QUOTE(LIR @ 2009 02 09, 15:07)
Sveikos visos inirtingai planuojančios,
skaitinėjau šią temelę jau anksčiau ir atrodė, kad viskas aišku ir suprantama tol kol nesiėmiau darbo Gal kuriai taip buvo ir galėtumėte padėti ar pakonsultuoti. Naudojau OT "Baby plan" 1, dieną neryški testinė juosta 2- ą dieną ryški, beveik tokio ryškumo kaip kontrolinė, 3-ą dieną kontrolinė juosta vėl neryški kaip ir 1 dieną. Šiandien yra 3 testavimo diena ir 13 ciklo diena (ciklas 28 d). Nesuprantu kaip tą paaiškinti? Gal galiti kuri su didesne testavimo patirtimi paburti ką galėjo reikšti ta ryškoka juostelė. Ačiū labai.
skaitinėjau šią temelę jau anksčiau ir atrodė, kad viskas aišku ir suprantama tol kol nesiėmiau darbo Gal kuriai taip buvo ir galėtumėte padėti ar pakonsultuoti. Naudojau OT "Baby plan" 1, dieną neryški testinė juosta 2- ą dieną ryški, beveik tokio ryškumo kaip kontrolinė, 3-ą dieną kontrolinė juosta vėl neryški kaip ir 1 dieną. Šiandien yra 3 testavimo diena ir 13 ciklo diena (ciklas 28 d). Nesuprantu kaip tą paaiškinti? Gal galiti kuri su didesne testavimo patirtimi paburti ką galėjo reikšti ta ryškoka juostelė. Ačiū labai.
Įmesk nuotraukytę, bus aiškiau Jei antrą testavimosi dieną jos nebuvo vienodos, tai greičiausiai buvo tik LH banga, dar pasidaryk keletą dienų ir stebėk, ar neryškėja. Jei cikas 28, O turėtų vykti apie 12-16CD, tai visko gali būti, kad O ir vyko vakar ar vyksta šiandien (jei tas jau skaitės teigiamas). O gali dar ir būti už kelių dienų
Va čia mano LH banga (10-11-12CD), o teigiamas buvo tik 16CD (mano ciklas 28-30d.):
Beje, turiu 7 testukus, 30 jautrumo, jei kam reikia, galiu perleisti už 10Lt Aš vėl elektroninių užsipirkau