QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 19:10)
1. tik jau nesakykit, kad visalaik pirkot lietuvoj kvepalus ir jie pastoviai jie jums kvepejo pora dienu nuo pasipurskimo.
2. jei kalbama, kad lietuvoj pirkti kvepalai nekokybiski, tai reiskia, kad tikrai tokiu yra. juk nera dumu be ugnies.
3. skelbimu pilna, kur siulomi sarminiai kvepalai ir pasakojama, kaip vagiami is sandeliu. o pavogtuosius juk reikia kuo nors pakeist?
Nu nesusilaikysiu - yra naiviu zmoniu:
1. O jus nesiprausiat kelias dienas, kad ta kvapa uzuodziat? As nebent ant rubu daugiau nei diena uzuodziu, bet tik tam tikrus kvepalus - tikrai ne visi tokios koncentracijos ir kvapo, kad parom kvepetu. Kitas dalykas, esu ne vienus uoscius ir isbandzius Sephoroj, kurie man visai nesilaike - ka jus manot del to? Cia irgi fufliakais pardavejos apkeitineja kvepalus?
2. O kas taip kalba? Labai daugkas priklauso nuo zmogaus nuotaikos, odos (dregna, sausa, tepta kremu ir pan), metu laiko, oro temperaturos - nuo viso sito kvepalu laikymas ir kvapas taip pat priklauso. O kad zmones neismano to ir pirmiausia kalte vercia padielkoms...
3. Ir jus nuosirdziai tikit, kad ten sarminiai kvepalai? Ir vel zmoniu naivumas....
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
Mane Kaune prie stoties vaikinukas susistabdes buvo, pardavinejo vogtus is Kristianos kvepalus - negi apsigavau nepirkdama?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
O juk jis sake labai grazi esu ir del to nuolaida padarys..... tik 30Lt uz 100ml D&G 'light blue'....
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 19:28)
nemanau, kad uzsienyje rimtose parfumerijos parduotuvese tokie sposai vyktu. ir nesu girdejus, kad moterys skustusi uzsienio parduotuvese pirktais kvepalais.
Nu nu, jau cia nesamoniu prisneketa - turbut nesidomit uzsienio parduotuvemis ir nezinot kas kaip.... Pasiskaitykit kad ir tos pacios Sephora puslapi - atsidarius bet koki produkta galima apie ji komentarus paskaityt, nustebsit kiek visiskai nelaikanciu kvapu yra