Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 18, 14:58)
Manau, kad ne.. nes.. OT reaguoja į HCG, o jis pradeda gamintis tik po inplantacijos 4u.gif
Nebent buvo labai jau greituolis ir atplaukė iki gimdos per porą dienų, bet čia jau iš kosmoso serijos  biggrin.gif

Nors, kai kurioms mergaitėms, jei pažiūrėti šios temos ir ankstesnių iliustracijas, tai būdavo taip, kad kai prasideda OT teigiami, ir nesibaigia iki teigiamo NT rolleyes.gif

Pas mane šiandien 21 c.d., teigiamas OT buvo 16 c.d., pagal BT O buvo 18 c.d., taigi šiandien yra 3 DPO ir OT pakankamai ryškus.. na ne teigiamas, bet labai ryškus... laukiu ką rodys rytoj rolleyes.gif

man siandien 25 c.d., o 19 c.d. OT rode labai ryskia teigiama linija. o paskutines 3 dienas kazkas darosi viduje, maudzia pilva ir pan. 24 c.d. dariau ir OT ir NT testus, bet abu neigiami. kada man tiketis to teigiamo testo (jeigu jis toks butu rolleyes.gif)?
dar rytoj einu pas gine apziurai, nes senokai noriu pastoti, tai siek tiek bijau kad per ta apziura man ten nepakenktu, jeigu jau ten kazkas viduje uzkibo...ar as cia per daug prisigalvoju blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kava25 @ 2009 02 18, 15:41)
man siandien 25 c.d., o 19 c.d. OT rode labai ryskia teigiama linija. o paskutines 3 dienas kazkas darosi viduje, maudzia pilva ir pan. 24 c.d. dariau ir OT ir NT testus, bet abu neigiami. kada man tiketis to teigiamo testo (jeigu jis toks butu  rolleyes.gif)?
dar rytoj einu pas gine apziurai, nes senokai noriu pastoti, tai siek tiek bijau kad per ta apziura man ten nepakenktu, jeigu jau ten kazkas viduje uzkibo...ar as cia per daug prisigalvoju blush2.gif ?

Geriau būtų neiti.. schmoll.gif nes aišku, nepraleis progos echo pažiūrėti doh.gif o tokiai kruopelytei (jei ji yra), tai tiek ir tereikia unsure.gif

Pas gines geriausia eiti po mmm 4u.gif

O teigiamo NT galima tikėtis 33-35 c.d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 18, 15:47)
Geriau būtų neiti..  schmoll.gif nes aišku, nepraleis progos echo pažiūrėti doh.gif o tokiai kruopelytei (jei ji yra), tai tiek ir tereikia  unsure.gif

Pas gines geriausia eiti po mmm 4u.gif

O teigiamo NT galima tikėtis 33-35 c.d.  4u.gif

vat, echo ir bijau unsure.gif o beveik menesi laukiau apsilankymo pas gine doh.gif

Zydros akys, aciu uz atsakymus. parasykman i AZ kaip pas tave OT testukus nupirkti ir kiek kainuoja. gal dar prireiks rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Turiu ir as tuos zaliuosius O testukus , perpirkau is vienos ap nestuke.gif mergytes.
Sakykit, o jums irgi is karto rodo gan blankiai net kontroline juostele? Pastebejau, kad normaliai isryskeja tik kai testukas visai issdziusta...kazkaip blankiai labai. LT vaistinese pirkti O testai ryskesni. Jautrumas 15 unsure.gif
Atsakyti
na ka merginos, atejau as vel su savo bajeriais..siandien vel pasidariau OT..vel teigiamas..jau 20, 23, 26 ir 28 CD jis vienodai teigiamas doh.gif nieko nesuprantu..as esu linkusi manyt kad pas mane anovuliacinis ar kaip te jis vadinasi (kai nera oculaicijos) ciklas..bet kodel tada testai ryskus..gal kas turit patirties, gal taip buve?
Atsakyti
Daisiujke, tu nenorėtum pasidaryti hormonų tyrimų unsure.gif ?
LH, HCG ir POG unsure.gif
Nu kosmosas kažkoks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 18, 19:50)
Daisiujke,  tu nenorėtum pasidaryti hormonų tyrimų  unsure.gif ?
LH, HCG ir POG unsure.gif
Nu kosmosas kažkoks  cool.gif

ryt dar kartosiu NT del viso ko...jei nieko nerodys, tada nezinau negadinsiu nei vienu nei kitu testu ir lauksiu mm..kita testa stebesiu save..jei vel kartosis nesamones tada susimastysiu ir apie hormonu tyrima..o gal kas ka placiau apie tuos tyrimus zinot, ji bet kurioj poliklinikoj daro?
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 18, 21:44)
na ka merginos, atejau as vel su savo bajeriais..siandien vel pasidariau OT..vel teigiamas..jau 20, 23, 26 ir 28 CD jis vienodai teigiamas doh.gif  nieko nesuprantu..as esu linkusi manyt kad pas mane anovuliacinis ar kaip te jis vadinasi (kai nera oculaicijos) ciklas..bet kodel tada testai ryskus..gal kas turit patirties, gal taip buve?

man kai buvo anovuliacinis, OT teigiamo nerode, o ta cikla progesterono tyrimas -1,39. doh.gif
Atsakyti
Klaysykit, o kodel OT negalima daryti su rytiniu slapimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 18, 20:49)
man kai buvo anovuliacinis, OT teigiamo nerode, o ta cikla progesterono tyrimas -1,39. doh.gif

hmz vadinasi per anovuliacini cikla nerodo teigiamu testuku g.gif idomu kas tada cia pas mane...nu jei kita cikla taip bus eisiu tirtis hormonu.. g.gif
Atsakyti
O as nesulaukiu mmm nors jau 37cd g.gif Aisku neiskenciau ir siandien pasidariau NT, bet jis parode rysku ryskiausia I verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2009 02 18, 20:54)
Klaysykit, o kodel OT negalima daryti su rytiniu slapimu? g.gif

hmz..kazkur buvo rasyta kad ten kazkaip po nakties per didele koncentracija gali but ir testas bus netikslus..geriausia daryt mazdaug po pietu, i pavakare..

p.s. nu ne i tema, bet noreciau paminet, kad tavo lelyciu gimdymo istorija jau senai skaiciau ir ji man kazkodel baisiai isimintina..ir labai nustebau pamacius cia tave smile.gif nuostabios tavo grazuoles, lengvo pastojimo ir lengvesnio nestumo tau ax.gif 4u.gif
Atsakyti