Įkraunama...
Įkraunama...

Renginiai (kursai, seminarai ir pan)

Patyręs bhakti jogos vienuolis Šripad Bhaktivedanta Šuddhadvaiti Maharadžas, praktikuojantis nuo 1974 m., Šrilos Prabhupados mokinys, programos Lietuvoje.

http://tyrabhakti.lt...amos-lietuvoje/
http://www.facebook....15867235230302/

Dalyvavimas nemokamas.
Atsakyti
Seminaras su šeimos konsteliacijomis “Santykių, Gyvenimo ir Meilės keliai, dėsniai. Tėvai, vaikai ir Gyvenimas” įvairiuose Lietuvos miestuose

Seminaras-paskaita iš ciklo "Santykių, Gyvenimo ir Meilės keliai, dėsniai. Tėvai, vaikai ir Gyvenimas" skirtas visiems, norintiems geriau pažinti save ir aplinkinius, suprasti savo ligų, negalavimų priežastis, atnaujinti nutrūkusius ryšius su šeimos nariais: sutuoktiniu, tėvais, vaikais.

Po paskaitos – unikali galimybė dalyvauti praktinėje sesijoje „Šeimos konsteliacijos“ – t. y. situacijų išdėstymuose su praktiniais Jūsų klausimų sprendimais vyro - moters, tėvų – vaikų santykių ir kitomis temomis.
„Šeimos konsteliacija“ (išdėstymas) – profesionalus psichologinis - terapinis, o taip pat, vidinio - dvasinio gyvenimo pažinimo metodas, padedantis atrasti, suprasti ir išspręsti tai, ką padaryti anksčiau atrodė sunku ar neįmanoma. Šis metodas atveria kelius klostytis sėkmingai:
• vyro - moters, tėvų - vaikų santykiams;
• meilei ir laimei;
• sėkmei, veiklai, finansams;
• sielos ir kūno sveikatai ir harmonijai.

Seminarų tvarkaraštis:

VILNIUJE: Spalio 10, spalio 24 d. 18-22 val.
T. Ševčenkos g. 16, CORNER HOTEL viešbutis

KAUNE: Spalio 9, spalio 25 d. 18-22 val.
Taikos pr. 38-27, (durų k. – 368)

PANEVĖŽYJE: Spalio 15 d. 18-22 val.
Laisvės a. 23, Panevėžio kolegijos II a.

ŠIAULIUOSE: Spalio 16 d. 18-22 val.
Vilniaus g. 141, Šiaulių Universitetas, technologijų fakultetas, Ia.

KLAIPĖDOJE: Spalio 18 d. 18-22 val.
Liepų g. 17, Visuomenės sveikatos centras

Daugiau informacijos rasite čia:
http://www.konsteliacijos-d.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 28 rugsėjo 2012 - 20:20
Bhakti-jogos sanjasio (atsižadėjusio vienuolio) Bhaktivedantos Damodaros Maharadžo paskaitos Lietuvoje sausio 24-28 dienomis.

Renginys nemokamas.

Visos paskaitos vyks Pranciškonų rūmuose , Trakų g-vė 9/1, 213 salėje, II aukšte

Sausio 24 d., ketvirtadienis, 18.00 val.
Sausio 25 d., penktadienis, 18.00 val.
Sausio 26 d., šeštadienis, 16.00 val.
Sausio 27 d., sekmadienis, 15.00 val.
Sausio 28 d., pirmadienis, 18.00 val.


Šripad Bhaktivedanta Damodara Maharadžas
Trumpa autobiografija

"Gimiau Sidnėjuje, Australijoje, katalikų šeimoje, 1970 m. gegužės 5 d., dvasiškai palankią Šri Gadadharos Panditos (Gaura liloje - Šrimati Radharani) atėjimo dieną.

Nuo vaikystės svajojau nukeliauti į Indiją. Vieną kartą, kai buvau 7 ar 8 metų amžiaus, pamaniau - "medituosiu". Užmerkiau akis ir staiga viskas tapo panašu į liepsnas, raudonas - labai išsigandau ir daugiau nemėginau meditacijos. Lankiau katalikų mokyklą, o po baigimo, Sidnėjaus Universitete ėmiau studijuoti ekonomiką, bet tai ilgai netruko, nes susikroviau daiktus į kuprinę ir išvykau į Indiją be atgalinio bilieto, tada man buvo 19 metų.

Maždaug du metus praleidau Indijos ir Pakistano Himalajuose, keliavau pėsčiomis, o galiausiai atsidūriau Kalkutoje, tris mėnesius savanoriavau motinos Teresos įstaigoje. Laipsniškai susidomėjau Rytų religija, ir atsidūriau Tamal Nadu, Pietų Indijoje, kur gyvenau šalia Guru dar pusantrų metų. Patyręs mistinį išgyvenimą, palikau tą vietą, pasigavau maliariją, ir vėl atsidūriau Sidnėjuje.

Taigi, sugrįžau į Australiją ir Krišnos malone gavau Bhagavad-gitą, parašytą Šrilos Bhaktivedantos Svamio. Perskaičiau Bhagavad-gitą ir per vieną naktį pasikeitė mano visas gyvenimas. Atradęs viską ko ieškojau, prisijungiau prie Hare Krišna judėjimo ašramo Australijoje. Bet karčiai nusivylęs ten vyravusiais santykiais, labai daug meldžiausi Krišnai, kad man padėtų. Po dviejų dienų gavau Šrilos Gaura Govindos Svamio, pačio geriausio Jo Dieviškosios Malonės Šrilos Bhaktivedantos Svamio Maharadžo mokinio, paskaitas. 1994 m. jis atvyko į Melburną, ir jo malone jį sutikau.

Prašiau suteikti man įšventinimą, bet jis sakė: "Neskubėk, koks tavo vardas? Iš kur tu..." Tada jis įžengė savo lotosinėmis pėdomis į mano širdį ir tarė: "Santykiai su guru yra amžini, pagrįsti meile ir tikėjimu. Priimu tave kaip savo amžiną mokinį, bet neskubėk su įšventinimu. Šrila Prabhupada taip pat laukė 12 metų." Tuo metu stebėjausi jo pasakymu, bet kai jis paliko šį pasaulį, o aš priėmiau įšventinimą pas Šrilą Bhaktivedantą Narajaną Maharadžą - tada supratau, ką jis norėjo tuo pasakyti. Vėl išvykau į Indiją, vėl be atgalinio bilieto, ir beveik 2 metus gyvenau Gaura Govindos Svamio ašrame Bhubanešvare. Jis kasdieną skaitydavo paskaitą iš Šrimad Bhagavatam, 3-4 valandų trukmės. Taip bendraudamas su juo labai sudomėjau šventraščiais ir Krišnos bei Šrimano Mahaprabhu, kuris apsireiškė šiame pasaulyje mokyti ir patirti atsidavimo proceso skonį, kartojant Šventus Vardus, žaidimais.

Po to kai Šrila Gaura Govinda Svamis paliko šį pasaulį 1996 m., dėl dvasinio vedimo kreipiausi pas Jo Dieviškąją Malonę Šrilą Bhaktivedantą Narajaną Gosvamį Maharadžą. Po dviejų savaičių jis suteikė man įšventinimą ir pavadino mane Šri Radhanath das brahmačari. Gyvenau šalia jo, Indijoje, Mathuroje, jo ašrame, šešis metus, kol pradėjau keliauti ir mokyti to, ką iš Jo išgirdau. 2003 m. man buvo suteiktas atsižadėjusio sanjasos, vienuolio visam gyvenimui, įšventinimas.

Man patinka suteikti kiekvienam žmogui, kurį sutinku, susidomėjimą tikru dvasiniu gyvenimu. Mėgstu žmones, ir stengiuosi padėti jiems suteikdamas tą patį šansą, kurį turėjau pats - išgirsti Vedų šventraščių pamokymus. Jaučiu, kad tai visaapimanti ir nesektantiška filosofija, kurią gali praktikuoti bet kuris, bet kokioje kultūroje, nes ji pagrįsta tyru Dievo vardų giedojimu. Stengiuosi kad paskaitose būtų humoro ir kad jos būtų pritaikomos. Keliauju daugiausiai į Kiniją, Indoneziją, Iraną, Rusiją, Turkiją, Armėniją, Gvianą, Venesuelą, Europą ir JAV, skamba lyg būtų labai daug, bet iš tiesų tai tik lašas vandenyne. Visa tai mano dvasinių mokytojų malonė, ir viliuosi visados atstovauti juos geriausiai kaip tik galiu.

Upanišados sako,

hare krsna hare krsna krsna krsna hare hare hare rama hare rama rama rama hare hare
iti sodaskam namnam kali-kalmasa-nasanam natah parataropayah sarva-vedesu drsyate

"Šešiolika Maha-mantros vardų sunaikina šio Kali Amžiaus nešvarą. Visoje Vedų raštijoje neįmanoma rasti iškilesnių dvasinės religijos priemonių."
[QUOTE]

-----------------------------------

Mano komentaras: Atrodo, kažkuriame video mačiau kaip Šripad Damodar Maharadžas pasakojo apie tą ypatingą pokalbį su Šrila Gour Govinda Maharadžu dėl įšventinimo.

Kai išgirdau tą pasakojimą, tai pagalvoju, kad vyko visai taip, kaip aprašoma knygose, pvz. Džaiva Dharmoje, čia: http://www.facebook....432331123492237

" Tai žinoma kaip pravriti-rūpa-šradha (išskirtinė tendencija užsiimti tarnyste Krišnai). Kai toks tikėjimas pateka dživos širdyje, su ašaromis akyse jis pasiryžta tapti vaišnavo sadhu sekėju. Vaišnavas, kurio globą jis tuo momentu priima, yra guru."

Tikriausiai tai įvyko jau Indijoje, Bhubanešvare, nepamenu, bet jis klausėsi Šrilos Gour Govindos Svamio Maharadžo hari-kathos berods per Nitjananda Trajodašį. Šrila Gour Govinda Svamis taip kalbėjo apie Nitjananda Prabhu, kad Damodara Maharadžas buvo giliai paveiktas, iki širdies gelmių. Naktį jis verkė. Ryte atėjo pas Šrilą Gour Govindą Svamį, ir paprašė įšventinimo. Tada jis jam pasakė: "neskubėk, koks tavo vardas?..."

Kitas pasakojimas, iš video kuris yra įdėtas ir šiame puslapyje (t.y. tyrabhakti .lt facebook'e), yra apie tai, kaip Damodara Maharadžas atėjo pas Šrilą Gurudevą pirmą kartą. Jis turėjo tokius esminius klausimus galvoje: "Ar pažinojote Gour Govindą Svamį?". "Ar jūs vienoje linijoje?". Nes jeigu atsakymas būtų kad ne, tai jis būtų tuoj pat ėjęs kažkur kitur.

Jis dar nieko nesakė, o Šrila Gurudevas paklausė jo: "tu iš kur?".
- "Iš Bhubanešvaro"
- "O, Gour Govinda Svamis. Aš jį taip gerai pažinojau. Ir mes esame vienoje linijoje."

Ta viena fraze jo klausimai buvo atsakyti. Taip jis suprato, kad čia guru-tattva, asmenybė, kuri turi guru savybes, nes Šrila Gurudevas žinojo, ką jis laiko viduje.

Jis buvo taip paveiktas Šrilos Gurudevo asmeninių savybių, kad pasakojo taip: "Į jo kambarį užėjau būdamas Šrilos Gour Govindos Svamio mokiniu, o išėjau jausdamasis jau jo mokiniu. Pats buvau nustebęs, todėl sugrįžau ir paklausiau: "aš nesuprantu - kas mano mokytojas: Gour Govinda Svamis ar jūs?" Šrila Gurudevas pradėjo juoktis, ir pasakė: "kaip tau labiau patinka"."
Atsakyti
Jogos muzika, balandžio 12-16

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stouny: 08 balandžio 2013 - 19:54
2013 m. liepos 14-21 d. Pakutuvėnuose (Plungės raj.) Atsinaujinimo Šventojoje Dvasioje stovykla rekolekcijos

Stovyklos lektorius – brolis Gediminas Numgaudis OFM.

Registracijos ir stovyklos mokesčio – NĖRA.

Dienotvarkė:

10:00-13:00 val. brolio Gedimino paskaita ir darbas grupelėse
18:00 val. Šv. Mišios (ketvirtadienį [07-18] po Šv. Mišių Švč. Sakramentas išnešamas į kapinių koplyčią, kur vyks Adoracija iki penktadienio vakaro Šv. Mišių)
Likęs laikas – laisvas

Gyvenimo sąlygos: Pakutuvėnuose gyvenama savo atsivežtose palapinėse. Pravartu turėti Šv. Raštą, mėgstamą dvasinę knygą, rašiklį, užrašus, pakankamai šiltų apklotų, miegmaišį, kilimėlį, apsaugą nuo lietaus, galvos apdangalą nuo saulės, rūbus karštam ir lietingam orui, maudymosi priemones (šalia teka Minija), higieninius reikmenis, reikiamus vaistus, asmeninį indų komplektą, žibintuvėlį ir kitas priemones, naudingas savaitės gyvenimui gamtoje.

Organizuoto maitinimo NEBUS. Maistu turėsite pasirūpinti patys.

Pakutuvėnų „Susitaikinimo Sodyba“ yra blaivybės zona. Čia nevartojamas alkoholis, narkotikai. Rūkoma tik tam skirtose vietose.

Dėmesio! Vaikai iki 18 m. be tėvų ar suaugusiųjų globėjų į stovyklą nepriimami. Kartu su Jumis atvykusiais vaikais bei paaugliais turėsite pasirūpinti patys – atskira programa jiems neorganizuojama.

Laukiame jūsų.

Informacija: www.pakuta.lt
Atsakyti
QUOTE(semicvetik @ 2009 09 27, 17:15)
Spalio 9-11 dienomis vyks Evangelijos dienos, Siemens Arena

Renginio informacija

4u.gif

Atsakyti
Tanzilios Polujachtovos seminarų ciklas
Mokymus veda: Tanzilia Polujachtova (Jakaterinburgas, Rusija).
Fraktalų piešimo metodikos autorė, klinikinė psichologė, šeimos psichoterapeutė,
asmeninio augimo trenerė.

NUMEROLOGIJA:
ASMENYBĖ SKAIČIŲ ATSPINDYJE
PROGRAMA:
• Kaip nustatyti savo skaičių?
• Skaičiaus vibracija- kas tai?
• Skaičiaus charakteristika ir iššifravimas
• Skaičiaus vibracijos įtaka:
likimui, aplinkybėms, sveikatai, žmogui.
• Vyresniosios kartos skaičių vibracijų įtaka
vaikams ir anūkams.
• Skaičiai, veikiantys likimus.
• Objektyvios skaičių ypatybės.
• Įvykių formavimas ir gimimo datos skaitmeninė analizė.
• Įvykių pakeitimo praktika numerologinės analizės pagalba
Seminaras vyks 2013 gruodžio 9-13 d. nuo 18 iki 22val.
Seminaro vieta: Mindaugo vidurinė mokykla, Vilnius
Seminaro kaina 250 Lt . Galimas ir ne visas kursas. Vienos paskaitos kaina 60 Lt.

ENERGIJŲ VALDYMAS
Programa:
• Įvedimas į sakralines technologijas
• Žmogaus biologinių energijų galimybės
• Pokalbiai apie nepaprastus ir neištyrinėtus Jūsų gyvenimo įvykius.
• Energijos informacinės technologijos, kaip žmogaus prigimties galimybės
• Žmogaus prigimtinių energijų galimybės,
sprendžiant gyvenimiškas problemas;
• Praktiniai sensorinių žmogaus galimybių panaudojimo užsiėmimai.
Seminaras vyks 2013 gruodžio 14-15 d.
Seminaro vieta: Sodyba, netoli Semeliškių, Trakų raj.
Seminaro kaina 250 Lt.

FRAKTALINIS PIEŠIMO METODAS KAIP GILUMINĖS DIAGNOSTIKOS
IR PSICHOEMOCINĖS KOREKCIJOS SISTEMA
PROGRAMA:
•Fraktalinio piešimo metodas ir jo ypatumai.
•Spalvų ir atspalvių įtaka žmogaus fizinei ir emocinei sveikatai.
•Piešimo technologija.
•Fraktalinio metodo iššifravimo rakto pagrindai, iššifravimo technologija.
•Fraktalinio piešinio korekcijos ypatumai.
Seminaras vyks 2013 gruodžio 16-20 d. nuo 18 iki 22 val.
Seminaro vieta: Mindaugo vidurinė mokykla, Vilnius
Seminaro kaina 250 lt. Galimas ir ne visas kursas. Vienos paskaitos kaina 60 Lt.
ENERGIJŲ VALDYMAS
ASMENINĖS TANZILIOS POLUJACHTOVOS KONSULTACIJOS
Dėl registracijos į seminarus ir konsultacijas kreiptis:
Virginija 8 611 52 664
Ingrida 8 686 21641
Atsakyti
Prasidėjus Adventui vyksta Miesto misijų renginiai Kaune. Visą Adventą kiekvieną ketvirtadienį laukiama jūsų vakaruose, kurie pavadinti „Kad šviestų širdys, ne vien eglės!“


Susitikimai su kunigais kavinėse.

Malda už miestą ir Tave Jėzuitų bažnyčioje.

Miesto misijos Kaune



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėtekė: 06 gruodžio 2013 - 21:43
Naujųjų metų sutikimas šv. Jonų bažnyčioje.
Atsakyti
user posted image


Per juokus į geresnę santuoką.


Valentino diena kitaip.

Rekolekcijų savaitgalis "Sutuoktinių susiikimai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 04 vasario 2014 - 13:24
Vasario 7 d. - paskaita „Ką reiškia būti žmona“.
Vasario 22 - 23 d. - dviejų dienų seminaras - praktikumas moterims
„Kaip pažadinti moterišką jėgą ir kryptingai nukreipti savo energijos panaudojimą“.

Kviečiame Jus į Eglės Giedrienės (Shyama Gauri dd) paskaitą „Ką reiškia būti žmona“ ir dviejų dienų seminarą – praktikumą moterims „Kaip pažadinti moterišką jėgą ir kryptingai nukreipti savo energijos panaudojimą“.

Tai - pati geriausia investicija į savęs pažinimą! Sužinokite, kaip pažadinti moterišką jėgą, kaip elgtis, kad būti laimingai? Kaip prisišaukit sėkmę, kuri vaikšto aplinkui ir daug kitų moterims svarbių ir įdomių temų.

Seminaras - tai paskaitos tęstinumas ir papildymas, tačiau nesant galimybei – drąsiai galite dalyvauti tik paskaitoje arba tik seminare.

Apie lektorę: Eglė Giedrienė - vedų astropsichologė, REIKI Grand Meistrė - mokytoja (keturių REIKI mokyklų meistrė - mokytoja, praktikuoja 18 metų, inicijuoja į visas Reiki pakopas), beveik 20 metų konsultuoja šeimyniniais bei savęs atradimo klausimais, mokėsi NLP, įvairių alternatyvių gydymo metodų, meditacijų, masažų (Rusijoje, Europoje, Indijoje). Eglė praktikuoja bhakti jogą, veda seminarus, praktikumus, kansteliacijas, skaito paskaitas remdamasi vedinėmis žiniomis.

• Paskaita „KĄ REIŠKIA BŪTI ŽMONA“ vyks 2014 m. vasario 7 d. (penktadienį, 18.00 - 21.00 val., kaina: 30 Lt).

Jūs paskaitos metu sužinosite:
- kaip laimingai ištekėti ir kaip laimingai gyventi santuokoje,
- kaip prisišaukti sėkmę, kuri vaikšto aplink,
- kaip elgtis ir kaip tapti, išties, laimingai,
- kaip pasireiškia įvairūs moters aspektai gyvenime, o kaip jie turėtų pasireikšti,
- koks teisingas bendravimas su vyrais,
- kokie moters ir vyro pagrindiniai skirtumai,
- kokia tarpusavio atsakomybė bendravime,
...ir kitos moterims svarbios bei aktualios temos!

PASKAITOS PLANAS
I. Žmonos rolės:
1) žmona - žmona
2) žmona - mama
3) žmona - sesuo
4) žmona - dukra
5) žmona - meilužė
II. Kaip sekti savo vyru?
III. Kaip įkvėpti, paskatinti ir palaikyti savo vyrą?

• Dviejų dienų seminaras – praktikumas „KAIP PAŽADINTI MOTERIŠKĄ JĖGĄ IR KRYPTINGAI NUKREIPTI SAVO ENERGIJOS PANAUDOJIMĄ“ vyks 2014 m. vasario 22 d. (šeštadienį, 15.00 - 20.00 val.) ir vasario 23 d. (sekmadienį, 12.00 - 18.00 val.). Dviejų dienų seminaro kaina: 160 Lt.

Jūs seminaro metu:
- pažinsite save kaip moterį,
- išmoksite kryptingai panaudoti savo energiją, siekiant išlikti žvaliai visą dieną,
- sužinosite, kaip laimingai ištekėti, kaip prisišaukti sėkmę, kuri vaikšto aplink,
- atrasite giliai glūdumos kampučiuose paslėptas problemas ir jas pažinsite,
- turėsite galimybę šias problemas išspręsti bei padėsite tai padaryti artimiesiems bei draugams,
- pamatysite gyvenime besikartojančias situacijas, padarytas klaidas ar neteisingus sprendimus ir turėsite galimybę visa tai ištaisyti,
...ir daug kitų aktualių bei svarbių temų moterims!

ŠEŠTADIENIS (vasario 22 d.)
15.00 – 18.00 val.
1. Ką reiškia būti moterimi.
2. Jeigu moteris viena, kaip netapti „vyru su sijonu“.
18.00 – 18.30 val.
Arbatos ir užkandžių pertrauka
18.30 – 20.00 val.
1. Energijos panaudojimas siekiant ugdyti ir stiprinti moteriškas savybes .
2. Ar mūsų tėvai yra kalti prieš mus..?
3. Karminis darbas su tėvais ir gimine, siekiant sukurti harmoniją šeimoje.

SEKMADIENIS (vasario 23 d.)
12.00 – 15.00 val.
1. Kaip atskirti vyrišką ir moterišką egoizmą?
2. Kaip išsivaduoti iš moteriško egoizmo?
3. Kaip pasireiškia moteriška neištikimybė mintimis?
15.00 – 16.00 val.
Pietų pertrauka (pietaujame individualiai)
16.00 – 18.00 val.
1. Susitikimas su savo baime, ar tikrai yra taip, kaip Jūs manote?
2. Meditacija per kūno judesį,
3. Pamatymas savęs iš vidaus,
4. Suvokimas, kaip naudotis savo pasąmone.

Seminaro – praktikumo metu vyks: Art - terapija, įvairios meditacijos, baimių, pykčio, nuoskaudų, įvairių kompleksų išlaisvinimas per kūno judesį. Praktinės dalies metu atversite sielos duris, atrasite jos tyrumą, švaros ir laimės bei sėkmės suvokimą. Spręsite problemas, kurios Jus nuolat persekioja ir paprastai yra susiformavusios dar ankstyvoje - nesąmoningoje vaikystėje, pvz.: nuoskaudos tėvams ar seneliams.

Yra galimos asmeninės konsultacijos su astropsichologe!

Teirautis ir registruotis į renginius galite el.p.:
pazinimas.saviraiska@gmail.com arba tel.: 868444109

Daugiau informacijos apie VšĮ “Savęs pažinimo ir saviraiškos studiją” rasite mūsų puslapyje: www.pazinimassaviraiska.lt

Būtina registracija iš anksto! Registracija į seminarą bus patvirtinta gavus avansinį mokėjimą - 80 Lt. Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398
Atsakyti
2014 m.balandžio 27 d. - Pasaulinė gyvybės diena

"Juk Tu mano širdį sukūrei,sunarstei mane motinos įsčioj" (Psl.139)

K V I E ČI A M E: 2014 m. balandžio 27 d. (sekmadienį) kartu eiti Jeruzalės KALVARIJŲ KRYŽIAUS KELIĄ ir apmąstyti mūsų Atpirkėjo Jėzaus Kristaus kančią.

Tikimės sulaukti ir vyrų norinčių priglausti prie savo peties šv. Kryžių ir galinčių panešėti Kryžiaus keliu.
Savanoriai nešti Kryžių renkasi 11.30 val.prie šv.Kryžiaus Atradimo bažnyčios (dėkotume, jei praneštumėte apie savo sutikimą iš anksto -nurodytu el. paštu) .

Kryžiaus kelio pradžia nuo Švč. Marijos Sopulingos Koplyčios (netoli sanatorijos "Pušyno kelias") - 12 val.

Šv. Mišios Vilniaus Kalvarijų Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčioje -16 val.

Kontaktai:
el.p. : saviesiems@mail.lt
Atsakyti