Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(sabalia @ 2009 07 22, 14:00)
EDP 50ml 170Lt
EDP 100ml 200Lt

ar cia butent "blush intense" kaina? beje, i koki miesta pristatote, nes as pati tai is pajurio...
Atsakyti
QUOTE(Freda @ 2009 07 22, 21:03)
ar cia butent "blush intense" kaina? beje, i koki miesta pristatote, nes as pati tai is pajurio...

cia Bluch, bluch intense kolkas nera. o pristatau i visus Lietuvos miestus
Atsakyti
QUOTE(sabalia @ 2009 07 23, 10:59)
cia Bluch, bluch intense kolkas nera. o pristatau i visus Lietuvos miestus

Trukt uz vadziu, vel is pradziu doh.gif Uz komercija apsimokejot?

Beje, cia labiau skirta SM narems - O NEBAISU PIRKT IS NAUJOKIU? NERA TEMOS, NEAISKU KAS KUR... NE VIENA JAU TAIP NEORIGINALUS PRAKISO ARBA DINGO SU PINIGELIAIS...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 23, 14:28)

Beje, cia labiau skirta SM narems - O NEBAISU PIRKT IS NAUJOKIU? NERA TEMOS, NEAISKU KAS KUR... NE VIENA JAU TAIP NEORIGINALUS PRAKISO ARBA DINGO SU PINIGELIAIS...

Aš tai gal visgi nerizikuočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 23, 15:28)
Trukt uz vadziu, vel is pradziu  doh.gif Uz komercija apsimokejot?

kaip negrazu nezinant kokie pas mane kvepalai, sakyti sitaip.....ajajaj
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2009 07 23, 15:46)
Aš tai gal visgi nerizikuočiau g.gif

as tik parasiau kad galiu gauti pigiau is Amerikos, o ar uzsisakyti, cia jau jusu reikalas. As tikrai nepersu savo kvepalu ir nereikalauju kad uzsisakynetumet rolleyes.gif
Atsakyti
Deja, man juos dovanoja ir dovanoja... Ir vis tokius kvapus, kurie man nepatinka... Kai tiek kvepalu turiu, tai ir pirkti ranka nekyla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sabalia @ 2009 07 23, 16:24)
kaip negrazu nezinant kokie pas mane kvepalai, sakyti sitaip.....ajajaj

O ar konkreciai apie jusu kvepalus rasiau? Siulyciau isiskaityt - rasiau kaip buna cia SM (ir tikrai ne karta taip buvo, kad viena pagarsejus forumiete vis nauju vardu uzsiregistruodavo, parduodavo/keisdavo kvepaliukus, o forumietes ju negaudavo ir ji dingdavo su pinigeliais).

O antra, sm nare paklause apie vienus kvepalus, jus atrasot kainas, talpas, bet kai pasitikslina, tai pasirodo nevisai tie, kuriu jai reikia.... Va apgaudineti irgi negrazu tongue.gif
Atsakyti
as jau nebeissirenku kvepalu,visi atrodo skanus,o veliau nusibosta...dazniausiai perku sarmoje,arba uzsisakau is avon ar mary kay
Atsakyti
Sarmoj
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 24, 01:15)
O ar konkreciai apie jusu kvepalus rasiau? Siulyciau isiskaityt - rasiau kaip buna cia SM (ir tikrai ne karta taip buvo, kad viena pagarsejus forumiete vis nauju vardu uzsiregistruodavo, parduodavo/keisdavo kvepaliukus, o forumietes ju negaudavo ir ji dingdavo su pinigeliais).

O antra, sm nare paklause apie vienus kvepalus, jus atrasot kainas, talpas, bet kai pasitikslina, tai pasirodo nevisai tie, kuriu jai reikia.... Va apgaudineti irgi negrazu tongue.gif

kokios jus nedraugiskos, be reikalo mane uzsipuolet
Atsakyti
shopingas, jūsų dėžutė vel perpildyta, ir negaliu išsiųsti až.
norėjau tik padėkoti. viskas super. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 07 24, 18:29)
shopingas, jūsų dėžutė vel perpildyta, ir negaliu išsiųsti až.
norėjau tik padėkoti. viskas super. ačiū  4u.gif

Gero kvepejimo wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti