kai tekėjau pirmąsyk, buvo -30...lapkričio 27 dieną vat toks akibrokštas, mašinos neužsivedinėjo... bet stovėjau bažnyčioje tik su suknele, nejaučiau šalčio visiškai ir lauke su paltu, bet su bateliais - tik daug lauke, savaime aišku, nebuvome
as ir tikuosi man bus taip silta... bijau,kad del jaudulio dar stipriau nevirpeciau
Bet kailinuku per ceremonija tikrai nesidesiu...
As svajojau apie vestuves ziema... man nieko nera graziau, kai daug sniego, jaunoji su balta suknele.. super.. pagal pastaruju metu stebejimus data rinkciausi kazkada sausio men arba vasario pradzioj. Tada tikrai sniego daug buna
O čia geras , patiko man ta idėja su filmavimu. Mes ir tuoksimės sausio 22d, tikiuosi sniegučio lašas bus , ir dar ko labai tikiuosi, kad bent jau lietaus nebus, nes dažniausiai žiemą nebūna. Tokiu metu, kai būni bažnyčioje, manau, tikrai šalta nebus, be to, jei be mišių, tai visai ten neilgai reikia būti . Tik va dar nežinau ką daryti dėl avalynės, galvoju pirkti, kokius batelius ir dar aulinius kokius, kad kai vaikšiosim visur būčiau su batais, o bažnyčioje ar salėje su bateliais . Laukiu žiemos
QUOTE(vilmmmuks @ 2010 11 16, 13:14)
O čia geras , patiko man ta idėja su filmavimu. Mes ir tuoksimės sausio 22d, tikiuosi sniegučio lašas bus , ir dar ko labai tikiuosi, kad bent jau lietaus nebus, nes dažniausiai žiemą nebūna. Tokiu metu, kai būni bažnyčioje, manau, tikrai šalta nebus, be to, jei be mišių, tai visai ten neilgai reikia būti . Tik va dar nežinau ką daryti dėl avalynės, galvoju pirkti, kokius batelius ir dar aulinius kokius, kad kai vaikšiosim visur būčiau su batais, o bažnyčioje ar salėje su bateliais . Laukiu žiemos
Mes apie sausio 28d. mąstom. dėl batų taip pat suku galvą. Kokia jūsų suknelė bus: trumpa ar ilga?
Na, as irgi jungsiuos i jusu rata sausio 15 diena. teko rinktis nes as jau bet tikiuos ta diena bus giedra, be krituliu tik jau zeme nusiklojus svieziu sniegu... =] Isties tai viskas ziema pigiau ir lengviau organizuojama. tik va papildomos poros batu reikia kol po lauka vaiksciosim, nes sventinej salej tikrai bus karsta ir kailinuku =] bet tai tik maza problema...ah, laukiu nesulaukiu!!!
Papildyta:
del to ir as nerimaju... tikiuos baznycia bus pasildyta =] bet sukneles nuomos pukte pasiule labai saunu varianta nemokamai- mini svarkiuka labai deranti prie suknutes, jei vien su suknute butu per salta =] trumputes rankovytes, tad ne kiek neuzgozia grozio, netgi sakyciau pagrazina =] Ir dar kailinukus, bet jau tik kol reikes lauke papozuot trumpai Fotosesijai rinkomes Kretingos ziemos soda, tad ir ten gal nereiks salti.
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2010 10 11, 14:18)
o Jus baznycioj per ceremonija irgi su kailinukais/paltukais buvot, ar tik su suknele? Kazkaip per ceremonija norisi visa grozi parodyt, tik to salcio bijau. Siaip man tokia kvaila mintis sove- gal yra kokiu priemoniu (kokiu kremu, losjonu ar dar velnias zino ko), kurios butu skirtos kunui susildyti ir kad sacio nesijaustu. Gal cia is fantastiko srities, bet kai db visokiu naujoviu daug..
del to ir as nerimaju... tikiuos baznycia bus pasildyta =] bet sukneles nuomos pukte pasiule labai saunu varianta nemokamai- mini svarkiuka labai deranti prie suknutes, jei vien su suknute butu per salta =] trumputes rankovytes, tad ne kiek neuzgozia grozio, netgi sakyciau pagrazina =] Ir dar kailinukus, bet jau tik kol reikes lauke papozuot trumpai Fotosesijai rinkomes Kretingos ziemos soda, tad ir ten gal nereiks salti.
na musu jau greit gruodzio 3d suknute trumpa siunuosi is siltesnes medziagos, o batukus desiu paprastus. Ilgai lauke buti neplanuojam, tai galvoju nesusalsiu. Dar ziurejau oru prognoze bus sniegas ir -7. Labai noreciau, kad nebutu slapio sniego
QUOTE(MuzikALI @ 2010 10 11, 14:18)
o Jus baznycioj per ceremonija irgi su kailinukais/paltukais buvot, ar tik su suknele? Kazkaip per ceremonija norisi visa grozi parodyt, tik to salcio bijau. Siaip man tokia kvaila mintis sove- gal yra kokiu priemoniu (kokiu kremu, losjonu ar dar velnias zino ko), kurios butu skirtos kunui susildyti ir kad sacio nesijaustu. Gal cia is fantastiko srities, bet kai db visokiu naujoviu daug..
QUOTE(imarta @ 2010 10 23, 01:06)
mes ir gruodzio pradzioje tai foto sesija sakiau reiks patalpoje organizuoti
QUOTE(imarta @ 2010 11 23, 15:07)
na musu jau greit gruodzio 3d suknute trumpa siunuosi is siltesnes medziagos, o batukus desiu paprastus. Ilgai lauke buti neplanuojam, tai galvoju nesusalsiu. Dar ziurejau oru prognoze bus sniegas ir -7. Labai noreciau, kad nebutu slapio sniego
Kaip įdomu, kad yra besituokiančių gruodžio pradžioj - juk adventas Ar jūs tik CMB?
O bažnyčios daugumoj nešildomos Tai gali ir kremai nepadėt
Aš rengsiuosi suknute ir švarkeliu, nes kitaip stovėčiau sušąlus į ožio ragą ir dar pašiurpusia oda Aš šaltmira
ziema vestuves pats graziausias laikas...mano buvo vasario menesi, tai nepakartojama, balta nuotaka, ir atrodo kad visa gamta balta tavo proga...o kokios foto sesijos galimos sniege...pasaka
As irgi svajoju apie vestuves dar sia ziema , tik nezinau ar pavyks taip greit susiorganizuoti. Su MB galvojam apie mazas vestuves artimuju tarpe ir tikriausiai tik CMB.
jei noras yra tikrai pavyks mes per 5 sav susiorganizavom be jokiu stresu Suknele siunuosi, kavine radom , o data galejom rinktis laisvai. Nera jokiu problemu del eiliu ar laiko, ne taip kaip vasara
I baznycia neisim tik CMB, o del advento, tai galvos nesuku
QUOTE(imarta @ 2010 11 23, 16:07)
Aš taip pat galvoju siųtia, tai žiūrinėjuosi internete modeliukius trumpų, bet šiltesnių suknučių. Bet vis galvoju, kokius batus prisiderinti ir kaip nesušalti
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2010 11 24, 04:22)
jei noras yra tikrai pavyks mes per 5 sav susiorganizavom be jokiu stresu Suknele siunuosi, kavine radom , o data galejom rinktis laisvai. Nera jokiu problemu del eiliu ar laiko, ne taip kaip vasara
Sparčiai jūs apsisukote. Mes taip pat per daug galvos dar nesukam, nes tikimės, jog sausio mėnesį visi jaunųjų laukia ir eilių nėra Jūs kuriam mieste?