QUOTE(Arven @ 2013 07 05, 15:47)
Sprendžiame dilemą - tuoktis ant greitųjų rudenį, žiemą ar laukti iki kitos vasaros. Iki vasaros laukti nelabai norisi, nes jau norisi atžalėlę planuot, o tekėt su pilvu ar vaiku nenoriu. Iki rugsėjo tik pora mėnesių liko, o norėtųsi ilgiau paplanuot, savo rankom po truputį darytis kvietimus, scenarijus, rinktis aprangą ir t.t. O žiemą minusai, kad lauke vestuvių surengti nepavyks (norėčiau šventinės palapinės vidury laukų), labai jau tenka derinti aprangą ir plius nesinori dar vienos šventės žiemą, nes mūsų abiejų gimtadieniai, buvimo kartu jubiliejai, mano tėvų gimtadieniai ir taip jau žiemą yra.
Kitais metais birželio pabaigoj būtų mano svajonių data - šilta, galima lauke vestuves planuoti, daugiau žmonių susikviesti, atviresnę suknelę rinktis, ilgai fotografuotis plius turėčiau laiko ilgam pasiruošimui, bet tada vaikelio planavimą teks metams atidėti ir šiaip ilgu laukt. Štai ir sprendžiu dilemą dabar.
Kitais metais birželio pabaigoj būtų mano svajonių data - šilta, galima lauke vestuves planuoti, daugiau žmonių susikviesti, atviresnę suknelę rinktis, ilgai fotografuotis plius turėčiau laiko ilgam pasiruošimui, bet tada vaikelio planavimą teks metams atidėti ir šiaip ilgu laukt. Štai ir sprendžiu dilemą dabar.
O mes antraip. Ilgai laukem kol bus geresni laikai (na neilgai, 2metus jau susizadeja, bet man tai daug). Per ta laika daug dalyku buvo, mazai ka besusitaupem, daugiau netikietiems dalykams isleidom, nei pritaupem. ) IR as kaip tik norejau tuoktis budama nestute, bet va nesigauna leliukas ) MB nori kuo greiciau susituokti, o as galvojau apie vasara, o dabar nusprendem kad ziemuzele arba ankstyva pavasari Mazdaug vasari-balandi.
Ziedelius beveik turim, suknute turiu, kostiumas jau yra... O galva kaip prikimsta, ir abejoniu ir minciu, ka kur ir kaip daryti )