Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(kristote87 @ 2008 11 10, 12:54)
nežinau ar čia pataikiau parašyti, bet jau mane pradeda nervinti mano situacija...
mmm vėluoja 16diena, pries tris dienas dariausi pakartotinį testą (kasete) - nieko, prieš tai dariausi juostelę tai po valandos pasirodė vos vos tik man įžiūrima juostelė, nes vyras jos neįžiūrėjo... šlapintis lakstau tikrai žymiai dažniau negu eidavau, keisti maisto norai, bet jau čia gal nerviškai ar kaip... vakar kapojau žalius svogūnus ir lašinius  doh.gif krūtinė ir speneliai prieš kokias 4 dienas pasidarė šiek tiek jautrūs, bet temperatūra atsikėlus ryte būna 36,3C o vakare jau 37,6C 37,4C 37,2C (kiek žinau vertinti reikia rytinę BT... Tą dieną kai turėjo pasirodyti mmm rudai patepliojo pora dienų ir baigta, gal implantacija, bet testas jau turėtų parodyti jei  nestuke.gif .Po TO  smileysex.gif jau 3savaitė, nebežinau ir ką galvoti. gal kuriai buvo panašiai su temperatūra ar su testais taip?

Manau kad man tokioje situacijoje pritruktu kantrybes zaisti su testais ir tiesiog nueiciau krauja issitirti... Siaip 16 dienu velavimo jau rimtu itarimu kelia ir testukai jau turetu kazka rodyti, na bet visko buna...
Atsakyti
QUOTE(benigna @ 2008 11 09, 13:13)
Patarciau laukti ir nieko negalvoti. Bent jau as taip verciu save daryti  rolleyes.gif 
Sunku, nes kieviena diena "gaudau" naujus pojucius, o jie dar tokie iskalbingi, kaip tycia...Va beliko nepilna savaitele iki mmm, tada jau bus galima drasiau apie tai pagalvoti... Labai linkiu sau ir kitoms ju nesulaukti  4u.gif

drinks_cheers.gif man jau tas nuolatinis galvojimas tai tuoj paranoja ivarys. Atrodo nieko daugiau nedarai tik stebi savo kuna, kur suskausta, kur sudilgcioja, kada supykina. juoksites, bet vakar vakare guliu ir toks jausmas kad vos ne judesius vaiko jauciu lotuliukas.gif (be to per paskutinius 3 men priaugau 6 kg, tai pradedu burti, gal as nescia, bet vis tiek sergu mmm, o NT blogi papuola ir nieko nerodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) zodziu, po 6 men taip jau ir pagimdysiu 'isivaizduojama kudiki lotuliukas.gif o jei rimtai tai jau pabaigiau su tuo laukimu ir galvojimu kas ir kaip, tiesiog laukiu mmm ir net nusiteikineju, kad greiciausiai jos ateis laiku, nes nenoriu eilini syki nusivilt..

[
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 11 10, 14:42)
drinks_cheers.gif  man jau tas nuolatinis galvojimas tai tuoj paranoja ivarys. Atrodo nieko daugiau nedarai tik stebi savo kuna, kur suskausta, kur sudilgcioja, kada supykina. juoksites, bet vakar vakare guliu ir toks jausmas kad vos ne judesius vaiko jauciu lotuliukas.gif  (be to per paskutinius 3 men priaugau 6 kg, tai pradedu burti, gal as nescia, bet vis tiek sergu mmm, o NT blogi papuola ir nieko nerodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) zodziu, po 6 men taip jau ir pagimdysiu 'isivaizduojama kudiki lotuliukas.gif  o jei rimtai tai jau pabaigiau su tuo laukimu ir galvojimu kas ir kaip, tiesiog laukiu mmm ir net nusiteikineju, kad greiciausiai jos ateis laiku, nes nenoriu eilini syki nusivilt..

[

As irgi taip kas menesi laukdavau, o poto nusivildavau.... Ir ta vieninteli menesi, kai visikai nesitikejau, negalvojau apie tai (mat buvom uzsienyje ir buvau kupina kitu ispudziu), uzkibo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muah @ 2008 11 10, 13:13)
As irgi taip kas menesi laukdavau, o poto nusivildavau.... Ir ta vieninteli menesi, kai visikai nesitikejau, negalvojau apie tai (mat buvom uzsienyje ir buvau kupina kitu ispudziu), uzkibo!  thumbup.gif

Man lygiai taip pat.... 6 menesius labai labai laukdavau, kada gi pagaliau NT parodys teigiama... bet vis tekdavo nusivilti... unsure.gif Ir ka gi, septinta planavimo menesi visiskai nieko nesitikedama, nes smileysex.gif ne per daugiausia buvo, ir siaip, apie planavimus stengiausi kuo maziau galvoti, isvydau II grazias juosteles. wub.gif Mes taip pat buvome isvyke i kelione, kurioje ir uzkibo musu mazylis. wub.gif
O del pojuciu pirmomis savaitemis, tai nejauciau nieko. schmoll.gif Na gal siek tiek pajautrejusia krutine. Stipresni pojuciai atsirado 5-6 nestumo savaite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 11 08, 19:33)

Implantacijai jau per vėlu, juk jau kiek dienų po O.. g.gif

Ne per velu! Po ovuliacijos implantacija ivyksta tik po keliu dienu. Mano atveju, O vyko 18 cd (kai visada maniau, kad apie vidury-14-15 cd! To nebuciau suzinojusi be ovuliacijos testuko, nes pojuciai buvo apgaulingi). Ruda laseli pamaciau tik po mazdaug 9 dienu! Gal tai ir nebuvo implantacija, gal ji ir ivyko kiek anksciau, bet vis tiek tai trunka kelias dienas, gal savaite.

QUOTE(muah @ 2008 11 10, 16:13)
As irgi taip kas menesi laukdavau, o poto nusivildavau.... Ir ta vieninteli menesi, kai visikai nesitikejau, negalvojau apie tai (mat buvom uzsienyje ir buvau kupina kitu ispudziu), uzkibo!  thumbup.gif

Mano ir gine tai vis pabrezia. Stebuklas ivyksta nelauktas. Mes irgi per daug ta menesi, kai pastojau, nesitikejau- kraustemes, teko daug tvarkyti naujuose namuose, sunkiai nesioti, kilnoti. Budavo, smesteli mintis, kad o gal?- bet nebuvo kada apie tai daug galvoti. Bet- kai tampiau sunkius daiktus namuose, pajauciau, kad kai per sunku, kai pavargstu, kazkas mano pilve "priesinasi", kazkoks ispejantis maudimas. Tuomet instinktyviai eidavau prigulti. Kai tai pradejo kartotis, supratau, kad tai ne siaip sau, nes nieko panasaus patyrusi nebuvau. Pasirodo, tai gimdute, turedama zirniuka viduje, bando visaip man siusti signalus ir apsaugoti! Po tos minties dar kelias dienas delsiau, nes NT buvo dar anksti. Bet neistveriau, savaite pries nelauktas mmm pasidariau puodeli, bet is pradziu su vyru nusivylem, po 3 min buvo tik viena juostele. Bet po 7-8 min. abu pamatem vos isryskejanti vaiduokliuka! Dar bijojom tiketi, bet ji vis ryskejo, ir kai po keleto dienu pasidare ryskesne uz kontroline, uzsirasiau pas gine smile.gif
Idomu, kad man paprastai pries mmm budavo visi imanomi nestumo pozymiai. Ta karta, nebuvo nieko, isskyrus kiek jautresne krutine, bet ne tiek, kiek pries mmm. Tik 5-6 sav. atsirado visa kita- uzeidavo tragiski alkio priepuoliai, kartu ir pykino, ir pradejo nekesti savo megstamiausio maisto- marinuotu pomidoru wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kadangi pas mane kantrybes yra - nulis, jau siandien nulekiau pasidaryt progesterono testa kadangi pries savaite buvo teigiamas ovuliacijos testas (LH surge). Jei bus ausktas progesteronas tai bent jau bus didesne tikimybe kad laukiuos, jei ne tai nebesuksiu galvos ir ramiai lauksiu mmm. Gal kas jau pastojot si menesi?
Atsakyti
Sveikutes, as ir kiekviena menesi atrodau jau laukiuos iki mm ax.gif o paskui pirmas kelias valandas sokas, o paskui vel atlekiu prie kalendoriuko ir skaiciuoju vaisingas ateinancias dieneles 4u.gif Man mm sios savaites pabaigoje tai net pagalvojus apie tai ir rasant jums jau pilve jauciu drebuliuka doh.gif na paziuresim smile.gif
Atsakyti
as irgi taip laukiau to stebuklo blush2.gif , bet mmm velavo tik viena diena...
bet netgi po mmm galvojau , kad galiu buti nestuke.gif, netgi simtomus sugalvojau lotuliukas.gif
iki tokio lygio , kad sian testuka padariau...aisku nieko neparode, tai yra parode , kad esu nenescia
taip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2008 11 11, 13:56)
as irgi taip laukiau to stebuklo blush2.gif  , bet mmm velavo tik viena diena...
bet netgi po mmm galvojau , kad galiu buti  nestuke.gif, netgi simtomus sugalvojau  lotuliukas.gif
iki tokio lygio , kad sian testuka padariau...aisku nieko neparode, tai yra parode , kad esu nenescia
taip gaila verysad.gif

Man ir taip buna. Nieko nuostabaus, juk sitaip laukiam to stebuklo. Gaila neisejo tau si menesi. Ruosk kiausinelius sekanciam menesiukui. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 07, 22:21)
Maždaug savaitė po ovuliacijos buvo vienintelis požymis - miegas. Pradėjau miegot po 16val per parą doh.gif Pasidariau testą,bet buvo neigiamas.Nusivyliau,kad nepavyko ir toliau miegojau. Dar po trijų parų pasidariau testą vėl, nes įtartinai sunkus skrandis buvo. Ir pamačiau vaiduokliuką wub.gif
Tik vėliau pasidarė jautrūs speneliai ir pan.

man irgi - visu pirma miegas ima ir nuovargis nerealus, o antra - skauda skrandis...
Papildyta:
QUOTE(Buldogiukas @ 2008 11 07, 15:59)
Mes kadangi labai planavom musu stebukleli,  4u.gif  ne nesuabejojau sav. po ov. nors testas dar nerode bet uosle buvo nesveikai jautri,  smile.gif suni galejau nudobti nes beproto nervino,  doh.gif  atsirado silpnumas parduotuves teko pamirsti del kvapu ir ilgu eiliu.. nervino.  blush2.gif  Speneliai sujautrejo tada ir testas parode dziaugsmeli,  nestuke.gif  thumbup.gif  nestuke.gif  dabar mums 18 sav nepakenciu mesos net jos kvapo nors iki pastojimo praktiskai kasdieninis maistas buvo,tiesa pirmosiom sav beprotiskai pradejau ryti guminukusax.gif  ... Taciau mane labai pykino, daug vemiau, nenoredavau net is lovos lipti nes vaizdas trukinejo, ir zinoma skausmeliai sonuose....  Bet tai niekis, bet ka iskentesiu kad tik aukseli issaugociau,mat truputi kompikuotas tas musu  nestuke.gif

aha... tiko ir man.. ir dar mesa.... dievinu mesa normalioje stadijoje... ir nekenciu zuvies... bet... ant 5-os savaites mesos nei kvapo pajusti negalejau ir zuvi rijau kaip ishprotejusi...
Atsakyti
QUOTE(benigna @ 2008 11 10, 13:46)
Manau kad man tokioje situacijoje pritruktu kantrybes zaisti su testais ir tiesiog nueiciau krauja issitirti...  Siaip 16 dienu velavimo jau rimtu itarimu kelia ir testukai jau turetu kazka rodyti, na bet visko buna...

šiandien eisiu pas ginę, kuri tikiuosi išaiškins mano negalavimus ax.gif ak kaip tikiuosi kad tie negalavimai į gerąją pusę wub.gif
Atsakyti
Labas,
Vakar pasidariau NT, nes mmm vėlavo porą dienelių. Ir pamačiau II. Jokių požymių nėra, visiškai. Na, dėl krūtinės nežinau, nes dar maitinu kol kas pirmajį klecką. Kai pirmą kartą pastojau, tai būtent krūtinė pasidarė žiauriai jautri dar gerokai prieš mmm laiką.

QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 11 07, 18:24)
Beje, mane nuo vakar labai pradejo bert spuogais, ypac veida, ko nebudavo net pries mmm. Ar gali tai buti vienas is pozymiu g.gif 
nu nieko, apsisarvuoju kantrybe ir laukiu dar savaitele, o tada trauksiu NT i sviesa.

Va va, to gėrio ir pas mane neįprastai daug šį mėnesį atsirado. Bet ir su pirmu pirmais mėnesiais daug spuogų būdavo, o paskui psidarė švari oda smile.gif
Atsakyti