Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemą ištekančios nuotakos

QUOTE(vai2 @ 2012 11 28, 09:40)

O kur kitos planuojančios žiemą g.gif Atsiliepkit...

oj kaip grieztai hihihi.gif

mes kovo gale planuojam, tai didziausias rupestis koks bus oras - salta, silta, slapia unsure.gif Nu ir aisku, ka reiks apsirengt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2012 11 28, 12:23)
oj kaip grieztai  hihihi.gif

mes kovo gale planuojam, tai didziausias rupestis koks bus oras - salta, silta, slapia  unsure.gif  Nu ir aisku, ka reiks apsirengt  hihihi.gif

Ne griežtai, o draugiškai biggrin.gif O kodėl kovo gale? Oras gali būti visoks.
Mūsų visi klausinėja, kodėl žiemą...ai man patinka žiema, atsibodo tos vasarinės šventės su sodybom, kubilais...Padarysim žiemą ir bus visiems prisiminimas, kad oi oi kaip šalta buvo lotuliukas.gif

Dar neturim nieko, laukiu kol kalėdinių prekių užveš. Galvoju, gal kokias blauzdines kailines g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 11 28, 12:56)
Ne griežtai, o draugiškai biggrin.gif O kodėl kovo gale? Oras gali būti visoks.
Mūsų visi klausinėja, kodėl žiemą...ai man patinka žiema, atsibodo tos vasarinės šventės su sodybom, kubilais...Padarysim žiemą ir bus visiems prisiminimas, kad oi oi kaip šalta buvo lotuliukas.gif

Kovo gale, nes ta diena bus lygiai 10 metu kai pirma karta susitikom, tai sakom, kad jau sutampa, tai reik paminet ypatingiau bigsmile.gif O ir siaip pavasaris mano megstamiausias metu laikas ax.gif
Kazkokiu super dideliu planu neturim, norim sventes sau, o ne giminei unsure.gif rolleyes.gif

O del ziemos, tai nuotraukos turetu buti labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2012 11 28, 13:20)
Kovo gale, nes ta diena bus lygiai 10 metu kai pirma karta susitikom, tai sakom, kad jau sutampa, tai reik paminet ypatingiau  bigsmile.gif O ir siaip pavasaris mano megstamiausias metu laikas  ax.gif
Kazkokiu super dideliu planu neturim, norim sventes sau, o ne giminei  unsure.gif  rolleyes.gif

O del ziemos, tai nuotraukos turetu buti labai grazios  thumbup.gif

kad tik sniego būtų smile.gif
Atsakyti
Jeigu kas užmatys gražias pirštinaites tokias žiemines Šiauliuose arba internete, tai pasipasakokit smile.gif aš irgi norėčiau kokių dailių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 11 28, 18:59)
Jeigu kas užmatys gražias pirštinaites tokias žiemines Šiauliuose arba internete, tai pasipasakokit smile.gif aš irgi norėčiau kokių dailių smile.gif

O suknelę turit?
Atsakyti
Taip, turiu smile.gif jau šiandien galutinai apsisprendžiau, nors labai sunkiai rinkaus smile.gif o jūs turite?
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 11 29, 20:49)
Taip, turiu smile.gif jau šiandien galutinai apsisprendžiau, nors labai sunkiai rinkaus smile.gif o jūs turite?

Vakar matavausi, bet aeapsisprendžiau. Negalvojau, kad taip sunku bus. Radau vieną su gelronom gėlytėm, sakau gal gražu gėlės ant sniego g.gif Tai sėdžiu ir suku galvą smile.gif
O jūs Šiauliuose radot? Galvoju, gal palėkt iki Šiaulių. Telšiuose labai liūdna su suknelėm.
Papildyta:
QUOTE(Alera @ 2012 11 21, 20:03)
Jungiuosi ir aš į šį būrelį. Mūsų diena bus Gruodžio 29 smile.gif o dėl batų merginom rekomenduoju tikrai klaipedoj Basic parduotuvėj pirkti, nes aš pati savuosius radau ilgaaulius ant aukšto kulno, tačiau pakankamai stambaus. Kiek pastebėjau turbūt aš viena rinksiuos tokią vasarišką suknelę - tiulinę, kadangi pati nenoriu ir nerandu tokios žiemiškos.. Tikiuos atrodys gerai smile.gif Tik va labai jaudinuos dėl kailinuku, nes gaunu tik sintetinius kolkas.. Kažkaip baisu, jog viską nušalsiu..

Aš radau nuomos punkte tikrus kailinukus šviesiai kakavinius, trumpus, bet ne sintetika, bet tikri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai užsirezervavau smile.gif
Atsakyti
Suknelių yra, yra gi ir birutės salonas, perla, aušros salonas. Aš pati tai išsirinkau iš savo močiutės salono, galėčiau jei norėsit parašyti kur jis randasi i ĄŽ, nes ji tik kaip ir pradedanti dirbti ( tai reiškia, jog turi nemažai visiškai naujų suknučių).
Jei kalbant apie gėlytes, kurios kaip minėjot gelsvos, tai manau, jog nereikia, suknelė turi būti sniego baltumo, juk kaip gražu kai baltame sniege, tokia balta balta kaip iš pasakos nuotaka blush2.gif kažkaip gėlytes spalvotos manau išbaidytų tą tikrą žiemišką nuotaiką smile.gif bet čia mano asmeninė nuomonė. O suknelę aš rinkaus 3 mėnesius, taip, kad nepergyvenkit, turite teisę rinktis biggrin.gif

O kakaviniai kailinukai neatrodys negražiai prie baltos suknelės? g.gif ir kokia kaina jei ne paslaptis?
Atsakyti
Gal dar kas žino ar pakruojo dvaras žiemą šildomas? Norėtumėm ten apsilankyti, bet nesinori sušalti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Čia jūs apie Šiaulius kalbate? aišku noriu kontaktų.

O suknelę žiūrinėju ne baltą, nes ne pirmos vestuvės, bet pati dar nežinau. Matavau nemažai, bet kažkaip niekas nepatinka. Norisi kažko meniško.
Kailinukai tiks, man svarbu, kad šiltą būtų, dėl foto galima ir baltus prigriebt sintetinius g.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį 4u.gif
Vaikinas pasipiršo per kalėdas, tai iškart suskubau planuotis vestuves, norisi kuo greičiau, svajoju apie vestuves žiemą, kai daug daug sniego blush2.gif Bet kolkas net nežinau nuo ko pradėti, bet manau, kadangi šaltasis sezonas, tai tikrai spėsiu susiplanuoti per pora mėnesiu, tad data tiksliai nenustatyta kolkas, bet planuose vasario 9 thumbup.gif Didžiausia baimė- oras, net neįsivaizuodu koks jis gali būti, labai jau nenorėčiau pliurzos ir balų verysad.gif Bet kadangi dažniaisiai vasario mėnesį žiemą grįžta su neblogu šaltuku ir sniegu, tai manau viskas bus gerai blush2.gif
Klausimų ir galvos skausmų laabai daug, tad tikiuosi padėsite ax.gif Jau aš kaip apsirengti rasiu(temoje radau labai daug patarimų), juk prie suknelių taip dera kailinukai wub.gif O va kaip būsimą vyrą aprengti, kad nesušaltų g.gif Su marškinukais ir kostiumu juk sušals, o kad žiemine striuke juoda būtų apsivilkęs, taip pat nesinori schmoll.gif Tad kas kokių patarimų turite?
P.S. Gal kas žinote kokią neblogą sodybą ar kitokias patalpas, salę aplink Trakus, kur jau ir maistą patiektų patys( apie 30 žmonių) ax.gif
Atsakyti