Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

http://www.supermama...;#entry20177742
tęsiam toliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kvepalus jau gal 5metai perku SARMOJE.Nesiskundziu man jie geri,ir dar turiu blata,tai nuolaida nemaza padaro smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal galite padeti adresa uzpildyti? noriu uzsisakyti kvepalus is amazon.com bandziau bet kazkaip netaip,kad nesigauna doh.gif g.gif blush2.gif
Papildyta:

Full Name: ............

Address Line1: .............................
Street address, P.O. box, company name, c/o
Address Line2: ..........................
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.
City: ................

State/Province/Region: ..........................

ZIP/Postal Code: ...............

Country: .................

Phone Number: .....................

gal cia pasto adreso reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2008 11 10, 14:22)
Sveikutes  4u.gif  gal galite padeti adresa uzpildyti? noriu uzsisakyti kvepalus is amazon.com bandziau bet kazkaip netaip,kad nesigauna  doh.gif  g.gif  blush2.gif
Papildyta:
Full Name:  ............ 

Address Line1:  ............................. 
Street address, P.O. box, company name, c/o
Address Line2:  .......................... 
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.
City:  ................ 

State/Province/Region:  .......................... 

ZIP/Postal Code: ............... 

Country:  .................

Phone Number:  ..................... 

gal cia pasto adreso reikia  g.gif

pasto kodo reikia
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 10, 15:01)
pasto kodo reikia
nemanau ten kur Zip ir ivedu savo pasto koda vistiek blogai g.gif
Atsakyti
Dazniausiai duty free parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti dėl RIMI vykdomos akcijos perkant už 30lt. gaunam nuoladas tam kikrose parduotuvėse, kurias renkamės mes, ar burtų keliu gaunam. Pvz . Parfum expresse 40lt. skonis ir kvapas 10lt.
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2008 12 08, 15:07)
Aš norėjau paklausti dėl RIMI vykdomos akcijos perkant už 30lt. gaunam nuoladas tam kikrose parduotuvėse, kurias renkamės mes, ar burtų keliu gaunam. Pvz . Parfum expresse 40lt. skonis ir kvapas 10lt.

Man toks pats klausimas pasistojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 08 gruodžio 2008 - 15:19
QUOTE(Karmen @ 2008 12 08, 15:07)

Nuolaida galima naudotis visose išvardintose parduotuvėse, tačiau ji galioja tik tam tikroms prekėms (pvz. PE - kelių pavadinimų kvepalams didžiausioms talpoms)
Atsakyti
Turiu tą RIMI nuolaidų čekį, pirkta 12.05, galioja 7-nias dienas nuo kvito atspausd. dienos. Jeigu kam reikia, prašom į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 12 08, 16:19)
Man toks pats klausimas pasistojo...

kadangi prieš pusvalandį gavau RIMI čekį, tai ant jo išvardinta, kad šis čekis galioja ARBA parfum express, ARBA VAGA ir t.t., t.y. nėra konkretaus čekio vienai kuriai pardei, jis yra universalus, bet galima panaudoti tik vienoj kurioj nors pardėj. Ir jis galioja tik tam tikroms prekėms, pvz. VAGOS knygyno savaitės prekėms ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Jei gerai prisimenu, is moterisku kvapu PE siulomas MAxmara ir Ninos obuolys g.gif Puse mano cekiu jau paseno cool.gif
Atsakyti