Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemą ištekančios nuotakos

QUOTE(Gaites @ 2013 06 18, 08:08)
Sveikutes,

Niu ka jungiuos ir aš prie jūsų  4u.gif
Musu diena 2014.01.25 - tikėkimės daug sniego, labai tikiuos  ax.gif

Ir pradedam visKą planavimą, kaip nors, nuo pradziu, minčių daug.. thumbup.gif

įdomu kaip sekasi jūsų planavimo darbai? :-)
Atsakyti
Sprendžiame dilemą - tuoktis ant greitųjų rudenį, žiemą ar laukti iki kitos vasaros. Iki vasaros laukti nelabai norisi, nes jau norisi atžalėlę planuot, o tekėt su pilvu ar vaiku nenoriu. Iki rugsėjo tik pora mėnesių liko, o norėtųsi ilgiau paplanuot, savo rankom po truputį darytis kvietimus, scenarijus, rinktis aprangą ir t.t. O žiemą minusai, kad lauke vestuvių surengti nepavyks (norėčiau šventinės palapinės vidury laukų), labai jau tenka derinti aprangą ir plius nesinori dar vienos šventės žiemą, nes mūsų abiejų gimtadieniai, buvimo kartu jubiliejai, mano tėvų gimtadieniai ir taip jau žiemą yra.
Kitais metais birželio pabaigoj būtų mano svajonių data - šilta, galima lauke vestuves planuoti, daugiau žmonių susikviesti, atviresnę suknelę rinktis, ilgai fotografuotis plius turėčiau laiko ilgam pasiruošimui, bet tada vaikelio planavimą teks metams atidėti ir šiaip ilgu laukt. Štai ir sprendžiu dilemą dabar.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2013 07 05, 14:47)
Sprendžiame dilemą - tuoktis ant greitųjų rudenį, žiemą ar laukti iki kitos vasaros. Iki vasaros laukti nelabai norisi, nes jau norisi atžalėlę planuot, o tekėt su pilvu ar vaiku nenoriu. Iki rugsėjo tik pora mėnesių liko, o norėtųsi ilgiau paplanuot, savo rankom po truputį darytis kvietimus, scenarijus, rinktis aprangą ir t.t. O žiemą minusai, kad lauke vestuvių surengti nepavyks (norėčiau šventinės palapinės vidury laukų), labai jau tenka derinti aprangą ir plius nesinori dar vienos šventės žiemą, nes mūsų abiejų gimtadieniai, buvimo kartu jubiliejai, mano tėvų gimtadieniai ir taip jau žiemą yra.
Kitais metais birželio pabaigoj būtų mano svajonių data - šilta, galima lauke vestuves planuoti, daugiau žmonių susikviesti, atviresnę suknelę rinktis, ilgai fotografuotis plius turėčiau laiko ilgam pasiruošimui, bet tada vaikelio planavimą teks metams atidėti ir šiaip ilgu laukt. Štai ir sprendžiu dilemą dabar.

na manau, kad čia ir spręsti nėra ką. Atsakymas jau jūsų žinutėje parašytas. Jei norite tekėti vasara tai taip ir darykite. Nes kitaip galit ilgai gailėtis ir savo šventėje matyti daugiau minusų nei pliusų. Juk vestuvių nepakartosi. O beto žiemą nuo vasaros netiek jau daug ir skiria-viso labo tik pusę metų.
Atsakyti
Mergaites, as tuokiuosi lakricio gale, ar priimsit i buri, nors tuokiuosi ir velyva rudeni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele82 @ 2013 07 01, 13:21)
įdomu kaip sekasi jūsų planavimo darbai? :-)

Sveikutės dar dartą, žinokit niekaip nesekasi... ax.gif
Kai tik nunešem pareiškimus, tiek daug buvo visko užplūdę, tiek daug visokių minčių, ieškojimo ir galvojimo..Ir ką Jūs galvoja, ta šilta ir laiminga vasara.. doh.gif
Dabar jau pradėjau stresuoti, nes nieko net nežiūrėjau, reikia greitukais susigriebti blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumete rekomenduoti sodyba, kur talpintu 30-40 zmoniu su nakvyne, kad ziema butu silta ir jauku? 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko girdeti ar imanoma susituokti per kaledas, ar tuokia kunigas ir cmb?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie jūsų. Pareiškimai dar nenunešti (nešim šitą arba kitą savaitę) bet datą jau turim nutarę 2014 02 14 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaidaVV @ 2013 08 29, 14:17)
Gal galetumete rekomenduoti sodyba, kur talpintu 30-40 zmoniu su nakvyne, kad ziema butu silta ir jauku?  4u.gif

kokiam mieste? smile.gif
Atsakyti
Pasyvios čia šios žiemužės nuotakos rolleyes.gif

Man kaip ir visom aktualiausia rūbai abiems ir batai, tikrai nenoriu kad sušaltume ax.gif Tuo labiau mūsų visa šventė susideda iš CMB ir fotosesijos ax.gif
O gal kuri kaunietė žino kur viduje gražią fotosesiją galima pasidaryti? bigsmile.gif Aišku norėsis ir žieminių foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesugaunama: 18 rugsėjo 2013 - 12:19
QUOTE(Nesugaunama @ 2013 09 18, 13:16)
...Man kaip ir visom aktualiausia rūbai abiems ir batai, tikrai nenoriu kad sušaltume  ax.gif 

Tuomet siūkitės tiek aprangą, tiek avalynę, kad būtų ne tik gražu, bet ir jauku bei šilta! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2013 09 18, 14:59)
Tuomet siūkitės tiek aprangą, tiek avalynę, kad būtų ne tik gražu, bet ir jauku bei šilta!  bigsmile.gif

apie savo aprangą taip ir galvoju, jei nerasiu nieko tinkamo. Dėl vyro aprangos dar galvoju. Labai didelės sumos nenorim vestuvėm išleisti, nes nedarom šventės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesugaunama: 18 rugsėjo 2013 - 15:35