Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 18, 21:56)
hmz..kazkur buvo rasyta kad ten kazkaip po nakties per didele koncentracija gali but ir testas bus netikslus..geriausia daryt mazdaug po pietu, i pavakare..

p.s. nu ne i tema, bet noreciau paminet, kad tavo lelyciu gimdymo istorija jau senai skaiciau ir ji man kazkodel baisiai isimintina..ir labai nustebau pamacius cia tave smile.gif nuostabios tavo grazuoles, lengvo pastojimo ir lengvesnio nestumo tau  ax.gif  4u.gif

Aisku...aciu. Sakau, ko man su rytiniu OT rodo II, o su dieniniu tik kontroline tesimate doh.gif biggrin.gif

P.S. Dekui labai uz palinkejima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Reikia nuomones. Stai OT nuotrauka
user posted image
Vakar 16 CD pasidarius OT kol buvo dergnas (po 5 min) abu bruksniukai buvo vienodo intensyvumo ir buvau garantuota, kad OT teigiamas. Kai isdziuvo-kaip matot truputi pablanko vienas sonas. Ar toki OT laikyti teigiamu? Ar cia gali buti LH banga? Ciklas trunka apie 30 dienu. Siandieninis OT aiskiai neigiamas.
Tai kaip galvojate? rolleyes.gif
Papildyta:
Pridedu dar Bt grafika http://www.babyplan.ru/profile/32255
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2009 02 19, 15:09)
Sveikutes

Vakar 16 CD pasidarius OT kol buvo dergnas (po 5 min) abu bruksniukai buvo vienodo intensyvumo ir buvau garantuota, kad OT teigiamas. Kai isdziuvo-kaip matot truputi pablanko vienas sonas. Ar toki OT laikyti teigiamu? Ar cia gali buti LH banga? Ciklas trunka apie 30 dienu. Siandieninis OT aiskiai neigiamas.
Tai kaip galvojate?  rolleyes.gif

Na, jei sakai, kad slapiame teste atrode, jog abi juosteles vienodo ryskumo buvo, tai vadinasi galima uzskaityti ji kaip teigiama. O testas kai jau izdziuna, tuomet daugiau laiko praeina ir jau jo vertinti nebegalima. Be to ir pagal ciklo ilgi tau jau O turi buti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2009 02 19, 15:09)
Sveikutes

Įvertinus kartu OT ir BT, manau, kad 16 CD OT buvo teigiamas, tačiau tai patvirtins ar paneigs tolimesnė BT mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad 16 cd O buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2009 02 19, 15:17)
Na, jei sakai, kad slapiame teste atrode, jog abi juosteles vienodo ryskumo buvo, tai vadinasi galima uzskaityti ji kaip teigiama. O testas kai jau izdziuna, tuomet daugiau laiko praeina ir jau jo vertinti nebegalima. Be to ir pagal ciklo ilgi tau jau O turi buti.  unsure.gif

Aha, pagal ciklo ilgi tai turetu buti O. Kelis menesius matuoju BT-O kaip ir rodo. Tai si cikla norejau isitikinti ir su OT. Nes siandien suabejojau - pamaniau, gal cia man tik banguoja LH. Zodziu laukiu tolimesniu rezultatu.

QUOTE(madi @ 2009 02 19, 15:22)
Įvertinus kartu OT ir BT, manau, kad 16 CD OT buvo teigiamas, tačiau tai patvirtins ar paneigs tolimesnė BT mirksiukas.gif

Aciu, patvirtinot visos tai ka ir as pati galvoju. Laukiu toliau smile.gif

QUOTE(Diglė @ 2009 02 19, 15:27)
manau, kad 16 cd O buvo  g.gif

drinks_cheers.gif Tuurbut taip ir buvo
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti