QUOTE (AŠA @ 2004 10 07, 15:57) |
Namuose butu priimtiniausias Canonas, bet reikia vis karts nuo karto juo paspausdinti, nes kai uzdziuna, tai nieko gero nebuna o ir to rasalo ne taip jau ilgam uztenka Pigiau, aisku, yra papildyti kasetes, bet... originalas yra originalas, HP su papildymais geriau negadinti... Visai nieko, tiesa, ir naujas nebrangus Lexmark variantas... |
Noreciau paklausti,pas mane rodo,kad dar puse dezutes rasalo yra,bet pradejo spausdinti labai prastai.Na,as nespausdinau koki menesi.Gal rasalas uzdziuvo,ar dabar teks keisti kasete kuri dar nepasibaigus?
QUOTE (Gabijja @ 2004 10 08, 08:44) |
Noreciau paklausti,pas mane rodo,kad dar puse dezutes rasalo yra,bet pradejo spausdinti labai prastai.Na,as nespausdinau koki menesi.Gal rasalas uzdziuvo,ar dabar teks keisti kasete kuri dar nepasibaigus? |
Gali pabandyti nakčiai pamerkti į paprasto vandens stiklinę, turbūt tiesiog uždžiūvo. Džiaugsmas menkas, gali tekti keisti arba restauruoti.
Laba,
As irgi ruosiuosi pirkti lazerini spausdintuva, tai labai noreciau. kad jei yra kas susidure su siuo reikalu, man patartu, kokios firmos spausdintuvo yra pigiausia eksploatacija, i ka reikia atkreipti demesi perkant. Labai noreciau neissidurti dar karta. Jau buvau nusipirkus rasalini HP spausdintuva, tai jo darbu nesiskundziu, bet kasetes papildymas kainuoja 120lt - beveik tiek pat kiek naujas spausdintuvas.
Is anksto aciu uz info
As irgi ruosiuosi pirkti lazerini spausdintuva, tai labai noreciau. kad jei yra kas susidure su siuo reikalu, man patartu, kokios firmos spausdintuvo yra pigiausia eksploatacija, i ka reikia atkreipti demesi perkant. Labai noreciau neissidurti dar karta. Jau buvau nusipirkus rasalini HP spausdintuva, tai jo darbu nesiskundziu, bet kasetes papildymas kainuoja 120lt - beveik tiek pat kiek naujas spausdintuvas.
Is anksto aciu uz info
Jei spausdinsit spalvotai tada aishku reikia pirkt rashalini. Ish kitos puses kokias nors nuotraukas spausdint rashaliniu neapsimoka, pigiau nunesh i fotolaboratorija.
Jei lazerini rinksites net neziurekit Minoltos, su jomis daug problemu.
Sako Samsungo, kazhkokis modelis neblogas yra. Bet ash siulyciau ziuret HP, jie vieni lyderiu lazeriniu spausdintuvu rinkoj.
Pats namie naudoju HP Laserjet 1010, jo kaina ~460 lt (tik neskubekit kokiam BMS pirkt, pas juos kainos uzhkeltos kaip reikiant). Su kasete, kuri buvo su printeriu atspausdinom truputi virsh 2000 lapu. Nauja originali tonerio kasete ~200 lt kainuoja.
Jei lazerini rinksites net neziurekit Minoltos, su jomis daug problemu.
Sako Samsungo, kazhkokis modelis neblogas yra. Bet ash siulyciau ziuret HP, jie vieni lyderiu lazeriniu spausdintuvu rinkoj.
Pats namie naudoju HP Laserjet 1010, jo kaina ~460 lt (tik neskubekit kokiam BMS pirkt, pas juos kainos uzhkeltos kaip reikiant). Su kasete, kuri buvo su printeriu atspausdinom truputi virsh 2000 lapu. Nauja originali tonerio kasete ~200 lt kainuoja.
LAzerini pirkit, tik ne Brother'i
dingo musu instaliavimo diskelis, taigi perinstaliavus windouwsa, nebegalim instaliuot spausdintuvo, is interneto bandem atsisiust, taciau kompiuteristui nejo su tuo parsiustu instaliuot, tiksliau isiinstaliuoja, bet kompas nemato spausdintuvo taigi, gal kuri turite toki pati spausdintuva ir galetute paskolinti diskeli.Labai reikia...
aciu uz nuoroda, kompiuteristas bande pagal si linka instaliuoti, isiinstaliuoja, bet kompas "nemato"printerio, zodziu nieks neiseina ir neaisku kodel, ar tai kompo kalte, ar kame cia reikalas, sake rytoj bandys suinstaliuot ant kito kompo, tada bus matyt kame problema, o siaip sako reik originalaus diskelio ir su juo bandyt, todel ir ieskau...
na as tiek ir nusimanau, pasikliauju kompiuteristu, kuris viska instaliavo...
aciu uz ideja del sujungimo, nes paziurejau, printerio laidas lyg ir tikrai ne ten ikistas buvo, i gretima lizda, tai gal tame ir visa priezastis...nors viska sujunge kompiuteristas, na lauksiu ryt jo, gal kas isaiskes