Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(savita1 @ 2009 06 22, 19:19)
kaip gaila... verysad.gif  tikrai patrauklios kainos...o kur Jus matote i kokias salis siuncia? blush2.gif

kai žiūri, tai ir matosi biggrin.gif va čia
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 06 22, 19:19)
kaip gaila... verysad.gif  tikrai patrauklios kainos...o kur Jus matote i kokias salis siuncia? blush2.gif

"our company policy strictly prohibits oversea sales. The United States and Canada are our scope of operation." sad.gif
Atsakyti
sveikos, ar esat kurios pirkusios parfum expresse ir nusivylusios kvepalu kokybe? unsure.gif paskutiniai pirkti kvepalai tokiu spiriteliu trenkia, net kvapo negaliu normaliai uzuosti, tai ir net nezinau ka galvoti, nes anksciau esu pirkusi is ten kvapalus ir tikrai buvo viskas ok..
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2009 07 11, 15:04)
sveikos, ar esat kurios pirkusios parfum expresse ir nusivylusios kvepalu kokybe?  unsure.gif paskutiniai pirkti kvepalai tokiu spiriteliu trenkia, net kvapo negaliu normaliai uzuosti, tai ir net nezinau ka galvoti, nes anksciau esu pirkusi is ten kvapalus ir tikrai buvo viskas ok..

Esu pirkusi nemazai, viskas su jais buvo ok 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu kvepalų ieškau ebay arba kas duty free nuperka
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2009 07 14, 10:41)
Paskutiniu metu kvepalų ieškau ebay arba kas duty free nuperka

As ebay esu ziurinejus, bet nepasiryzau pirkt... ax.gif Ai, esu kazkada pirkus pabandymui gerokai nunaudota buteliuka, tai nenusivyliau. Bet rinkausi is tu, kurie pardavineja kelis daiktus tik ir matosi, kad nuosavi (dar geriau, kai kazkiek naudoti), nes tie, kurie pardavineja simtais tukstanciu kvepalu, turi keliasdesimt tukstanciu feedback'u man kazkaip neaiskiai skamba..... O siaip labai daug padielku buna aplink NY, tai is ten privengciau siustis....
Atsakyti
Gal kam pravers informacija - dariau kooperuota uzsakymuka is www.perfumenetwork.com , tai padariau sekmadieni, o siandien kvepaliukai jau pas mane ir viskas tvarkingai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 15, 02:55)
Gal kam pravers informacija - dariau kooperuota uzsakymuka is www.perfumenetwork.com , tai padariau sekmadieni, o siandien kvepaliukai jau pas mane ir viskas tvarkingai.  thumbup.gif

Tai tikrai labai smagu.Reiškia padėtis pasikeitė.
Turėsiu omeny,kai bus kokių reikalingų kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 07 15, 12:21)
Tai tikrai labai smagu.Reiškia padėtis pasikeitė.
Turėsiu omeny,kai bus kokių reikalingų kvepalų.

Na man su jais niekada nebuvo problemu - nors dariau is ten uzsakymus virs metu. Teko skaityt nemazai blogu komentaru kaip sumaiso kvepalus, kaip ilgai neatsiuncia ir pan, nu bet su tuo nesusiduriau. Man ten kaskart labai lengvai viskas praeina. thumbup.gif O pvz kokios Sephoros uzsakymai tai keliauja savaite doh.gif
Atsakyti
Šiandien Vilniuje,CUPe parfumexpress skyrelyje maciau Tom Ford juodaja orchideja 50ml-199lt.[o gal cia tik man naujiena...]
Atsakyti

Ieškau žmogaus kuris galėtų parvežti iš Duty Free parduotuvės

Guerlain Aqua Allegoria Figue Iris

4u.gif skolinga nelikčiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 07 15, 17:30)
Šiandien Vilniuje,CUPe parfumexpress skyrelyje maciau Tom Ford juodaja orchideja 50ml-199lt.[o gal cia tik man naujiena...]

Ne, čia visiems naujiena, turbūt. smile.gif
Šiandien gal patikrinsiu ar Klaipėdos PE turi.

Atsakyti