Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemą ištekančios nuotakos

QUOTE(SweGirl @ 2012 08 19, 12:48)
ooo kaip smagu kad visgi yra dar zieminukiu. kur tuoksites? ir kiek suprantu gruodi bus. ar dar daug planavimu liko?  ax.gif

Musu svente irgi ziema 2013 sausi smile.gif tai dabar pati pradzia viso pasiruosimo ax.gif ir didziausia bedele - sventes vieta...kaip tik sodybu paieskose esam, ir pasirodo ne taip jau paprasta... doh.gif ypac jei biudzetas ne guminis blush2.gif , bet kokybes vs tiek norisi...
gal kas kokiu minciu, ideju? mes ziurinejam kaimo turizmo sodybas, kad ir pirtele kokia butu ir apnakvindint padoriai butu galima sveteliu apie 40 .
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 08 19, 14:14)
kadangi mes tik keičiam man pavardę mano gimtadienio dieną 2012 gruodžio 12d. trečiadienis, tai bus kukli šventė blush2.gif
Esu viską suplanavusi, teliko dar kartelį viską peržiūrėti drauge ir pasižiūrėti ar niekas nesikeičia ax.gif

ar Jūs vestuvėms planuojate pargrįžti į Lietuvą?  mirksiukas.gif

Na tai jums bus dviguba svente! Smagu smile.gif Mes zadam Klaipedoj tuoktis sausi, bet tik kita savaite vaziuojam i LT visus dokumentus priduoti ir vieta sventimui issirinkti, tai darbu dar milijonas doh.gif

QUOTE(voicelessword @ 2012 08 19, 16:37)
Musu svente irgi ziema 2013 sausi smile.gif tai dabar pati pradzia viso pasiruosimo  ax.gif ir didziausia bedele - sventes vieta...kaip tik sodybu paieskose esam, ir pasirodo ne taip jau paprasta... doh.gif  ypac jei biudzetas ne guminis blush2.gif  , bet kokybes vs tiek norisi...
gal kas kokiu minciu, ideju? mes ziurinejam kaimo turizmo sodybas, kad ir pirtele kokia butu ir apnakvindint padoriai butu galima sveteliu apie 40 .

ooo! Atsiranda daugiau musu smile.gif O kokiam mieste planuojat?
Atsakyti
Smagu jog mūsų daugėja thumbup.gif

Ką galvojate dėl aprangos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 08 20, 00:29)
Smagu jog mūsų daugėja thumbup.gif

Ką galvojate dėl aprangos? g.gif

Na as kol kas dar tik ieskau sau ilgos sukneles. Planuoju detis trumpa balta su kailiuku cape, taciau didziausias galvosukis yra del batu. pobuvio metu visvien norisi normaliu bateliu, taciau diena fotosesijos metu tikrai su jais nepabusiu, nes ir nepratus ant kulnu ir visai neturiu noro makaluotis pliurzoj ar ant ledo su jais. Manau rinksiuos kokius "ukiskus" baltus pusilgius fotosesijos metu, bet nezinau kaip su suknele reiks daryt, nes sukneles ilgi salone atitaiko pagal batelius, o tai jei busiu su paprastais zieminiais pilnapadziais, tai vilksis gi zeme. Tai va dar nesugalvojau ka ir kaip darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SweGirl @ 2012 08 20, 00:08)
Na tai jums bus dviguba svente! Smagu smile.gif Mes zadam Klaipedoj tuoktis sausi, bet tik kita savaite vaziuojam i LT visus dokumentus priduoti ir vieta sventimui issirinkti, tai darbu dar milijonas  doh.gif
ooo! Atsiranda daugiau musu smile.gif O kokiam mieste planuojat?

pati ceremonija tai Vilniuj, o linksmybes tai planuojam kokioj sodyboj, tikimes uz protinga kaina rasti aplink Vilniu, bet po truputi viltys blesta verysad.gif ir muset teks kur nors toliau nuo Vilniaus.
Papildyta:
QUOTE(SweGirl @ 2012 08 20, 00:51)
Na as kol kas dar tik ieskau sau ilgos sukneles. Planuoju detis trumpa balta su kailiuku  cape, taciau didziausias galvosukis yra del batu. pobuvio metu visvien norisi normaliu bateliu, taciau diena fotosesijos metu tikrai su jais nepabusiu, nes ir nepratus ant kulnu ir visai neturiu noro makaluotis pliurzoj ar ant ledo su jais. Manau rinksiuos kokius "ukiskus" baltus pusilgius fotosesijos metu, bet nezinau kaip su suknele reiks daryt, nes sukneles ilgi salone atitaiko pagal batelius, o tai jei busiu su paprastais zieminiais pilnapadziais, tai vilksis gi zeme. Tai va dar nesugalvojau ka ir kaip darysiu  blush2.gif

Taigi, su apranga irgi dilema...noretusi ilgos sukneles, bet irgi del batu vis galvoju kaip bus, nesinoretu, kad suknele vilktusi purvais, bet ir aukstakulniais klampoti nesinori g.gif
gal kas jau uzmate kur galima ne 'vasarisku' sukneliu rast? nes kaip tais, bent jau internetu ziurint, salonuose vien tik plonytes ir visiskai lengvutes suknutes. As visai noreciau pameginti su rankovytem ax.gif
Atsakyti
As is pradziu irgi galvojau apie rankoves, bet tokiu niekur nemaciau. as esu svedijoj, tai cia matavausi kelias sukneles. jeigu renkiesi is storesnes medziagos ilga suknele kad ir be rankoviu ir uzsidedi ta kas vadinama cape (nzn kaip lietuviskai), tai bent jau salone bunant labai silta atrodo. kiek klausiau salonuose tai sako retai kada reikia labai jau siltu apredu, nes visgi daug emociju susildo :-) tai as nusprendziau tuo pasitiket :-) galvoju reiks pirstiniu ir saliko labiau fotosesijai gamtoje, kad smagiau atrodytu. bet va batai man didziausias galvosukis. iseitis yra detis ilgus zieminius su kulnais, o po to persiait i batelius. bet ir islaidu daug taip ir visvien gaunasi su kulnais po pusnis g.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad pagaliau atsirado ziema istekanciu nuotaku :-) o sakykit mielosios ka galvojam daryti diena, juk diena trumpa. Tai lauke kazka nenuveiksi, o be to ir salta dar.
Atsakyti
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 08 20, 22:11)
Kaip smagu,kad pagaliau atsirado ziema istekanciu nuotaku :-) o sakykit mielosios ka galvojam daryti diena, juk diena trumpa. Tai lauke kazka nenuveiksi, o be to ir salta dar.

Na mes zadam diena pirmiau fotosesija darytis, kol dar nesuteme. busime tik dviese. o svecius sukviesim veliau i ceremonija po kurios is karto puota. taip issisprendzia klausimas ka vargsams sveciams veikti ziemos saltyje kol jaunieji fotkinasi ax.gif
Atsakyti
Mano sese vakar pasake, kad isteka sausi 2013 sausi irgi biggrin.gif tai sokinejam is laimes smile.gif musu vestuves buvo pries gera menesi smile.gif tai tylejo nieko nesake biggrin.gif sako nenorejom jusu dienos uzgosti smile.gif bet vis tiek labai faina wink.gif liko kiek cia menesiu jai susiplanuoti viska???? aaaa 4 menesiai biggrin.gif as labiau isprotejus nei ji smile.gif ji sako mes ramiai viska pasidarysim su seses pagalba wink.gif taigi valioooooooo kadangi savo vestuves planavau pati sikart busiu seses planuotoja biggrin.gif

gal turit rekomenduoti graziu restoranu Kaune arba Vilniuje? Norisi romantikos.. Sekspyras jiems netinka.... Kitchen ryt vaziuosim paziuret smile.gif o gal kazko grazaus mes neprisimenam?
Atsakyti
QUOTE(SmilteSmilte @ 2012 08 21, 09:20)
Mano sese vakar pasake, kad isteka sausi 2013 sausi irgi biggrin.gif tai sokinejam is laimes smile.gif musu vestuves buvo pries gera menesi smile.gif tai tylejo nieko nesake biggrin.gif sako nenorejom jusu dienos uzgosti smile.gif bet vis tiek labai faina wink.gif liko kiek cia menesiu jai susiplanuoti viska???? aaaa 4 menesiai biggrin.gif as labiau isprotejus nei ji smile.gif ji sako mes ramiai viska pasidarysim su seses pagalba wink.gif taigi valioooooooo kadangi savo vestuves planavau pati sikart busiu seses planuotoja biggrin.gif

gal turit rekomenduoti graziu restoranu Kaune arba Vilniuje? Norisi romantikos.. Sekspyras jiems netinka.... Kitchen ryt vaziuosim paziuret smile.gif o gal kazko grazaus mes neprisimenam?

Smagu del seses! Kad ir nedaug menesiu like, manau ziemai lengviau planuoti, nes nereikia labai varzytis del sventimo vietu, fotografu ir tt. Tiesiog issirenki kas patinka ir uzsisakai viska ax.gif
Deja del Vilniaus ir Kauno nieko negaliu patart, nes nelabai zinau tu apylinkiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SweGirl @ 2012 08 20, 02:51)
Na as kol kas dar tik ieskau sau ilgos sukneles. Planuoju detis trumpa balta su kailiuku  cape, taciau didziausias galvosukis yra del batu. pobuvio metu visvien norisi normaliu bateliu, taciau diena fotosesijos metu tikrai su jais nepabusiu, nes ir nepratus ant kulnu ir visai neturiu noro makaluotis pliurzoj ar ant ledo su jais. Manau rinksiuos kokius "ukiskus" baltus pusilgius fotosesijos metu, bet nezinau kaip su suknele reiks daryt, nes sukneles ilgi salone atitaiko pagal batelius, o tai jei busiu su paprastais zieminiais pilnapadziais, tai vilksis gi zeme. Tai va dar nesugalvojau ka ir kaip darysiu  blush2.gif

Aš tai išsrinkau Le muse suknelę, kurią užsisakysiu pagal savo matmenis ir pageidavimus, tai noriu ilgos aptemptos, kaip pati populiariausia jų žieminė suknelė iš trikotažo tik kreminės arba baltos spalvos, man patinka jog ji yra ilgom aptemptom rankovėm, viršus laisvesnis ir atrodysiu labai elegantiįkai bei seksualiai wink.gif

Vat dilema dėl batų unsure.gif aš labai noriu verstos odos avietinių ilgaaulių su šviesiu kaučikiniu padu.. tik kur tokius rasti biggrin.gif dar ieškosiu kokių nors su raštais kreminių pėdkelnių, storesnių ir avietinę apyrankę užsisakinėsiu tik dar dairausi pas kurią supermamytę gražesni karoliukai ax.gif dar galvoju į plaukus sekti gyvą gėlę ir apseisiu be puokštės, kaip manot? nes turiu nepilnų 3mėn dukrytę ir bijau jog ta puokštė man maišysis tik g.gif

QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 08 21, 00:11)

aš galvoju ceremoniją užsisakyti kokia 15val., tuomet po jos pasifotografuoti ir tuomet šventinė vakarienė, tik vat dėl jos dar daug klausimų, nes neįsivaizduoju ko noriu doh.gif

Galvoju gal prašyti švediško stalo? Gal užsakyti 2 rinkinius: prie vyno ir prie aulaus, tuomet ką nors karšto, bet kad irgi ką nori tą įsidedi užkandžio tipų kokius 2-3 pasirinkimus ir kokį ale vaisių asorti, gal šokolado fontaną su vaisiais? nežinau ar taip priimtina? g.gif esu pasimetusi, aš noriu elegantiškai ir kukliai, nenoriu nuvalkiotų kepsnių ir panašiai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,ziemos nuotakos 4u.gif

Pritile jus cia,ar planavimai baigti?
Mes tuokiames gruodzio viduryje. Didziausia problema man batai... Rasykit cia,jei kur pamatysit ka nors,tinkamo ziemai ax.gif
Atsakyti