Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(j.lo @ 2008 11 19, 09:22)
15 cd buvo OT+. o O 16-17 cd? ane??  ax.gif

Tikrai taip, norėjau pasakyti, kad 15 CD tikrai buvo teigiamas OT, tai nuo jo dviejų parų (per 48h) bėgyje turi būti O mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madi: 19 lapkričio 2008 - 09:44
QUOTE(madi @ 2008 11 19, 09:44)
Tikrai taip, norėjau pasakyti, kad 15 CD  tikrai buvo teigiamas OT, tai nuo jo dviejų parų (per 48h) bėgyje turi būti O mirksiukas.gif

sveikutes mergaites, va kas diena sedziu prie kompo,skaitau visus forumus, g.gif ir kiek skaitau tai daugiau suprantu apie tas OT doh.gif , na reikes ir man pabandyti pirma kart darysiuos blush2.gif , na mmm jau i pabaiga tai kazkur irgi nuo 12 iki 16d.turiu gaudyt savo OT tikiuosi su OT si karta man pavyks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2008 11 19, 10:44)
Tikrai taip, norėjau pasakyti, kad 15 CD  tikrai buvo teigiamas OT, tai nuo jo dviejų parų (per 48h) bėgyje turi būti O mirksiukas.gif

17 cd vel toks pat teigiamas... kaip cia dabar suprasti g.gif dar nebuvo O??
Atsakyti
sveikutes. idomiai ir man aktulia tema plepat cia. parasysiu ir as keliu dienu. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Greiciau imkit OT testukus ! bekit ND daryti smile.gif
Atsakyti
sveikutes. nu as ir uzsisakiau is ebay testuku. gaunasi gan pigiai. seniau naudodavau babytime( 5 vnt. 35 lt).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ikeliu sio menesio savo OT kolekcija. Kaip manot, kuria diena O buvo, ryskiausias? ND buvo 18d. AM ir 19d. AM. 20d. ND nebuvo. Galvoju, kaip cia nusiteikti, ar tureti vilties unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Mano akim žiūrink ryškiausias- 20 CD
Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2008 11 21, 12:27)
Sveikos  4u.gif

Ikeliu sio menesio savo OT kolekcija. Kaip manot, kuria diena O buvo, ryskiausias? ND buvo 18d. AM ir 19d. AM. 20d. ND nebuvo. Galvoju, kaip cia nusiteikti, ar tureti vilties  unsure.gif

Man atrodo, kad ryškiausias 20 CD 11 val., ax.gif o dėl vilties,- viskas priklasuo nuo TB spermiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsnigo temele biggrin.gif

keliu i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2008 11 25, 13:30)
uzsnigo temele  biggrin.gif

keliu i virsu  smile.gif

Matyt visos siuo metu jau laukia rezultatu su OT pagalba ir jau nebenaudoja OT, o laukia eiles gadinti NT biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

pirmą ciklą bandau OT. Šiom dienom turėtų būti O (buvau pas gyd. kaip tik tai papasakojo ) o testukai nieko nerodo doh.gif mažus mažus vaiduoklius. Kiek žiūrėjau šioj temoj tai visų testukai ir prieš O ryškoki ax.gif
Gal dėl to kad paėmiau mažiau jautrius testus ? g.gif
Atsakyti