QUOTE(SweGirl @ 2012 08 20, 02:51)
Na as kol kas dar tik ieskau sau ilgos sukneles. Planuoju detis trumpa balta su kailiuku cape, taciau didziausias galvosukis yra del batu. pobuvio metu visvien norisi normaliu bateliu, taciau diena fotosesijos metu tikrai su jais nepabusiu, nes ir nepratus ant kulnu ir visai neturiu noro makaluotis pliurzoj ar ant ledo su jais. Manau rinksiuos kokius "ukiskus" baltus pusilgius fotosesijos metu, bet nezinau kaip su suknele reiks daryt, nes sukneles ilgi salone atitaiko pagal batelius, o tai jei busiu su paprastais zieminiais pilnapadziais, tai vilksis gi zeme. Tai va dar nesugalvojau ka ir kaip darysiu
Aš tai išsrinkau Le muse suknelę, kurią užsisakysiu pagal savo matmenis ir pageidavimus, tai noriu ilgos aptemptos, kaip pati populiariausia jų žieminė suknelė iš trikotažo tik kreminės arba baltos spalvos, man patinka jog ji yra ilgom aptemptom rankovėm, viršus laisvesnis ir atrodysiu labai elegantiįkai bei seksualiai
Vat dilema dėl batų
aš labai noriu verstos odos avietinių ilgaaulių su šviesiu kaučikiniu padu.. tik kur tokius rasti
dar ieškosiu kokių nors su raštais kreminių pėdkelnių, storesnių ir avietinę apyrankę užsisakinėsiu tik dar dairausi pas kurią supermamytę gražesni karoliukai
dar galvoju į plaukus sekti gyvą gėlę ir apseisiu be puokštės, kaip manot? nes turiu nepilnų 3mėn dukrytę ir bijau jog ta puokštė man maišysis tik
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 08 21, 00:11)
Kaip smagu,kad pagaliau atsirado ziema istekanciu nuotaku :-) o sakykit mielosios ka galvojam daryti diena, juk diena trumpa. Tai lauke kazka nenuveiksi, o be to ir salta dar.
aš galvoju ceremoniją užsisakyti kokia 15val., tuomet po jos pasifotografuoti ir tuomet šventinė vakarienė, tik vat dėl jos dar daug klausimų, nes neįsivaizduoju ko noriu
Galvoju gal prašyti švediško stalo? Gal užsakyti 2 rinkinius: prie vyno ir prie aulaus, tuomet ką nors karšto, bet kad irgi ką nori tą įsidedi užkandžio tipų kokius 2-3 pasirinkimus ir kokį ale vaisių asorti, gal šokolado fontaną su vaisiais? nežinau ar taip priimtina?
esu pasimetusi, aš noriu elegantiškai ir kukliai, nenoriu nuvalkiotų kepsnių ir panašiai