Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(aureka @ 2009 02 14, 13:06)
Pasidariau.Antra juostele ,labai neryski  g.gif Kai dariausi OT nuo 15cd iki 22 irgi taip pat rodydavo  doh.gif

vadinasi dovaneles padaryt neisejo schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 14, 14:08)
vadinasi dovaneles padaryt neisejo  schmoll.gif  unsure.gif

verysad.gif nesuprantu bash.gif turbut baigsiu visus galvojimus ir testuku darymus.Kaip bus taip bus
Atsakyti
kada pradėti OT testukus naudoti, nuo kokios cd
Atsakyti
Sveikos merginos. O gali taip buti, kad OT trys dienas is eiles teigiami???? Pas mane 10 jautrumo. nes keista, kada gi ta ovuliacija turetu buti, nuo kokios dienos skaiciuoti tas 24-36 val (kai ovuliuos)???
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 14, 13:42)
drinks_cheers.gif

Mergaitės, jei kam reikia OT ar NT, prašom kreiptis AZ arba d.ziviliukas@gmail.com 4u.gif

Siunčiu nors ir 1 NT 10 HCG jautrumo  4u.gif !!!

Sveika, noreciau isigyti OT, kokio jautrumo geriausia tureti?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 15, 21:25)
kada pradėti OT testukus naudoti, nuo kokios cd

Viskas priklauso nuo to, kokio ilgumo pastave ciklas smile.gif

QUOTE(Delena @ 2009 02 16, 14:03)
Sveikos merginos. O gali taip buti, kad OT trys dienas is eiles teigiami????  Pas mane 10 jautrumo.  nes keista, kada gi ta ovuliacija turetu buti, nuo kokios dienos skaiciuoti tas 24-36 val (kai ovuliuos)???

Įdedu pavyzdžius su 15 ir 30 jautrumo.. ant 15 jautrumo vistiek įmanoma nuspręsti kada buvo tas LH pikas mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(mill @ 2009 02 16, 14:10)
Sveika, noreciau isigyti OT, kokio jautrumo geriausia tureti?

Prašau į AZ arba el.paštu 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

cia manau geriausiai zinot apie OT testukus..pas amne tokia situcija, naudoju Ovucard testukus, na jie tokie jautroki..20CD testas teigiamas, 23Cd testas teigiamas, 26CD testas teigiamas.. doh.gif kas cia dabar.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 16, 19:19)
sveikos smile.gif

cia manau geriausiai zinot apie OT testukus..pas amne tokia situcija, naudoju Ovucard testukus, na jie tokie jautroki..20CD testas teigiamas, 23Cd testas teigiamas, 26CD testas teigiamas.. doh.gif kas cia dabar.. g.gif

Rodyk foto ax.gif gal ne taip interpretuoji teigiamą unsure.gif ?
Arba esi nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 16 vasario 2009 - 19:11
Idedu tu testuku foto...panasaus ryskumo buvo berods kazkur ir 18 CD bet jau ji ismetus nefotkinau.. doh.gif

user posted image

ka galite pakomentuoti? tikrai nesuprantu..

cia fotkej atrodo kad du nelabai tokie ryskus, bet realiai jie praktiskai beveik visi vienodi..fotkej tik nelabai vienodai gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 16 vasario 2009 - 21:54
Daisiuke, siūlau pasidaryti NT 4u.gif
Laikau kumštukus.. bet manau, kad irnesakyk.gif viskas aišku thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 16, 22:04)
Daisiuke, siūlau pasidaryti NT 4u.gif
Laikau kumštukus.. bet manau, kad irnesakyk.gif viskas aišku thumbup.gif  nestuke.gif

hmz, man kyla visokiu minciu..bet...yra didelis BET...si menesi as matavau BT...skaitosi gaudziau O..bet ta temperatura idomi...ji praktiskai nepakilo, viena diena pakilo ir iskart nukrito..tas mane ir stabdo...tas man ir balamutija viska...rytoj pirksiu nt ir poryt ryte darysiu blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 16, 23:12)
hmz, man kyla visokiu minciu..bet...yra didelis BET...si menesi as matavau BT...skaitosi gaudziau O..bet ta temperatura idomi...ji praktiskai nepakilo, viena diena pakilo ir iskart nukrito..tas mane ir stabdo...tas man ir balamutija viska...rytoj pirksiu nt ir poryt ryte darysiu  blush2.gif

Būtinai pranešk kaip sekėsi mirksiukas.gif
Laikysiu kumštukus, kad būtų viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti