Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(centifolija @ 2009 08 14, 23:22)
Norit pasakyt, kad nedirbote?  blink.gif
Kiekvienas save gerbiantis žmogus Lietuvoje yra plovęs Maximos vinigretus  bis.gif

Nu ne cray.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 08 14, 21:22)
Mea culpa  blush2.gif Per tą kasymąsi [nosinių netrūksta?] nespėju su aktualijom  doh.gif

Man atrodo ant "o" pamirsai nosine uzkabint ax.gif

Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2009 08 14, 21:26)

Nu as supratau, kad ten jau praplautas parduoda. Turbut ir uzrasas yra "praplauta balta misraine", jei uzraso nera, tai turbut reikia namuose plauti.

Vienu zodziu reikia pardavejos paklausti plove ar neplove misraines siandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 14 rugpjūčio 2009 - 22:30
QUOTE(adrija @ 2009 08 14, 23:26)
Nu ne cray.gif

Gėda doh.gif Kuo greičiau išsiregistruokite iš SM 4u.gif

QUOTE(JVana @ 2009 08 14, 23:28)
Man atrodo ant "o" pamirsai nosine uzkabint  ax.gif

Nu, pasirodo, beraštė doh.gif O kaip vinigretus ploviau wub.gif Kita ranka šaneliukus į celofaną pakuodama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 08 14, 21:31)
Gėda  doh.gif Kuo greičiau išsiregistruokite iš SM  4u.gif
Nu, pasirodo, beraštė  doh.gif O kaip vinigretus ploviau  wub.gif Kita ranka šaneliukus į celofaną pakuodama  wub.gif

Barbe devyndarbe wub.gif . Dar kojom reiktu grindis plaut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 08 14, 23:29)
Vienu zodziu reikia pardavejos paklausti plove ar neplove misraines siandien.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 08 14, 23:31)
Nu, pasirodo, beraštė  doh.gif O kaip vinigretus ploviau  wub.gif Kita ranka šaneliukus į celofaną pakuodama  wub.gif

Nu tu jazusmarija. blink.gif O taip beplušėdama proceso nesupainiojai kartais? A? Vinigrietą per klaidą tik šmaukšt į celofaną, o šaneliuką praplauni. Va iš kur paskiau garsas sklinda apie skiestus Chanel kvėpaliukus. mad.gif
Atsakyti
Siaubas. lotuliukas.gif Ir kur aš papuoliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 08 14, 23:33)
Barbe devyndarbe  wub.gif . Dar kojom reiktu grindis plaut  wub.gif

Nu o ką daryt, kai 4 klases baigiau? blush2.gif Niekas direktore jamt nenori. Siūlo visokius neprestižinius darbus blush2.gif Sukuosi, kaip išmanau.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 08 14, 21:38)
Nu o ką daryt, kai 4 klases baigiau?  blush2.gif Niekas direktore jamt nenori. Siūlo visokius neprestižinius darbus  blush2.gif Sukuosi, kaip išmanau.

Jie praranda tave, o ne tu juos. Nenusimink friends.gif

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 08 14, 23:37)
Nu tu jazusmarija.  blink.gif  O taip beplušėdama proceso nesupainiojai kartais? A?  Vinigrietą  per klaidą tik šmaukšt  į celofaną,  o šaneliuką praplauni.  Va iš kur paskiau garsas sklinda apie skiestus Chanel kvėpaliukusmad.gif

Pati tu jezusmarija. Pabandyk visą naktį vinegretus plauti unsure.gif Taigi varikozė, periodontozė ir antivitaminozė garantuota. Soriukas, jeigu kas nusipirko mano išpilstymo kvepaliukus su vinegretu wub.gif

Atsakyti
Rešeno: Maximoj Chaneliukų nebepirksiu...
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 19:10)
1. tik jau nesakykit, kad visalaik pirkot lietuvoj kvepalus ir jie pastoviai jie jums kvepejo pora dienu nuo pasipurskimo.

2. jei kalbama, kad lietuvoj pirkti kvepalai nekokybiski, tai reiskia, kad tikrai tokiu yra. juk nera dumu be ugnies.

3. skelbimu pilna, kur siulomi sarminiai kvepalai ir pasakojama, kaip vagiami is sandeliu. o pavogtuosius juk reikia kuo nors pakeist?

Nu nesusilaikysiu - yra naiviu zmoniu:

1. O jus nesiprausiat kelias dienas, kad ta kvapa uzuodziat? As nebent ant rubu daugiau nei diena uzuodziu, bet tik tam tikrus kvepalus - tikrai ne visi tokios koncentracijos ir kvapo, kad parom kvepetu. Kitas dalykas, esu ne vienus uoscius ir isbandzius Sephoroj, kurie man visai nesilaike - ka jus manot del to? Cia irgi fufliakais pardavejos apkeitineja kvepalus?

2. O kas taip kalba? Labai daugkas priklauso nuo zmogaus nuotaikos, odos (dregna, sausa, tepta kremu ir pan), metu laiko, oro temperaturos - nuo viso sito kvepalu laikymas ir kvapas taip pat priklauso. O kad zmones neismano to ir pirmiausia kalte vercia padielkoms... doh.gif

3. Ir jus nuosirdziai tikit, kad ten sarminiai kvepalai? Ir vel zmoniu naivumas.... lotuliukas.gif Mane Kaune prie stoties vaikinukas susistabdes buvo, pardavinejo vogtus is Kristianos kvepalus - negi apsigavau nepirkdama? g.gif O juk jis sake labai grazi esu ir del to nuolaida padarys..... tik 30Lt uz 100ml D&G 'light blue'....
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 19:28)
nemanau, kad uzsienyje rimtose parfumerijos parduotuvese tokie sposai vyktu. ir nesu girdejus, kad moterys skustusi uzsienio parduotuvese pirktais kvepalais.

Nu nu, jau cia nesamoniu prisneketa - turbut nesidomit uzsienio parduotuvemis ir nezinot kas kaip.... Pasiskaitykit kad ir tos pacios Sephora puslapi - atsidarius bet koki produkta galima apie ji komentarus paskaityt, nustebsit kiek visiskai nelaikanciu kvapu yra wink.gif
Atsakyti