QUOTE(Kotryna @ 2006 02 27, 10:48)
Aš lašišą ruošiu paprastai ir greitai.
Lašišos file paprieskoniuoju citrininais žuvies prieskoniais, palieku ~1 val.
Imu keptuve su sandariu dangčiu arba storadugnį puodą pvz. Bauer
Į keptuvę/puodą įpilu šiek tiek vandens palaukiu kol užvirs, tada dedu
lašišos gabalėlius ir sandariai uždarau. Po 2 min. atidengiu dangtį ir apverčiu
kita puse. Vėl uždengiu. Dar po 2 min. išjungiu ugnį. Po 5 min. lašišą galima
valgyti. Labai skanu pasišlakščius citrinos sultimis ir su garuose virtais ryžiais
arba daržovėmis.
Lašišos file paprieskoniuoju citrininais žuvies prieskoniais, palieku ~1 val.
Imu keptuve su sandariu dangčiu arba storadugnį puodą pvz. Bauer
Į keptuvę/puodą įpilu šiek tiek vandens palaukiu kol užvirs, tada dedu
lašišos gabalėlius ir sandariai uždarau. Po 2 min. atidengiu dangtį ir apverčiu
kita puse. Vėl uždengiu. Dar po 2 min. išjungiu ugnį. Po 5 min. lašišą galima
valgyti. Labai skanu pasišlakščius citrinos sultimis ir su garuose virtais ryžiais
arba daržovėmis.
l. paprastai ir greitai lasisa ruosiu taip-itrinu druska ir kvepianciais pipirais,pusvalandi palaikau,tada i mikrobange ant viso galingumo kepu3-4 minutes.super ir greit ir skanu,reikes pabandyt ir su kitokiais prieskoniais taip pat padaryt,bet nemanau,kad butu maziau skanu.