Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl atostogas planuojate be vaikų?

Sia wasara labai norejom islekti kur nors wisi pailseti - bet kai jau galejom buwo pats wasaros ikarstis ir didziausi karsciai ten kur smagu pagulineti pailseti kad ir su kleckiuku. Bet planuojant man buwo kile daugybe klausimu ir i kaikuriuose neradau atsakymu... pwz. as nezinau koks ten bus maistas ir ar rasiu ka nors sotaus ir tinkamo waikuj... dar tuo metu walgydawom misinuka keleta kartu per diena, wel gi westis wisus sildytuwus naktiniam maitinimui doh.gif o is kur wandeni gausiu g.gif o jeigu dings lagaminas su waiko misinukais, ka tada daryt blink.gif tokie wisokie net ir smulkus dalykai man baige iwaryti paranoja - del swentos ramybes nusprendem geriau prie baltijos juros pailseti. Bet realiai ir ten poilsio nebuwo, waziawom keletui dienu, kol apsiprato naujoj wietoj miegoti doh.gif doh.gif doh.gif Buwo dideles bangos, wiena nejau i wandeni nesmagu buwo kazkaip... kitas su dukryte sedi ant kranto. Pasideginti irgi nelabai iseidawo nes kai saule ne pati aktywiausia, tada dukrytes pietu miegas prasidedawo... I kawines neujus ir eilej tekdawo palaukti blink.gif wel nepatogu ir kantrybes wisiems reikia. Faktiskai ir pragywenom isnuomotam bute. Na kas kaip atostogas supranta, bet manau ju metu turi buti wisiems smagu, jaustis poilsis. Mums pasirode kad butu buwe smagiau sawoj aplinkoj kur nors kaime, kur wiskas iprasta ir zinoma. Gali palikti miegoti kambari (ijungus mob.aukles) iseiti i lauka pasideginti... paleisti waika palakstyti po zolyte (prie juros bijojo smelio doh.gif ) ir pan. Taigi experimentuoti su waikais irgi neiseitis. Nebent waziuojat atostogauti ten kur jau nors karta esat buwe ir zinot wisas aplinkybes. O as pilnai suprantu zmonis kurie palieka waikus seneliams atostogu metu thumbup.gif ir del waiko ir del sawo swentos ramybes tikrai ne wisur patartina keliauti su waikais.
Wel gi waikas nelygus waikuj, kaip ir keliaujanciuju waiku amzius.
Atsakyti
omny, labai šauniai aprašei thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyru daznai savaitgaliais kazkur vykstam, pasiimam kartu ir savo klecka, ar pas senelius ar dar kur, bet pvz i kokia tolimesne kelione, i kita Lietuvos gala, kur su mazyle tikrai bus sunku, paliekame pas mociute, bet vos tik palikusi, milijona kartu skambinu ir klausiu kaip sekasi, be proto pasiilgstam. Taip kad, visada stengiames vykti kartu, bet kartais pagal aplinkybes paliekam mociutei, kartais.
Atsakyti
Pritariu omny drinks_cheers.gif ,kad i kavinę,tai aišku imam kartu,bet atostogos i šiltus kraštus,manau,daugiau problemų nei poilsio g.gif
Atsakyti
Atostogos be vaikų blink.gif blink.gif nelabai suprantu tokio dalyko...man tokios atostogos būtų visai nesmagios unsure.gif jeigu kur ir važiuočiau, tai tik su vaikais, o jei sugalvočiau kažkur į šiltus kraštus, tai palaukčiau kol vaikai paaugs ir tada vyktume visi kartu...negi dėl vaikučių negalima praleisti kelių metelių be šiltų kraštų blink.gif manau, kad geram poilsiui atsirastų vietelė ir čia LT, kur būtų smagu visai šeimynai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 11 15, 15:31)
Atostogos be vaikų  blink.gif  blink.gif  nelabai suprantu tokio dalyko...man tokios atostogos būtų visai nesmagios  unsure.gif  jeigu kur ir važiuočiau, tai tik su vaikais, o jei sugalvočiau kažkur į šiltus kraštus, tai palaukčiau kol vaikai paaugs ir tada vyktume visi kartu...negi dėl vaikučių negalima praleisti kelių metelių be šiltų kraštų  blink.gif manau, kad geram poilsiui atsirastų vietelė ir čia LT, kur būtų smagu visai šeimynai  bigsmile.gif

thumbup.gif . manau kad jau kai vaikeliui metukai sueina, puikiausiai galima i siltus krastus traukti. na aisku kokios keliones norisi - jei su dzipais po dykuma, tada gal reiktu kazka kita sumastyti. nors kad ir vaikui bus 5 metai, tokios atostogos jiems irgi netiktu.
bet mano nuomone, jei jau jus seima, tai ir turite visi kartu keliauti. buvo galima ir iki vaiko gimimo atsibuti, atsikeliauti dviese.
Atsakyti
O mes neisivaizduojam atostogu be savo zirniu ax.gif Ir pavasari planuojam visi skristi i siltus krastus mirksiukas.gif Aisku, kelione bus poilsine, daug nepakeliausim, bet svarbiausia, kad visi kartu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 10, 16:43)
Pritariu siai mamytei 4u.gif
musu atostogos buna 2kart metuose-pavasari arba rudeni tik dviese skrendam i siltuosiu krastus be vaiku..o vasara su visais vaikais vaziuojam prie baltijos juros..myliu savo vaikus,bet ir mums reik poilsio..aisku griztam laabai pasiilge.. smile.gif

pritariu 100%, reikia pasiilgti, pailseti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(omny @ 2008 11 12, 00:21)
Sia wasara labai norejom islekti kur nors wisi pailseti - bet kai jau galejom buwo pats wasaros ikarstis ir didziausi karsciai ten kur smagu pagulineti pailseti kad ir su kleckiuku. Bet planuojant man buwo kile daugybe klausimu ir i kaikuriuose neradau atsakymu... pwz. as nezinau koks ten bus maistas ir ar rasiu ka nors sotaus ir tinkamo waikuj... dar tuo metu walgydawom misinuka keleta kartu per diena, wel gi westis wisus sildytuwus naktiniam maitinimui doh.gif o is kur wandeni gausiu  g.gif o jeigu dings lagaminas su waiko misinukais, ka tada daryt  blink.gif  tokie wisokie net ir smulkus dalykai man baige iwaryti paranoja - del swentos ramybes nusprendem geriau prie baltijos juros pailseti. Bet realiai ir ten poilsio nebuwo, waziawom keletui dienu, kol apsiprato naujoj wietoj miegoti  doh.gif doh.gif  doh.gif  Buwo dideles bangos, wiena nejau i wandeni nesmagu buwo kazkaip... kitas su dukryte sedi ant kranto. Pasideginti irgi nelabai iseidawo nes kai saule ne pati aktywiausia, tada dukrytes pietu miegas prasidedawo... I kawines neujus ir eilej tekdawo palaukti  blink.gif wel nepatogu ir kantrybes wisiems reikia. Faktiskai ir pragywenom isnuomotam bute. Na kas kaip atostogas supranta, bet manau ju metu turi buti wisiems smagu, jaustis poilsis. Mums pasirode kad butu buwe smagiau sawoj aplinkoj kur nors kaime, kur wiskas iprasta ir zinoma. Gali palikti miegoti kambari (ijungus mob.aukles) iseiti i lauka pasideginti... paleisti waika palakstyti po zolyte (prie juros bijojo smelio  doh.gif ) ir pan. Taigi experimentuoti su waikais irgi neiseitis. Nebent waziuojat atostogauti ten kur jau nors karta esat buwe ir zinot wisas aplinkybes. O as pilnai suprantu zmonis kurie palieka waikus seneliams atostogu metu  thumbup.gif  ir del waiko ir del sawo swentos ramybes tikrai ne wisur patartina keliauti su waikais.
Wel gi waikas nelygus waikuj, kaip ir keliaujanciuju waiku amzius.

cia tikrai labai protingai parastyta, sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
visiškai pritariu Omny. Tik nereik manyti, kad jei tėveliai dieną dvi ar savaitę nori pabūti dviese, tai jau jie visiški degradai, nemylintys savo vaikiukų. Mes kol kas jokių atostogų neturim ir , jaučiu, dar greitai neturėsim. Aišku, mano kleckiukas dar tirkai mažas - 4 mėn., dar baisu jį ilgiau nei kelioms valandoms palikti. Bet vistiek tikiu, kad ir tėveliams, ypač, kai paauga vaikai, reikia laiko vien tik sau. na tarkim, abu tėvai atostogų metu išlėktų panardyti, ar į naktinį klubą pasišokti ar panašiai. Vaiko į tokias vietas gi nesitempsi.

Tas "visur ir visada" man kartais baisiai atrodo. Buvau kartą baliuje, ten buvo tėvukai su nediduke mergyte. Žodžiu, apie vidurnakty mergaitė ėmė smiginėti ir niurzgėti. Tėvams kadangi buvo labai linksma, jie jos poreikius švelniai tariant praignoravo. Apie antrą išvažiavo. Nu iš vienos pusės - darni šeimyna, iš kitos pusės - man tai jau sadizmas vaiko atžvilgiu. Tas pats ir su atostogomis. Ar tikrai esat įsitikine, kad jūsų vaikiukui tinka ir patinka absoliučiai viskas ką jus darot? Skridimas lėktuvu, ilgas važiavimas, klimato pokyčiai ir t.t.?
Atsakyti
manau, nuo vaiko priklauso. 7-niu men. man buvo pirmas isbandymas: kelione i Dominyka su savais pampersais ir savu maistu. Atskiro lagamino vaikui reikejo. Nieko! Super! Laiko kaita, aisku, paveike. Keldavomes 3 val nakties ir nesiokleje vaisktinedavom po jura...kol mazoji vel nuluzdavo nuo gryno oro dozes. Tada ir mes iki pusryciu miegodavom. Jokiu ligu, viduraivimu ir kt. sunkumu! Po 3 sav. lauke musu kelione i Kipra/ Ir vel: super! Maudesi vaikas kaip delfinas! Jau galejo kazko daugiau ragauti. Gruodzio pradzioje...slidienjom. Vaikiukas- rogese. Teveliai pakaitom ant kalnu. Nei kosiulio nei slogos nepasigavom!

As vis pasvajoju apie savaitgalio isvykas tete + mama. Neturim mociuciu, kurios pasaugotu, tad visur tryse.
O KOKS SKIRTUMAS KUR PRIZIURETI VAIKA? ATOSTOGU MET YRA LUX GALIMYBE TECIUI DAUGIAU PABUTI SU VAIKU, nes paprastai mama ir mama.
Atsakyti
atostogaujam su vaikais, nejauciu jokio vargo su jais smile.gif , man patinka leisti laika su savo pipliukais thumbup.gif , juk taip greitai auga tie vaikuciai, tad naudokimes proga kuo daugiau su jais pabut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 11 20, 11:33)
thumbup.gif . manau kad jau kai vaikeliui metukai sueina, puikiausiai galima i siltus krastus traukti. na aisku kokios keliones norisi - jei su dzipais po dykuma, tada gal reiktu kazka kita sumastyti. nors kad ir vaikui bus 5 metai, tokios atostogos jiems irgi netiktu.
bet mano nuomone, jei jau jus seima, tai ir turite visi kartu keliauti. buvo galima ir iki vaiko gimimo atsibuti, atsikeliauti dviese.

o as pasakysiu taip: vaikas vaikui nelygu.. pvz su saviske mes net i parduotuve normaliai nueiti negalim, ka jau kalbeti apie pajuri ar juolabiau siltus krastus... blush2.gif bet nestresuoju visai - isaugsim, juk nebusim visa gyvenima tokios zirzlos 4u.gif o kolkas pasidziaugsim namuciais ir kiemuciu... blush2.gif
Atsakyti