Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(VK9 @ 2009 02 17, 21:17)
PAS MANE IRGI TOKIE  g.gif  AR TAI REISKIA NESTUMA  nestuke.gif ? KAIP OT RODO ITARIMUS APIE  nestuke.gifnestuke.gif  ACIU UZ ATS. ZIURIU ZYDROS AKYS PAS MUS EKSPERTE  drinks_cheers.gif  SAUNUOLE MERGYT
Papildyta:
Kodel parduodi?
As taip pat savaji parduodu uz 65 LT  4u.gif

na priklauso nuo to, kada tie testukai buvo teigiami, kokiomis dienomis jie buvo teigiami, ir kiek laiko jie tokie isliko..
Atsakyti
Sveikos merginos. Uzsisakiau savo pirmuosius OT. Laukiu kol parsius ir pradesiu matavimus smile.gif
Tik kazkaip susimakalavau visai doh.gif Kuri diena laikoma pirmaja CD?

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 17 vasario 2009 - 23:30
QUOTE(ramu @ 2009 02 17, 22:29)
Sveikos merginos. Uzsisakiau savo pirmuosius OT. Laukiu kol parsius ir pradesiu matavimus  smile.gif
Tik kazkaip susimakalavau visai  doh.gif Kuri diena laikoma pirmaja CD?

Aciu uz atsakyma.

Pirma mmm diena yra pirma ciklo diena 4u.gif

Aš šį mėn ankzčiau pardėjau darytis OT, nuo 8 cd, bet jau antra juostele vos vos įžiurėti galima, mano ciklas 26-29 d
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 16, 22:04)
Daisiuke, siūlau pasidaryti NT 4u.gif
Laikau kumštukus.. bet manau, kad irnesakyk.gif viskas aišku thumbup.gif  nestuke.gif

Siandien pasidariau NT..absoliutus I. Tada ka ten rode OT nesuprantu.. doh.gif bet as taip ir maniua kad neiko nebus, nes BT grafikelis anaiptol ne nescios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 18, 07:00)
Siandien pasidariau NT..absoliutus I. Tada ka ten rode OT nesuprantu.. doh.gif bet as taip ir maniua kad neiko nebus, nes BT grafikelis anaiptol ne nescios smile.gif

unsure.gif
Atsakyti
kad BT 36.9 tai dar nereiskai nestuke.gif , nes kitom ir prei 37.1 ateina mm, o man praeita cikla atejo prei 36.8, taip kad dar lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 18, 06:12)
Pirma mmm diena yra pirma ciklo diena  4u.gif

Aš šį mėn ankzčiau pardėjau darytis OT, nuo 8 cd, bet jau antra juostele vos vos įžiurėti galima, mano ciklas 26-29 d

Aciu. Mano ciklas 28 d. tai turbut irgi panasiai reiktu pradet. tikiuosi gausiu savo ot iki to laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 02 18, 09:19)
Aciu. Mano ciklas 28 d. tai turbut irgi panasiai reiktu pradet. tikiuosi gausiu savo ot iki to laiko  g.gif

jai iš Žydros Akys užsisakinėjai, tai aš labai greitai gavau siuntinuka, net nesitikėjau, viena diena išsiuntė, kita jau gavau thumbup.gif Labai dėkinga esu 4u.gif
Papildyta:
vakar dariausi 9 c d tai jau galima buvo įžiurėti antra juostele 4u.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad OT rodo nestuke.gif nes buvo daug įrodymų.. kadangi LH ir HCG yra panašios formos hormonai, tai OT maišo ir rodo nestuke.gif bet NT nerodo O lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VK9 @ 2009 02 17, 22:12)
Mano ciklas 34-43 dienos!
HELP!!!
As tikriausia ne  nestuke.gif  verysad.gif
Kreipiuosi i ZYDROS akys del OT testuku NEJAUTRIU! IR NT TESTUKU...turek rezerve jau laukiu mmmm...tad sulaukus is kart uzsiskaysiu. Per kiek dienu atsiunti ir kokios kainos?  rolleyes.gif  aciu
Papildyta:
ovucard per jautrus=pas mane 33 cd ir vis dar teigiamas smile.gif)))))))))))
Bt 36.9??? nieko nesuprantu. NT neigiamas.  doh.gif

Prašau į AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 02 17, 19:12)
Sveikos,

Siandien 33 cd, pasidariau NT-neigiamas  verysad.gif  Taip nuliudau.
Klausimas PATYRUSIOMS: ar OT gali rodyti nestuma?
Siandien 33 diena OT GRYNAI TEIGIAMAS -nieko nesuprantu??? BT 36.9

Mano ciklas 34-43 dienos!
HELP!!!
As tikriausia ne  nestuke.gif  verysad.gif

Man OT parode nestuma anksciau nei NT. mirksiukas.gif NT parode veluojant mmm vienai dienai, o OT tai dar mmm neveluojant kuo graziausiai rode teigiama rezultata. ax.gif Tai, kad tikrai galima daryti isvada, kad OT rodo nestuma. wub.gif Mano ciklas taip pat labai ilgas budavo, pirmaji NT gadinau tik 35 CD. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar gali OT arna nestumo testas 3-4 Dpo rodyti nestuma? ar dar peranksti butu?
Atsakyti
QUOTE(kava25 @ 2009 02 18, 14:52)
Sveikos,
ar gali OT arna nestumo testas 3-4 Dpo rodyti nestuma? ar dar peranksti butu?

Manau, kad ne.. nes.. OT reaguoja į HCG, o jis pradeda gamintis tik po inplantacijos 4u.gif
Nebent buvo labai jau greituolis ir atplaukė iki gimdos per porą dienų, bet čia jau iš kosmoso serijos biggrin.gif

Nors, kai kurioms mergaitėms, jei pažiūrėti šios temos ir ankstesnių iliustracijas, tai būdavo taip, kad kai prasideda OT teigiami, ir nesibaigia iki teigiamo NT rolleyes.gif

Pas mane šiandien 21 c.d., teigiamas OT buvo 16 c.d., pagal BT O buvo 18 c.d., taigi šiandien yra 3 DPO ir OT pakankamai ryškus.. na ne teigiamas, bet labai ryškus... laukiu ką rodys rytoj rolleyes.gif
Atsakyti