Sveikos. Tik trumpam pora patarimų norėčiau duoti, jei nieko tokio, kad kišuosi
Pirma, diena tikrai labai trumpa žiemą, tai siūlyčiau ceremoniją pasirinkti vėliausiai 13 val, kad po jos dar spėtumėt šviesoj pasifotografuot - gi dažnai apie 16 val jau sparčiai temsta arba kaip kažkuri ir rašėte - pirma pasifotografuoti, paskui ceremonija ir po jos iškart į šventės vietą. Kažko labai daug nenuveiksit, todėl manau, kad užtenka apsistot ties poros valandų fotosesija, ceremonija ir vakariene.
Dėl batų - nesukit sau galvos ir nusipirkit radusios kokius baltus ar šviesius "pūkuotukus", kaip aš juos vadinu. Sunešiosit ir paskui Svarbiausia, nesušalkit, o jau kiti dalykai antroj vietoj. Kur nereikės, nesimatys, kur norėsis, fotografas galės labai gražią žiemišką foto padaryt juo labiau, jeigu ir jaunikį priderinsit savo šventei turit unikalų metų laiką, tai išnaudokit jį iki galo kailiniai batai, kailinės kepurės, šalikai iki nosies, pirštinės - fantastika toms, kurioms nebus sniego ir telkšos pliurza, gal kiek sudėtingiau, bet - juk yra pašiltintų guminių (čia dėl batų temos) aš čia gal taip entuziastingai šneku, nes ir pati būčiau visai norėjus tuoktis žiemą... man kažkoks romantiškas laikas atrodo.. ir nuotraukos žieminukių labai labai patinka..
O sukneles irgi pabandykit priderint - nertas, megztas.. yra net ir nuomose megztų suknyčių. Graikiško stiliaus, plėvėsuojančios, manau, tikrai nesižiūrės tiesą sakant, tik tokios šiltos ir natūralios geriausiai ir derės... Taip pat nepabijokit ir jaunikio ne šiaip plonyčiu kostiumu, o kokiu stilingu megztinuku ar pan papuošt..
QUOTE(eerika @ 2012 10 18, 15:57)
Ilgai ieskojau sviesiu aulinuku savo vestuvems ir man nesiseke, apvazinejau dauguma Vilniaus parduotuviu. Vienintele parduotuve, kur buvo is ko rinktis buvo Klaipedos akropolyje esanti batu parduotuve Basic editions. Rekomenduoju, pati vakar nusipirkau nuostabius sviesius aulinukus su kailiu
Smagu,kad radai batukus. Man per toli i Klaipeda del batu trenktis. Kai tik pasveiksiu,pasileisiu i batu paieskas ir as.
Gal galetum parodyti?
QUOTE(eerika @ 2012 10 18, 19:48)
Batukas kaip pridetoje nuotraukoje, tik sviesiai smelinis (buvo ir balti), su sviesiu padu ir platforma. Is virsaus apie sprindzio plocio atsilenkia smelines spalvos kailiukas
Labai faini! Atrodo labai patogus ir silti. Net truputuka pavydziu
QUOTE(festina lente @ 2012 10 18, 20:32)
Labai faini! Atrodo labai patogus ir silti. Net truputuka pavydziu
Tokie ir yra, labai bijojau, kad vestuviu diena kojytems teks salti...
QUOTE(eerika @ 2012 10 19, 12:05)
Tokie ir yra, labai bijojau, kad vestuviu diena kojytems teks salti...
Mano blauzda storesne,tai i tokius netilpciau. Ko gero reiks trumpu auliuku ziureti kazka.
QUOTE(festina lente @ 2012 10 19, 11:14)
Mano blauzda storesne,tai i tokius netilpciau. Ko gero reiks trumpu auliuku ziureti kazka.
labai neapziurinejau, bet buvo kazkokie suvarstomi iki puses blauzdos, ten ir kailiukas per varstymo vieta pridetas, manau, kad tokie tiktu
Jungiuosi ir aš į šį būrelį. Mūsų diena bus Gruodžio 29 o dėl batų merginom rekomenduoju tikrai klaipedoj Basic parduotuvėj pirkti, nes aš pati savuosius radau ilgaaulius ant aukšto kulno, tačiau pakankamai stambaus. Kiek pastebėjau turbūt aš viena rinksiuos tokią vasarišką suknelę - tiulinę, kadangi pati nenoriu ir nerandu tokios žiemiškos.. Tikiuos atrodys gerai Tik va labai jaudinuos dėl kailinuku, nes gaunu tik sintetinius kolkas.. Kažkaip baisu, jog viską nušalsiu..
Noriu jugtis prie žieminukių
Mes tuokiamės vasario 15d. Aš labai norėjau žiemą. Paieškas pradėjau neseniai.
Noriu batelių ir kailinukų, sesuo žadėjo numegsti šalį baltą, MB ilgą baltą šaliką...na dar čia tik pamąstymai.
Mes tuokiamės vasario 15d. Aš labai norėjau žiemą. Paieškas pradėjau neseniai.
Noriu batelių ir kailinukų, sesuo žadėjo numegsti šalį baltą, MB ilgą baltą šaliką...na dar čia tik pamąstymai.
Butinai dar reikia pirštinių, tik nežinau iš kur gauti gražias
O kur kitos planuojančios žiemą Atsiliepkit...
O kur kitos planuojančios žiemą Atsiliepkit...