Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(darviena @ 2008 11 14, 03:52)
ok, pasidarysiu NT  blush2.gif
...bet man siomis dienmis ir gleiviu buvo pagauseje... blink.gif

Laukiam geru naujienu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 14, 11:43)
Prie ko cia pastot 30 ciklo diena?? blink.gif reiskia tu pastojai per  ovuliacija, kaip priklauso,o OT teigiamas, kadangi gali buti nescia tongue.gif Man lygiai taip pat buvo, mano ciklas 26-28 dienos, tad nesulaukus mm 30 ciklo diena ant bajerio pasidariau OT, ziuriu teigiamas tongue.gif kita diena pasidariau NT ir viskas aisku pasidare blush2.gif

Sveikutes smile.gif

Vat man panasus klausimukas del teigiamu OT jau po O - ar nera stebejusiu po kiek laiko po O jis teigiamas rodos? Tarkim sako cia daro jau kai laukiamos mmm, tada jis teigiamas..bet jei dar iki mmm like tarkim savaite, o jau yra nestuke.gif tai jau bus teigiamas? ar cia dar po O nenuslugus banga...

Jetau kaip durnai klausima surasiau - bet manau suprasit ( visos ta laukima isgyvenom, ir itarimus, ir tada kvailus klausimus doh.gif , ania? )
Atsakyti
Ot i sita klausima as neatsakysiu jums, nes as OT pasidariau kai velavo mmm, tai jau po O buvo praeje gal kokiu 14 dienu,o kas daresi su OT pries tai net neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
As dariausi,man vaiduoklius rodo iki pat mmm,taip kad tai dar nieko nereiskia doh.gif
Atsakyti
Tai jo ,vaiduokliaia nieko nereiskia, man pvz. tu vaiduokliu pilna ir pries O budavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 14, 17:54)
As dariausi,man vaiduoklius rodo iki pat mmm,taip kad tai dar nieko nereiskia  doh.gif

QUOTE(marlena24 @ 2008 11 14, 18:10)
Tai jo ,vaiduokliaia nieko nereiskia, man pvz. tu vaiduokliu pilna ir pries O budavo ax.gif

Tai apie vaiduokliukus suprantu - kazkada kai dariausi pries O, tai maciau ir vaiduokliukus, ir teigiamus...bet dabar pabandziau man jis ne vaiduokliskas gavosi blink.gif
Atsakyti
Sviki.Esu naujoke,jeskau patarimu.Nuoriu pastot,dingo mmm,galvojau nescia,bet ne.Daktare diagnozavo cista,paskire duphaston 20tab izgeriau 3 tab tik ir prasidejo mmm,ar toliau gert tuos vaistus ar ne?gal kas ka zino.
Atsakyti
Jei gydytoja paskyre gerti 20, tai ir gerk 20 mirksiukas.gif gydytoja geriau zino kokiu tikslu tau skyre tuos vaistus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ira.aa @ 2008 11 14, 21:18)
Sviki.Esu naujoke,jeskau patarimu.Nuoriu pastot,dingo mmm,galvojau nescia,bet ne.Daktare diagnozavo cista,paskire duphaston 20tab izgeriau 3 tab tik ir prasidejo mmm,ar toliau gert tuos vaistus ar ne?gal kas ka zino.

na siaip tai duphaston yra progesterono hormonas. jis kaip zinia pakaiko nestuma, skatina gimdos sienele vieseti. per mmm jo kiekis smarkiai krenta, pradeda vyrauti esrtogenai. Taigi ir duphaston kaip ir nebereikalingas. siaip gyd. turejo pasakyti kad gerti tol kol ateims mmm. O paskyre 20 tabl nes tiek yra pakuoteje, po maziau neparduoda mirksiukas.gif
Taipgi, as, kaip siokia tokia medike, siulyciau nutraukti gerima.
Atsakyti
Aciu uz atsakima.Dabar tai as jai abejoju kad cia mmm,pilva taip keistai maudzia,o siaip to kraujavimo kaip ir nera o tik biski teplioja,ar cia salutinis poveikis nuo vaistu,ar tokios mmm keistos.O jai pav. toliau gersiu tai galiu labai pakenkti?
Atsakyti
Vakar OT parode teigiama, nors siandien jau turi buti MM..vakar buvo 30 cd. Testukas NT darytas 11 cd po O nieko nerode, apart po 8 val lyg pamaciau vaiduokli, bet jis toks neryskus, kad gal ten toje juosteleje jis turi biski matytis..ryt bus NT per naujo padarytas, bet kazaip nesitikiu ax.gif tik keista, visada megau vynelio, martinuko ikalti su vyreliu, o dabar net negaliu ziureti i juos..
Atsakyti
Na zinok, arba tu tikrai nescia arba pas tave kazkoks ziaurus bardakas su hormonais darosi blink.gif siaip man NT teigiama (vaiduokli) parode 15 dpo,o kai dariausi gal 10 dpo, tai NT neigiamas buvo ax.gifO del maisto ir gerimo norejimo ir nenorejimo, tai zinok cia nebent savitaiga, nes taip anksti dar tikrai jokiu noriu-nenoriu nejausi mirksiukas.gif As tai tiesiog ilgai nesugalvoju ko noriu valgyt, bet siaip dar nera taip, kad kazko labai noreciau arba kazko nenoreciau... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 15 lapkričio 2008 - 17:37