Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Labukas 4u.gif Kažko labai ramu čia ax.gif Jokių naujienų nėra? smile.gif
O man šiandien labai juosmenį maudžia, pilvo apačią, lyg mmm artėtų. Bet nelaukiu aš jų, nenoriu, kad 22 CD mmm ateitų. Jei taip bus, tai tikrai man kažkas su hormonais netvarkoj g.gif Prieš kelias dienas neiškentėjau, dariaus OT. Tikėjaus pamatyt abi ryškias juosteles, deja, nepamačiau to, ko tikėjausi, tik be reikalo testą sugadinau blush2.gif

Shining star, sunku su tuo Arboru. Pastebėjau, kad tikrai sunku teisingai paspjauti ir interpretuoti rezultatus. Tiesa, priklauso dar ir tai, kokius paparčius matei. Kartais jų būna daug, bet jie tokie ploni, plonais koteliais. O tie vaisingieji, kaip suprantu (esu tokius ir aš mačius) tokie dideli, storais kotais. Tai pati vaisingiausia fazė tada... Vos ne botanikos paskaitą pravedžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
na pas mane tie paparciai su daug daug spygliuku, bet ju koteliai plonyciai g.gif nebezinau, kas man yra....va katik pamatavau temperatura, tai 36,6-8....na mano termometras elektroninis, tai kelis kartus pamatuoju is eiles, tai vis skirtingus rezultatus rodo (36,6; 36,7; 36,8)....juk per mmm temperatura turi nukristi ir laikytis zema iki OV....o pas mane ji nukrito, ir vel pakilo doh.gif gal kas negerai man su hormonais?
Atsakyti
[quote=Ugniukė,2009 02 09, 17:44]
Įmesk nuotraukytę, bus aiškiau 4u.gif Jei antrą testavimosi dieną jos nebuvo vienodos, tai greičiausiai buvo tik LH banga, dar pasidaryk keletą dienų ir stebėk, ar neryškėja. Jei cikas 28, O turėtų vykti apie 12-16CD, tai visko gali būti, kad O ir vyko vakar ar vyksta šiandien (jei tas jau skaitės teigiamas). O gali dar ir būti už kelių dienų smile.gif
Va čia mano LH banga (10-11-12CD), o teigiamas buvo tik 16CD (mano ciklas 28-30d.):
Sveikos, pasidariau šiandien OT, visai testinės juostelės beveik nesimato. Nieko aš jau nesuprantu doh.gif Ar prieš OV jos būna abi vienodo ryškumo? O gal gali būti testinė truputį šviesesnė? Nuotraukytę pabandysiu padaryti, bet reik iš sesers fotiką pasiimti, nes su telefonu nieko nesimato verysad.gif Su tais planavimais, skaičiavimais ir panašiai tai tikrai protas suskystėja, jaučiuosi kaip mažas vaikas smile.gif
Atsakyti
[quote=shining_star,2009 02 10, 22:07]
na pas mane tie paparciai su daug daug spygliuku, bet ju koteliai plonyciai g.gif nebezinau, kas man yra....va katik pamatavau temperatura, tai 36,6-8....na mano termometras elektroninis, tai kelis kartus pamatuoju is eiles, tai vis skirtingus rezultatus rodo (36,6; 36,7; 36,8)....juk per mmm temperatura turi nukristi ir laikytis zema iki OV....o pas mane ji nukrito, ir vel pakilo doh.gif gal kas negerai man su hormonais?
[/quote]

Tai jei koteliai plonyčiai, tai Arbor tavęs neapgavo - nevaisingos dienos šiuo metu mirksiukas.gif

Jei temperatūrą matavais dabar, vakare , tai ji neinformatyvi. Matuot reikia ryte, neišlipus iš lovos, po nakties miego.Bet visgi jei tau dabar, vakare rodo 36,8, tai ryte ji bus dar mažesnė... Tai kaip ir normali temperatūra mmm dienomis smile.gif

[quote=LIR,2009 02 10, 22:26]
[quote=Ugniukė,2009 02 09, 17:44]
Įmesk nuotraukytę, bus aiškiau 4u.gif Jei antrą testavimosi dieną jos nebuvo vienodos, tai greičiausiai buvo tik LH banga, dar pasidaryk keletą dienų ir stebėk, ar neryškėja. Jei cikas 28, O turėtų vykti apie 12-16CD, tai visko gali būti, kad O ir vyko vakar ar vyksta šiandien (jei tas jau skaitės teigiamas). O gali dar ir būti už kelių dienų smile.gif
Va čia mano LH banga (10-11-12CD), o teigiamas buvo tik 16CD (mano ciklas 28-30d.):
Sveikos, pasidariau šiandien OT, visai testinės juostelės beveik nesimato. Nieko aš jau nesuprantu doh.gif Ar prieš OV jos būna abi vienodo ryškumo? O gal gali būti testinė truputį šviesesnė? Nuotraukytę pabandysiu padaryti, bet reik iš sesers fotiką pasiimti, nes su telefonu nieko nesimato verysad.gif Su tais planavimais, skaičiavimais ir panašiai tai tikrai protas suskystėja, jaučiuosi kaip mažas vaikas smile.gif
[/quote]

Prieš O turi būti testinė juostelė ryškesnė už kontrolinę arba bent jau vienodos abi. Tai jei testinės juostelės nesimato, gal O dar toli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 10 vasario 2009 - 22:39
Nežinau, man kažkaip neramu verysad.gif Gal per daug į galvą imu... negali OV būt toli, nes dabar 14 CD, juostelė blankesnė darosi, tai aš linkusi manyti, kad 12 CD ryškesnė juostelė pranešė apie OV, o ne LH bangą g.gif Suprantu kad kvaila nervintis dėl tokių dalykų, bet .... blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, as pirma menesi bandau OT ir man cia daug neaiskumu blush2.gif Is tiesu tai nesuprantu, kaip jus kantrybes turit su tom OT juostelem - as bandziau stebet, tai man viena diena testine juostele lyg ryskesne, kita - lyg blankesne ir niekaip neapsisprendziu, tai cia ar OV arteja, ar cia tik ta LH banga, tai nusipirkau brangesni testeri (cia kazkuri pasakojo apie clearblue). Jis kaip suprantu yra mazesnio jautrumo,instrukcijoj radau parasyta,kad 40, ir kai buna vaisinga diena, elektroninis ekranas parodo veiduka besisypsanti, o jei nevaisinga, tiesiog skrituliuka tuscia. Man kazkaip maziau nervu kainuoja nei su tom juostelem. Ir man idomu pasidare del tu paprastu juosteliu - merginos imeta net foto, kur kitos pakomentuojat ar tikrai buvo OV, bet kaip tai imanoma, jei tu juosteliu instrukcijoj radau parasyta, kad tikras rezultatas pasirodo po 5 minuciu, o jau po 10 min. rezultato teisingu skaityti neverta... nepykit jei kazka ne taip surasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2009 02 10, 20:36)
sveikute, pasidariau siandien OT (nieko negerus buvau 5val), tai buvo tik viena aiski controline juostele, jokiu seseliu ar kazko panasaus, kas butu link teigiamos linkmes.....tai vadinasi tikrai man nera OV, nes praeita cikla buvau nusipirkusi OT, kad pradeciau gaudyti vaisingas dieneles si menesi, bet neiskentus ibandziau keliom dienom po OV (pagal kalendoriu), tai pirmas testukas tikrai buvo ryskus (bet neteigiamas), kitu, kuriuos dariau praejus kazkuriam laikui (del smalsumo), tai irgi buvo ruzava juostele antra, bet daug silpnesne nei pirmo, o kai dariau paskutini pries savaite, tai vos vos vos tokia ruzava antra juostele buvo....o siandien balta balta.....tai kaip supratau man buvo OV ciklo viduri, kurios as aisku nepagavau, nes net negaudziau biggrin.gif
o tas ABROR tikras s....kaip suprantu....veltui pinigus isleidau doh.gif nes va grizusi namo vel pasidariau ta seiliu megineli, tai buvo maziau tu paparteliu, kuriu kazkaip kelios kruveles buvo, o visur kitur tik tie zirneliai g.gif nebepatinka man sitas aparatas, manau jis kazka kliedi, nes jei butu OV, tai rodytu ir OT unsure.gif nes juk per O pakyla estrogenu lygis organizme, kuri OT testukai ir parodo, taip pat kazkokiu drusku kiekis isauga, kuri parodo tas ABROR, tai manau, tuo ABROR nelabai galima pasikliauti jei jis daug kam taip sugrybauja....o gal ir tos druskos visiem skirtingai atsiranda, gal kazkas jas itakoja, nebutinai tik estrogenai g.gif
o tu pastojai jau ar dar ne? naudoji OT? viskas tvargingai buna? mirksiukas.gif

as irgi turiu ta ARBOR bet nenaudoju,visu pirma man labai sunku paimti skystu seiliu ,gal del to ir rodydavo grybus, beje as dar nesilaukiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės ir aš jungiuosi prie jūsų rolleyes.gif Nuo kada pradėti naudoti OT , mano ciklas 26- 28 d ? Ir gersiu Clost stimuliuojancius ar vaistukai neturės reikšmės OT parodymams, praeita mėn, dariausi testukus, bet vaistukų jokių negėriau ir antra juostelė ,an pasirodė tik 15 C d g.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2009 02 10, 23:44)
Nežinau, man kažkaip neramu  verysad.gif Gal per daug į galvą imu... negali OV būt toli, nes dabar 14 CD, juostelė blankesnė darosi, tai aš linkusi manyti, kad 12 CD ryškesnė juostelė pranešė apie OV, o ne LH bangą g.gif  Suprantu kad kvaila nervintis dėl tokių dalykų, bet .... blush2.gif

O tai gal tik bus pas tave O g.gif ? Kokio ilgio ciklas pas tave būna ? smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 11, 19:51)
O tai gal tik bus pas tave O  g.gif ? Kokio ilgio ciklas pas tave būna ?  smile.gif

As jauciuosi nescia nestuke.gif jei taip nebus is taves nupirksiu 30 jautrumo testukus. palauk koki menesi gal mmm ateis, o gal jau as nestuke.gif kazkaip puciasi man pilvas. Cia panasiai kaip su II mums visoms ziuri ziuri kol vaidentis pradeda lotuliukas.gif Bet turiu palaukti negaliu metyti pinigeliu. As tai tik 1 pabandziau. O jus jau ilgai OT naudojate , mylites pagal grafika ir vistiek ne nestuke.gif gal vyrus reikia istirti tada g.gif as tai zinau , kad problema manyje. Man PKS. Bet neatmetu ir vyro zirniuku kokybes. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 11, 14:48)
Sveikutės ir aš jungiuosi prie jūsų  rolleyes.gif  Nuo kada pradėti naudoti OT , mano ciklas 26- 28 d ?  Ir gersiu Clost stimuliuojancius ar vaistukai neturės reikšmės OT parodymams, praeita mėn, dariausi testukus, bet vaistukų jokių negėriau ir antra juostelė ,an pasirodė tik 15 C d  g.gif

Sveikutes. As tai pat stimuliavausi su clost. Dariausi Ot ir matavau BT,man viskas ciki,nieko neiskraipe. Tik as dariausi OT 30 jautrumo, tai man LH banga parode konkreciai tik viena diena. o tas labai gerai,nes nereikia nervintis ar jau Lh ar ne...
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 12, 15:13)
Sveikutes. As tai pat stimuliavausi su clost. Dariausi Ot ir matavau BT,man viskas ciki,nieko neiskraipe. Tik as dariausi OT 30 jautrumo, tai man LH banga parode konkreciai tik viena diena. o tas labai gerai,nes nereikia nervintis ar jau Lh ar ne...

o ar tu jau nestuke.gif o gal jau mamyte?
Atsakyti