QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 18, 14:58)
Manau, kad ne.. nes.. OT reaguoja į HCG, o jis pradeda gamintis tik po inplantacijos
Nebent buvo labai jau greituolis ir atplaukė iki gimdos per porą dienų, bet čia jau iš kosmoso serijos
Nors, kai kurioms mergaitėms, jei pažiūrėti šios temos ir ankstesnių iliustracijas, tai būdavo taip, kad kai prasideda OT teigiami, ir nesibaigia iki teigiamo NT
Pas mane šiandien 21 c.d., teigiamas OT buvo 16 c.d., pagal BT O buvo 18 c.d., taigi šiandien yra 3 DPO ir OT pakankamai ryškus.. na ne teigiamas, bet labai ryškus... laukiu ką rodys rytoj
Nebent buvo labai jau greituolis ir atplaukė iki gimdos per porą dienų, bet čia jau iš kosmoso serijos
Nors, kai kurioms mergaitėms, jei pažiūrėti šios temos ir ankstesnių iliustracijas, tai būdavo taip, kad kai prasideda OT teigiami, ir nesibaigia iki teigiamo NT
Pas mane šiandien 21 c.d., teigiamas OT buvo 16 c.d., pagal BT O buvo 18 c.d., taigi šiandien yra 3 DPO ir OT pakankamai ryškus.. na ne teigiamas, bet labai ryškus... laukiu ką rodys rytoj
man siandien 25 c.d., o 19 c.d. OT rode labai ryskia teigiama linija. o paskutines 3 dienas kazkas darosi viduje, maudzia pilva ir pan. 24 c.d. dariau ir OT ir NT testus, bet abu neigiami. kada man tiketis to teigiamo testo (jeigu jis toks butu )?
dar rytoj einu pas gine apziurai, nes senokai noriu pastoti, tai siek tiek bijau kad per ta apziura man ten nepakenktu, jeigu jau ten kazkas viduje uzkibo...ar as cia per daug prisigalvoju ?