QUOTE(kristote87 @ 2008 11 10, 12:54)
nežinau ar čia pataikiau parašyti, bet jau mane pradeda nervinti mano situacija...
mmm vėluoja 16diena, pries tris dienas dariausi pakartotinį testą (kasete) - nieko, prieš tai dariausi juostelę tai po valandos pasirodė vos vos tik man įžiūrima juostelė, nes vyras jos neįžiūrėjo... šlapintis lakstau tikrai žymiai dažniau negu eidavau, keisti maisto norai, bet jau čia gal nerviškai ar kaip... vakar kapojau žalius svogūnus ir lašinius
krūtinė ir speneliai prieš kokias 4 dienas pasidarė šiek tiek jautrūs, bet temperatūra atsikėlus ryte būna 36,3C o vakare jau 37,6C 37,4C 37,2C (kiek žinau vertinti reikia rytinę BT... Tą dieną kai turėjo pasirodyti mmm rudai patepliojo pora dienų ir baigta, gal implantacija, bet testas jau turėtų parodyti jei
.Po TO
jau 3savaitė, nebežinau ir ką galvoti. gal kuriai buvo panašiai su temperatūra ar su testais taip?
mmm vėluoja 16diena, pries tris dienas dariausi pakartotinį testą (kasete) - nieko, prieš tai dariausi juostelę tai po valandos pasirodė vos vos tik man įžiūrima juostelė, nes vyras jos neįžiūrėjo... šlapintis lakstau tikrai žymiai dažniau negu eidavau, keisti maisto norai, bet jau čia gal nerviškai ar kaip... vakar kapojau žalius svogūnus ir lašinius

Manau kad man tokioje situacijoje pritruktu kantrybes zaisti su testais ir tiesiog nueiciau krauja issitirti... Siaip 16 dienu velavimo jau rimtu itarimu kelia ir testukai jau turetu kazka rodyti, na bet visko buna...