Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemą ištekančios nuotakos

QUOTE(linabr @ 2011 12 27, 15:03)
batukus su auliuku pirkau kauno bazese, o kailinikus mano drabuziai.lt thumbup.gif
Papildyta:
na man su oru bus jauciu tai nekas per naujus bus +5 ir lietus tai jau nuotaika net bjursta apie suknele galvoju kaip jos nesuslapinti ir kad ji nebutu visa purvina, jetau baigiu isproteti nuo galvojimu visokiu ka ir kaip reiks daryti g.gif  verysad.gif

Sveika, mane kankina tokia problema kaip siltesni batukai ax.gif gal gali savo batukus parodyti? kaip suprantu jie baltos spalvos? brangiai mokejei urmo bazeje? gal jau ir vestuviu foto?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra musu tarpe kas tuoksis 2012 12 12 smile.gif
Atsakyti
tokia idomi temute ir taip pamirsta verysad.gif nejaugi nera ateinancia ziema tekanciu nuotaku?
Atsakyti
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 05 08, 23:20)
tokia idomi temute ir taip pamirsta verysad.gif  nejaugi nera ateinancia ziema tekanciu nuotaku?

As tai mielai palaikyciau sia tema, tik kad pati neturiu is savo patirties ko papasakot, bet labai prijauciu vestuvems ziema. 4u.gif Gaila kad ziema susituokusios nuotakos nesugrizta i sia tema pasidalint patirtim, ispudziais ar nuotraukom. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 05 23, 10:43)
As tai mielai palaikyciau sia tema, tik kad pati neturiu is savo patirties ko papasakot, bet labai prijauciu vestuvems ziema. 4u.gif  Gaila kad ziema susituokusios nuotakos nesugrizta i sia tema pasidalint patirtim, ispudziais ar nuotraukom. verysad.gif

stai sito ir man labai gaila verysad.gif
Atsakyti
na, kad ir patirties neturite bet pasitarti ir issakyti savo nuomone vistiek galima. man vienas is aktualiu klausimu yra geles ziema. nesinori kazko labai paprasto, bet baugu, kad sumokejus uz puokstes (nuotakos ir liudininkes) nemazus pinigelius jos nusals, galvoju gal paciai nusipirkti kelias geles ir bandyti puokste susiristi g.gif ir kazin kokios tos geles turetu buti gruodzio men, kad butu salciui atsparesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 05 23, 23:42)
na, kad ir patirties neturite bet pasitarti ir issakyti savo nuomone vistiek galima. man vienas is aktualiu klausimu yra geles ziema. nesinori kazko labai paprasto, bet baugu, kad sumokejus uz puokstes (nuotakos ir liudininkes) nemazus pinigelius jos nusals, galvoju gal paciai nusipirkti kelias geles ir bandyti puokste susiristi g.gif  ir kazin kokios tos geles turetu buti gruodzio men, kad butu salciui atsparesnes g.gif

Kiek skaiciau is merginu pasisakymu puoksciu temoje tai pacios patvariausios geles chrizantemos, gvazdikai, kalijos, rozes. Ir rekomenduoja ziemai jeigu labai salciai rinktis tamsesnes spalvas, raudona, violetine, vengti baltu ir sviesiu spalvu nes ant ju labiau matosi nusalimo pozymiai.

Kaliju buna labai ivairiu spalvu http://gyvenimas.del...s.d?id=33335365

Man tai labai grazu kai i puokste paderina ziemos akcentu, sakeliu su raudonom uogytem arba kankoreziukais. ax.gif

Apie vestuves ziema, pliusai ir minusai http://www.anonsas.l...usai-ir-minusai

dar http://www.apievestu...-vestuves-ziema
nuotraukos su dekoro idejom http://www.facebook....380.37430314455
Atsakyti
Aciu Jums Popelka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai pamirsta tema... o gal visgi yra planuojanciu 2013 ziemai?
Atsakyti
QUOTE(SweGirl @ 2012 08 14, 20:46)
tikrai pamirsta tema... o gal visgi yra planuojanciu 2013 ziemai?

drinks_cheers.gif
dar 2012, bet žiema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 08 19, 10:43)
drinks_cheers.gif
dar 2012, bet žiema 4u.gif

ooo kaip smagu kad visgi yra dar zieminukiu. kur tuoksites? ir kiek suprantu gruodi bus. ar dar daug planavimu liko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SweGirl @ 2012 08 19, 14:48)
ooo kaip smagu kad visgi yra dar zieminukiu. kur tuoksites? ir kiek suprantu gruodi bus. ar dar daug planavimu liko?  ax.gif

kadangi mes tik keičiam man pavardę mano gimtadienio dieną 2012 gruodžio 12d. trečiadienis, tai bus kukli šventė blush2.gif o didžioji šventė laukia ateinantį šiltąjį sezoną bažnyčioje su visa gausia šeima, bei keliais artimais draugais ir ilga dailia šampanine suknele wub.gif
o dabar tebūsime mudu, mūsų vaikučiai ir liudininkai mirksiukas.gif dar galvojame pasikviesti vyro mamą, jei kartais nebus išvykusi darbo reikalais, tai galėtų pabūti su mano poryte, o mano sesuo fotografuos visą šventę mirksiukas.gif medaus kopinėti ir Kalėdas praleisti visi 4 vyksime į Vokietiją pas mano tėvus thumbup.gif

Esu viską suplanavusi, teliko dar kartelį viską peržiūrėti drauge ir pasižiūrėti ar niekas nesikeičia ax.gif

ar Jūs vestuvėms planuojate pargrįžti į Lietuvą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievoole: 19 rugpjūčio 2012 - 14:15