Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemą ištekančios nuotakos

QUOTE(mng @ 2011 11 24, 10:34)
as mastau apie miska, pusyna: stalas papuostas kalediskai, arbata, sausainukai, kalediniai ryskiaspalviai ledinukai.... ryskiaspalviai aksesuarai, t.y. diiideles pirstines, salikai... rogutes, senio lipdymas (jei bus sniego)... jei ne pazaisime sachmatais zvakiu sviesoje....

Kalediniai papuosimai Kaledu laikotarpio vestuvems tikrai grazu... smile.gif Taciau mes tuoksimes vasario menesi, todel sis variantas netinka.

Mes savo sventei pasirinkome baltos ir oranzines spalvos derini, todel stala puosti galvoju balta staltiese, ant jos graziai pabanguotas lengvas persvieciamas baltas, kazkas panasaus i silka (lyg sniego pusnys) ir ant jos nedideles oranzines zvakutes, kurios suteiks jaukumo.

Del fotografavimosi tai mastau apie Kauno mariu regiona (pritariu, kad miske ziema butu labai grazios nuotraukos), botanikos soda arba senamiesti... Gal daugiau pasiulymu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(icetooke @ 2011 11 24, 17:17)
Kalediniai papuosimai Kaledu laikotarpio vestuvems tikrai grazu... smile.gif Taciau mes tuoksimes vasario menesi, todel sis variantas netinka.

Mes savo sventei pasirinkome baltos ir oranzines spalvos derini, todel stala puosti galvoju balta staltiese, ant jos graziai pabanguotas lengvas persvieciamas baltas, kazkas panasaus i silka (lyg sniego pusnys) ir ant jos nedideles oranzines zvakutes, kurios suteiks jaukumo.

Del fotografavimosi tai mastau apie Kauno mariu regiona (pritariu, kad miske ziema butu labai grazios nuotraukos),  botanikos soda arba senamiesti... Gal daugiau pasiulymu? smile.gif

zvakutes galima deti i inda su vandeniu, man labai grazu.
bet jei darot is medziagos kaip pusni, tai ir kitu aksesuaru spalva rinciaus ziemiska, o ne orandzine.
o vasaris daznai buna vienas saltesniu menesiu, tai manau apie ziemine fotosesija irgi galit galvot...
Atsakyti
na o mano vestuves jau greit labai greit gruodzio 31d, jaudinuosi labai ir tikiuosi kad bus sniego...... irgi galvoju i miskeli koki vaziuoti tarp pusnu fotkintis.... i fotoatelje neisim nes man taip neidomu ten fotografuotis pas visas tos nuotraukos vienodos atsistokit taip pasisukit anaip na ir sypsomes..... norisi kazko naujo neiprasto.... tai tikiuosi kad sniegelio bus ir nuotraukytes bus super...... ai o batukai bus mano tokie su auliuku biski kailiuko viduje yra, bet tokius buvo nelengva rasti. pirkau kaune urme. ir balti kailinukai bus tokie grazuciai, po vestuviu idesiu nuotraukyciu...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linabr @ 2011 12 07, 13:23)
na o mano vestuves jau greit labai greit gruodzio 31d, jaudinuosi labai ir tikiuosi kad bus sniego...... irgi galvoju i miskeli koki vaziuoti tarp pusnu fotkintis.... i fotoatelje neisim nes man taip neidomu ten fotografuotis pas visas tos nuotraukos vienodos atsistokit taip pasisukit anaip na ir sypsomes..... norisi kazko naujo neiprasto.... tai tikiuosi kad sniegelio bus ir nuotraukytes bus super...... ai o batukai bus mano tokie su auliuku biski kailiuko viduje yra, bet tokius buvo nelengva rasti. pirkau kaune urme. ir balti kailinukai bus tokie grazuciai, po vestuviu idesiu nuotraukyciu...... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as sausio gale isteku ,bet man problema su batais ir su paltuku ... doh.gif nu nerandu ..kur paltuka tu radai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2011 11 24, 23:25)
zvakutes galima deti i inda su vandeniu, man labai grazu.
bet jei darot is medziagos kaip pusni, tai ir kitu aksesuaru spalva rinciaus ziemiska, o ne orandzine.
o vasaris daznai buna vienas saltesniu menesiu, tai manau apie ziemine fotosesija irgi galit galvot...

taip, zvakutes vandenyje ir man labai patinka, gal ir apie toki varianta reikes pagalvoti smile.gif
o del spalvu derinio, mes visaip galvojom, is pradziu tik balta, paskui ir melsva ir sidabra, bet galiausiai nusprendem, kad norisi ryskesnes detales, todel bus daug baltos ir truputis oranzines. mum abiem labai grazu, todel ir pasirinkom taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icetooke: 08 gruodžio 2011 - 16:04
Sveikos, žieminukės,jungiuosi ir aš prie jūsų temos. Mūsų vestuvės taippat žiemą, vassario 11, laiko dar šiek tiek yra, bet iš galvos neišeina salės papuošimas ir paltuko įsigijimas... mes savo foto sesiją planuojame dvare daryti, visa aplinka senovišką, gražūs baldai, tai tikuosi nuotraukos gražios gausis 4u.gif na ir tikiuosi, kad oras nebus labai prastas, labiausiai baisu, kad kokio plikledžio nebūtų... verysad.gif
Atsakyti
smile.gif

na kaip matau zieminukiu daugeja visgi.
papasakokite ka suplanavote;
kokia suknele? kur fotosesija? kue svesite?
Atsakyti
QUOTE(pykshtukas @ 2011 12 09, 01:16)
Sveikos, žieminukės,jungiuosi ir aš prie jūsų temos. Mūsų vestuvės taippat žiemą, vassario 11, laiko dar šiek tiek yra, bet iš galvos neišeina salės papuošimas ir paltuko įsigijimas... mes savo foto sesiją planuojame dvare daryti,  visa aplinka senovišką, gražūs baldai,  tai tikuosi nuotraukos gražios gausis  4u.gif  na ir tikiuosi, kad oras nebus labai prastas, labiausiai baisu, kad kokio plikledžio nebūtų... verysad.gif

manau geriau plikledis ,nei pliurza wink.gif

Atsakyti
QUOTE(icetooke @ 2011 12 08, 15:56)
del spalvu derinio, mes visaip galvojom, is pradziu tik balta, paskui ir melsva ir sidabra...

Man labai grazu ziemos periodui toks melynumas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 12 08, 14:12)
as sausio gale isteku ,bet man problema su batais ir su paltuku ... doh.gif nu nerandu ..kur paltuka tu radai? g.gif

batukus su auliuku pirkau kauno bazese, o kailinikus mano drabuziai.lt thumbup.gif
Papildyta:
na man su oru bus jauciu tai nekas per naujus bus +5 ir lietus tai jau nuotaika net bjursta apie suknele galvoju kaip jos nesuslapinti ir kad ji nebutu visa purvina, jetau baigiu isproteti nuo galvojimu visokiu ka ir kaip reiks daryti g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linabr @ 2011 12 27, 15:03)
batukus su auliuku pirkau kauno bazese, o kailinikus mano drabuziai.lt thumbup.gif
Papildyta:
na man su oru bus jauciu tai nekas per naujus bus +5 ir lietus tai jau nuotaika net bjursta apie suknele galvoju kaip jos nesuslapinti ir kad ji nebutu visa purvina, jetau baigiu isproteti nuo galvojimu visokiu ka ir kaip reiks daryti g.gif  verysad.gif

lyg vakar per zinias sake ,kad sniego per naujus gali buti wink.gif
o snd MB sake ,kad bus sniego per naujuosius ,ziurejo oru prognoze thumbup.gif
taip kad labai neliudek dar wink.gif
Atsakyti
4u.gif mano derinukas ziemai...
Atsakyti