Siandien gaminau troshkini, tai sakyc visai skanus ishejo, net MB "uzskaite" nors shiaip jam kas be mesos tai ne maistas

Dejau:
188 gr./47 kcal. pievagrybiu
103 gr./107 kcal. FELIX sweet and sour padazo
296 gr./90,87 kcal. ziediniu kopustu
150 gr./135 kcal. raudonuju konservuotu pupeliu
1 a.s/45 kcal. aliejaus [bet realiai jo nelabai reikejo]
Taigi pirmiausia sudejau i ikaitinta keptuve ziedinius kopustus truputi pakepinau [nes manishkiai buvo saldyti] apibarsciau paukstienos prieskoniais, idejau druskos ir cesnako granuliu, ipyliau vandens uzdengiau ir patroshkinau truputi, tada sudejau pupeles ir pievagrybius, vishka ishmaishiau, padaza atskiedziau vandeniu ir supyliau, uzdengiau ir palikau viska troskintis.Kai viskas suminksteja galima valgyti

100 gr. tokio patiekalo 66 kcal.
Pilnai pavalgyti uztenka 2 zmonem, kadangi siandien pietu nevalgiau, tai gaminausi pietums/vakarienei, su bulvem ir tikrai nemazai troshkinio man gavosi 450 kcal.
Ash garnyrui naudojau orkaitej keptas bulves, supjaustytas gan storais griezineliais, itrintas prieskoniais paukstienos ir suvyniotas i folija.
Pilnai pavalgyti uztenka 2 zmonem, kadangi siandien pietu nevalgiau, tai gaminausi pietums/vakarienei, su bulvem ir tikrai nemazai troshkinio man gavosi 450 kcal.
Skanaus
