mes Vilniuje, o batelius lengvus desiu, nes mes fotosesija darom patalpoje, tai po lauka tik prie CMB pastovesiu. Tema pasirinkau balta-juoda, tai dabar galva suku ka su puokste sugalvoti, kad butu balta su juodu
QUOTE(imarta @ 2010 11 24, 22:11)
mes Vilniuje, o batelius lengvus desiu, nes mes fotosesija darom patalpoje, tai po lauka tik prie CMB pastovesiu. Tema pasirinkau balta-juoda, tai dabar galva suku ka su puokste sugalvoti, kad butu balta su juodu
Mes taip pat Vilniuje. Ir dar daug galvos sukimo Kokią suknelę rinksitės?
panasi tik siltos medziagos ilgom rankovem ir sijonas pustesnis.
O taip viskas labai greit susiorganizavo kavine , kirpykla, fotoatelje, tortas viskas zveryne prie namu, tik geles toliau. Vat su suknele pavargau 5d, kol radau kas patinka
O taip viskas labai greit susiorganizavo kavine , kirpykla, fotoatelje, tortas viskas zveryne prie namu, tik geles toliau. Vat su suknele pavargau 5d, kol radau kas patinka
QUOTE(dirskuviene @ 2010 11 23, 16:43)
ziema vestuves pats graziausias laikas...mano buvo vasario menesi, tai nepakartojama, balta nuotaka, ir atrodo kad visa gamta balta tavo proga...o kokios foto sesijos galimos sniege...pasaka
dėl to tai sutinku 100 procentu. tik as kai prisimenu pernykste ziema, butent sausio- vasario menesiais tai bloga darosi gi kokie baisus salciai buvo pamenu, mano gimtadienis vasario 9 buvo, labai ruosiausi, nes sioks toks jubiliejus buvo, laksciau visur, tai prasikeikiau nerealiai- masinos gesta ir t.t. man irgi grazu kai pasnige, bet tikrai nenoreciau, kad lauke daugiau kaip 10 laipsniu salcio butu
Papildyta:
QUOTE(rutene05 @ 2010 10 13, 17:51)
Aš išteku beveik žiemą Paskutinį lapkričio savaitgalį. Tikiuosi dėl visų emocijų ir jaudulio bus šilta
Papildyta:
Yra visokių šildančių tepalų Tik jie labai stiprų kvapą turi Mano brangusis parnešė man kelis pabandyti, bet abejoju ar naudosiu, nes nei kiek nešilo kojos, o naktį dar ir šiek tiek degino.
Papildyta:
Yra visokių šildančių tepalų Tik jie labai stiprų kvapą turi Mano brangusis parnešė man kelis pabandyti, bet abejoju ar naudosiu, nes nei kiek nešilo kojos, o naktį dar ir šiek tiek degino.
:DDD
niu jei smirda jie tai nelabai gerai tada :DDD
QUOTE(imarta @ 2010 11 25, 11:57)
panasi tik siltos medziagos ilgom rankovem ir sijonas pustesnis.
Graži. Aš taip pat į panašias žiūriu Tik noriu su 3/4 rankovėmis arba ilgomis ir storesnės medžiagos, kad nešalta būtų ir jokių švarkelių papildomai nebereiktų.
Kiek pasiuvimas kainuos?
as ir norejau be svarkelio, tai storesne medziaga gera iseitis
mokejau 800 jei domins galiu po vestuviu foto atsiusti
QUOTE(imarta @ 2010 11 25, 15:56)
as ir norejau be svarkelio, tai storesne medziaga gera iseitis
domins o medžiaga kaip išsirinkai, pati? Ar siuvėja pasiūlė? kas per medžiaga?
QUOTE(dirskuviene @ 2010 11 23, 15:43)
ziema vestuves pats graziausias laikas...mano buvo vasario menesi, tai nepakartojama, balta nuotaka, ir atrodo kad visa gamta balta tavo proga...o kokios foto sesijos galimos sniege...pasaka
Gal kas lankėtės vestuvinių suknelių nuomos punktuose ir žinot, ar nuomoja salonai kailinius, bet ne tuos tokius dekoratyvinius, kurie beveik nešildo, bet ilgesnius šiltus? Nes šiuo metu laukiuosi, tad bijau per vestuves žiemą susirgti, nes ir dabar jau peršalimai puola, o žiemą tai aš išvis mirsiu nuo šalčio Baisu mažiukui pilvelyje pakenkti nuo šalčio, tad ieškau šiltų kailinių vestuvėms Gal matėt, kur nuomoja Klaipėdoj?
QUOTE(babyface @ 2010 11 26, 17:54)
Gal kas lankėtės vestuvinių suknelių nuomos punktuose ir žinot, ar nuomoja salonai kailinius, bet ne tuos tokius dekoratyvinius, kurie beveik nešildo, bet ilgesnius šiltus? Nes šiuo metu laukiuosi, tad bijau per vestuves žiemą susirgti, nes ir dabar jau peršalimai puola, o žiemą tai aš išvis mirsiu nuo šalčio Baisu mažiukui pilvelyje pakenkti nuo šalčio, tad ieškau šiltų kailinių vestuvėms Gal matėt, kur nuomoja Klaipėdoj?
Kiek teko pereiti per salonus tai is tu kailinuku "Svajone" salia buvusio hansa banko patalpu randasi , ju ivairesniu turejo , ir ketino gauti gruodzio men daugiau o Magnume ir Mados namuose ar Elegancijoj kur lankiausi pasiule man tik uzsimest skraistes . Mano vestuves ispuola praktiskai ziema tai taip pat aktualu buvo apskritai
QUOTE(vabalauskiene @ 2010 11 25, 16:46)
domins o medžiaga kaip išsirinkai, pati? Ar siuvėja pasiūlė? kas per medžiaga?
dizainere isrinko, medziaga trikotazas su vilna
o as besikuisdama internete radau toki dalyka, kad pasirodo yra iseitis, ka daryti, kad baznycioje kol kunigas ceremonija atlaikys nebutu salta. yra tokie ale sildytuvai:
http://www.ltkatalog...sviesos-greiciu
ar kas nors esat bande kazka panasaus? mane visai sudomino tiesa sakant
http://www.ltkatalog...sviesos-greiciu
ar kas nors esat bande kazka panasaus? mane visai sudomino tiesa sakant