Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(Ingėnas @ 2009 07 26, 20:06)
O jūs tai jau tipo žinot kažką , ko nežino kiti g.gif
Įdomu, kuo tokia informacija paremta g.gif

Nepradesiu cia su jumis diskutuot smile.gif koks buvo atsakymas odelijos1 taip ir as parasiau..
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 07 26, 20:07)

Ne, tai aisku visko buna.. bet as pvz turiu 212 splash LT pirktus ir UK.. nu skirias man nors tu ka ir kvapo stiprumas ir t.t smile.gif ir zinau, kad daug kam taip yra.. aisku, buna ir kitaip, del to nesigincysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 liepos 2009 - 19:15
QUOTE(amber123 @ 2009 07 26, 21:12)
Nepradesiu cia su jumis diskutuot  smile.gif

As irgi esu turejus is PE pirktu kvepalu (Roberto Cavalli Serpentine), nusivyliau, kvapas nelaike visai, nors pries tai turejau is Duty Free tai turiu su kuo palygint, ir purkstukas sugedo blink.gif sneku is patirties... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamyy: 26 liepos 2009 - 19:17
QUOTE(Jamyy @ 2009 07 26, 20:16)
As irgi esu turejus is PE pirktu kvepalu (Roberto Cavalli Serpentine), nusivyliau, kvapas nelaike visai, nors pries tai turejau is Duty Free tai turiu su kuo palygint, ir purkstukas sugedo  blink.gif  sneku is patirties...  doh.gif

Nu va matai.. verysad.gif PE tai parfum express kaip suprantu..?
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2009 07 26, 20:16)
As irgi esu turejus is PE pirktu kvepalu (Roberto Cavalli Serpentine), nusivyliau, kvapas nelaike visai, nors pries tai turejau is Duty Free tai turiu su kuo palygint, ir purkstukas sugedo  blink.gif  sneku is patirties...   doh.gif

Purkstukas gali sugest, bet tai nera originalumo pozymis.... Juk pasitaiko broko ir kvepaluose, o tokio broko greitai nepastebesi..

Kitas dalykas del kvapo - abejais kartais kai turejot tuos kvepaliukus buvo tas pats metu laikas, ta pati temperatura? Nes kaip zinia, tas turi itakos kvepalu stiprumui - vienu oru kvepalai yra 'traukiami' prie odos, kitu 'stumiami'.

Del vienu kvepalu negaliu gincytis, manau visko gali but, bet kad absoliuciai visi ten esantys kvepalai butu nekokybiski, tai tikrai nesutinku... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 liepos 2009 - 19:29
Taip, PE yra parfum express 4u.gif
o del metu laiko, tai pirmaisiais purskiausi vasara, o is PE ziema, gal ir tai turejo itakos, juk visai skirtingi metu laikai, apie tai nepagalvojau, gal Jusu tiesa 4u.gif kadangi abu jau baiges negaliu palyginti rolleyes.gif bet kazkaip skeptiskai esu nusiteikusi Parfum Expresso atzvilgiu, nors gaila, ten labai patrauklios kainos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2009 07 26, 22:12)
Taip, PE yra parfum express 4u.gif
o del metu laiko, tai pirmaisiais purskiausi vasara, o is PE ziema, gal ir tai turejo itakos, juk visai skirtingi metu laikai, apie tai nepagalvojau, gal Jusu tiesa  4u.gif  kadangi abu  jau baiges negaliu palyginti  rolleyes.gif  bet kazkaip skeptiskai esu nusiteikusi Parfum Expresso atzvilgiu, nors gaila, ten labai patrauklios kainos... rolleyes.gif

As seniau irgi neatkreipdavau demesio i metu laikus ir temperaturas, bet karta protingai su viena kvepalu konsultante pasikalbejom (kalbejom apie ivairius kvepalus, naujienas ir pan), tai visai atsitiktinai ji pasake apie mano paminetus kvepalus, kad siuo metu jie 'traukia' - o po to daugiau tuo pasidomejau. wink.gif

Manau nereikia bijot PE ar kitu pigesniu parduotuviu - juk ju tiekejai tie patys kaip Sarmu ir Kristianu. O tas pats vyksta ir uzsienyje: yra normalios parduotuves, yra isparduotuves ir yra internetines parduotuves (pastarosiose dvejose kvepalai daznai buna gerokai pigesni, bet tikrai kokybe tokia pat kaip ir tu brangiose).
Atsakyti
kiek esu pirkus PE, tai viskas ten buvo čiki. ir nereikia svaigt, kad į Lietuvą prastos kokybės kvepalus veža doh.gif Apskritai tas pasakymas "prastos kokybės" doh.gif . Būna originalas arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 07 27, 08:56)
kiek esu pirkus PE, tai viskas ten buvo čiki. ir nereikia svaigt, kad į Lietuvą prastos kokybės kvepalus veža  doh.gif  Apskritai tas pasakymas "prastos kokybės"  doh.gif . Būna originalas arba ne.

veza geros kokybes, bet lentynose originala rast laimes dalykas. pacios pardavejos dazniausiai pakeicia originalus fufliakais. mokantys atskirti originala is pakuotes, ir pasivaikscioje po kokia kristiana, manau galetu tai patvirtinti. ir manau, kad tie skundai, kad lietuvoj pirkti kvepalai kvepia ne taip ir laikosi daug trumpiau, nera isgalvoti. viena vieninteli karta ryzausi pirkti lietuviskoj parduotuvej brangius kvepalus ir neduok dieve doh.gif nebeuzuodziu jau po poros sekundziu verysad.gif ir tai EDP, vieni is ilgiausiai besilaikanciu kvepalu. jei ka nors ir pirksiu, tai tik is draugo, kuris platina kvepalus. ir pigiau gausis, nors ir tektu pora menesiu laukti savo kvepalu doh.gif, bet uz ilgai isliekantis kvapas bus garantuotas, nes nenusivyliau nei vienais is jo gautais kvepalais rolleyes.gif. zodziu daugiau jokiu kvepalu ir lietuvisku parduotuviu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 13:46)
veza geros kokybes, bet lentynose originala rast laimes dalykas. pacios pardavejos dazniausiai pakeicia originalus fufliakais. mokantys atskirti originala is pakuotes, ir pasivaikscioje po kokia kristiana, manau galetu tai patvirtinti. ir manau, kad tie skundai, kad lietuvoj pirkti kvepalai kvepia ne taip ir laikosi daug trumpiau, nera isgalvoti. viena vieninteli karta ryzausi pirkti lietuviskoj parduotuvej brangius kvepalus ir neduok dieve  doh.gif nebeuzuodziu jau po poros sekundziu  verysad.gif ir tai EDP, vieni is ilgiausiai besilaikanciu kvepalu. jei ka nors ir pirksiu, tai tik is draugo, kuris platina kvepalus. ir pigiau gausis, nors ir tektu pora menesiu laukti savo kvepalu doh.gif, bet uz ilgai isliekantis kvapas bus garantuotas, nes nenusivyliau nei vienais is jo gautais kvepalais  rolleyes.gif. zodziu daugiau jokiu kvepalu ir lietuvisku parduotuviu  schmoll.gif

taip, Lietuva aborigenų kraštas, ir čion veža tik fufliakus.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 13:46)

... jei ka nors ir pirksiu, tai tik is draugo, kuris platina kvepalus. ir pigiau gausis, nors ir tektu pora menesiu laukti savo kvepalu doh.gif, bet uz ilgai isliekantis kvapas bus garantuotas, nes nenusivyliau nei vienais is jo gautais kvepalais  rolleyes.gif. zodziu daugiau jokiu kvepalu ir lietuvisku parduotuviu  schmoll.gif

Chanel rožiniai irgi iš to draugo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 08 14, 16:12)
taip, Lietuva aborigenų kraštas, ir čion veža tik fufliakus.

as taip nesakiau. turejau galvoje, kad nerizikuosiu ir nebandysiu laime pataikyti ant originalo. loterijose nesiseka. man 200lt isleist vandenukui per brangu.
Atsakyti
[quote=delfiuka,2009 08 14, 13:46]
veza geros kokybes, bet lentynose originala rast laimes dalykas. pacios pardavejos dazniausiai pakeicia originalus fufliakais. mokantys atskirti originala is pakuotes, ir pasivaikscioje po kokia kristiana, manau galetu tai patvirtinti. doh.gif doh.gif doh.gif Pardavejos ir barkodus po prekystaliu pasislepe nupiesia topsecret.gif Aciu,kad isrisot tokio masto diversija,STT ir mokesciu inspekcija jums padekos hi.gif .P.s. o draugas mokescius moka? ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DUTĖ BARBIDUTĖ: 14 rugpjūčio 2009 - 17:38