QUOTE(akušeryte @ 2013 06 10, 18:54)
Troškintos vistu kepeneles
Kepeneles pamirkau piene ( naudoju 1% ), ziedais supjaustau svoguna, pakepinu su nedideliu kiekiu aliejuko, i keptuve sukreciu kepeneles su pienu ir troskinu

tikrai skanu, ir nekaloringa. Maždaug 180 kcal
Mano mama taip gamina, tik dar miltu prideda. Sis receptas lengvesnis atrodo. o kiek laiko troskinti reikia? pieno kiek? Tiek kiek apsemia kepeneles?
Papildyta:
QUOTE(Sigita.a @ 2012 12 23, 22:51)
Aš, kadangi esu didelė Žuvies gerbėja lašiša ruošiu taip. Sumaišau lygiom dalim alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčiu, ir lygiom dalim medaus ir garstyčių. Viska gerai išmaišau išplaku apipilu šiuo mišiniu lašišą, palieku marinuotis šaldytuve bent valandą, o tada kepu orkaitėj apie 15min. Bet galima ši variantą ir be aliejaus tada i foliją, manau, reiktų įvynioti
Kaip tik ieskojau lasisai kokio paprasto skanaus recepto. Butinai isbandysiu. Tik medaus nenoriu det. Kad butu be saldaus. Turetus vistik gautis skaniai
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 03 26, 14:39)
Sveika, sotu, žiauriai skanu. Tik ką supietavau
200gr menkės file (150 kcal) kepu orkaitėje be riebalų,
verdu 50 gr ryžių (180 kcal).
darau padažiuką iš 10 gr sviesto ir 20 gr grietinės (sviestas 82 proc, grietinė 12 proc.,) (apie 100 kcal), į kurį dedu daug kaparėlių (šitų kalorijų neskaičiuoju, tiesą sakant, neradau, o ir nemanau kad tie pumpurėliai verti skaičiuoti, kaip ir pora salierų stiebų, kuriuos sutaršiau prie viso šito komplekto

)
Padaziukas paprastas, gera ideja kaparelius det. O sviesta istirpint, padaziuka pasildyt, ar ne?
Sumoj 430 kcal, kaip pietūs laikantis 1400 kcal normos, manau tinka puikiai