butinai pranesiu
Sveikutes, jei kam idomu, parduodu vaisingumo indikatoriu - ARBOR, mazai naudotas 100lt.
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 16, 19:53)
Idedu tu testuku foto...panasaus ryskumo buvo berods kazkur ir 18 CD bet jau ji ismetus nefotkinau..
ka galite pakomentuoti? tikrai nesuprantu..
cia fotkej atrodo kad du nelabai tokie ryskus, bet realiai jie praktiskai beveik visi vienodi..fotkej tik nelabai vienodai gavosi
ka galite pakomentuoti? tikrai nesuprantu..
cia fotkej atrodo kad du nelabai tokie ryskus, bet realiai jie praktiskai beveik visi vienodi..fotkej tik nelabai vienodai gavosi
Kokie grazus testukai. As pamenu savo ciklo pabaigoje (30 CD) siaip, is neturejimo ka veikti pasidariau OT, ir didziausiai nuostabai jis buvo teigiamas, kita diena taip pat. Tai buvo pirmieji zenlai, kad as Pati dar tuo nelabai tikejau, bet mmm veluojant viena diena pasidariau NT, ir isvydau II Linkiu, kad ir tau taip butu.
QUOTE(Aterol @ 2009 02 17, 14:50)
Kokie grazus testukai. As pamenu savo ciklo pabaigoje (30 CD) siaip, is neturejimo ka veikti pasidariau OT, ir didziausiai nuostabai jis buvo teigiamas, kita diena taip pat. Tai buvo pirmieji zenlai, kad as Pati dar tuo nelabai tikejau, bet mmm veluojant viena diena pasidariau NT, ir isvydau II Linkiu, kad ir tau taip butu.
kaip fainai..as labai noreciau kad ir jie man rodytu ta pati..tik neramina BT grafikelis..jis anaiptol nieko panasaus nerodo pasak jo ent O nebuvo
siandien jau pirksiuos NT ir ziuresiu ryte ka cia pamatysiu...
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 17, 12:54)
kaip fainai..as labai noreciau kad ir jie man rodytu ta pati..tik neramina BT grafikelis..jis anaiptol nieko panasaus nerodo pasak jo ent O nebuvo
siandien jau pirksiuos NT ir ziuresiu ryte ka cia pamatysiu...
Labai linkiu, kad tu butum Del BT, tai net nezinau ka pasakyt... na, bet kokiu atveju viskas issaiskes pasidarius NT. O tau kelinta CD dabar, ar mmm veluoja ar dar ne? Nes jei dar neveluoja, NT nestumo dar gali neparodyti...
Laikysiu kumstukus.
QUOTE(Aterol @ 2009 02 17, 15:00)
Labai linkiu, kad tu butum Del BT, tai net nezinau ka pasakyt... na, bet kokiu atveju viskas issaiskes pasidarius NT. O tau kelinta CD dabar, ar mmm veluoja ar dar ne? Nes jei dar neveluoja, NT nestumo dar gali neparodyti...
Laikysiu kumstukus.
Laikysiu kumstukus.
siandien 27CD mm neveluoja dar..bet as nebezinau kada jos turi but...buvo ciklas ir 28 dienu ir 31 ir net 35...praitas ciklas visai uzsivelaves buvo..tai sunku ka ir pasakyt..manau NT parodys kas turi but..jei nieko enrodys, vadinasi enzinia ka tie OT rodo, esme bus aiski ir nereikes sukti galvos..
sveikos, kiek įmerkus į sisiuka OT laikyti ?
QUOTE(Diglė @ 2009 02 17, 21:32)
sveikos, kiek įmerkus į sisiuka OT laikyti ?
Sveikutes. As laikau 20 sekundziu.
Va ka dar radau:Šiuo metu išbandoma nauja ovuliacinė apyrankė - PSC vaisingumo monitorius, šie bandymai rodo, kad paprastai PSC ovuliacija nustatoma dviejų dienų tikslumu. Ji matuoja prakaito rūgštingumo pasikeitimą. Netrukus galėsite vakare eidama miegoti nusistatyti žadintuvą pagal savo ovuliaciją.
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 17, 18:34)
Sveikutes. As laikau 20 sekundziu.
Va ka dar radau:Šiuo metu išbandoma nauja ovuliacinė apyrankė - PSC vaisingumo monitorius, šie bandymai rodo, kad paprastai PSC ovuliacija nustatoma dviejų dienų tikslumu. Ji matuoja prakaito rūgštingumo pasikeitimą. Netrukus galėsite vakare eidama miegoti nusistatyti žadintuvą pagal savo ovuliaciją.
pažanga
Sveikos,
Siandien 33 cd, pasidariau NT-neigiamas Taip nuliudau.
Klausimas PATYRUSIOMS: ar OT gali rodyti nestuma?
Siandien 33 diena OT GRYNAI TEIGIAMAS -nieko nesuprantu??? BT 36.9
Mano ciklas 34-43 dienos!
HELP!!!
As tikriausia ne
Kreipiuosi i ZYDROS akys del OT testuku NEJAUTRIU! IR NT TESTUKU...turek rezerve jau laukiu mmmm...tad sulaukus is kart uzsiskaysiu. Per kiek dienu atsiunti ir kokios kainos? aciu
Papildyta:
ovucard per jautrus=pas mane 33 cd ir vis dar teigiamas )))))))))))
Bt 36.9??? nieko nesuprantu. NT neigiamas.
HELP!!!
As tikriausia ne
Kreipiuosi i ZYDROS akys del OT testuku NEJAUTRIU! IR NT TESTUKU...turek rezerve jau laukiu mmmm...tad sulaukus is kart uzsiskaysiu. Per kiek dienu atsiunti ir kokios kainos? aciu
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 16, 20:19)
sveikos
cia manau geriausiai zinot apie OT testukus..pas amne tokia situcija, naudoju Ovucard testukus, na jie tokie jautroki..20CD testas teigiamas, 23Cd testas teigiamas, 26CD testas teigiamas.. kas cia dabar..
cia manau geriausiai zinot apie OT testukus..pas amne tokia situcija, naudoju Ovucard testukus, na jie tokie jautroki..20CD testas teigiamas, 23Cd testas teigiamas, 26CD testas teigiamas.. kas cia dabar..
QUOTE(VK9 @ 2009 02 17, 21:12)
Sveikos,
HELP!!!
As tikriausia ne
Papildyta:
HELP!!!
As tikriausia ne
Papildyta:
gal dar nerodo...kantrybes..
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 17, 00:04)
PAS MANE IRGI TOKIE AR TAI REISKIA NESTUMA ? KAIP OT RODO ITARIMUS APIE ? ACIU UZ ATS. ZIURIU ZYDROS AKYS PAS MUS EKSPERTE SAUNUOLE MERGYT
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2009 02 17, 16:37)
Sveikutes, jei kam idomu, parduodu vaisingumo indikatoriu - ARBOR, mazai naudotas 100lt.
Kodel parduodi?
As taip pat savaji parduodu uz 65 LT