Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(LIR @ 2009 02 09, 15:07)
Sveikos visos inirtingai planuojančios,
skaitinėjau šią temelę jau anksčiau ir atrodė, kad viskas aišku ir suprantama tol kol nesiėmiau darbo smile.gif  ax.gif Gal kuriai taip buvo ir galėtumėte padėti ar pakonsultuoti. Naudojau OT "Baby plan" 1, dieną neryški testinė juosta 2- ą dieną ryški, beveik tokio ryškumo kaip kontrolinė, 3-ą dieną kontrolinė juosta vėl neryški kaip ir 1 dieną. Šiandien yra 3 testavimo diena ir 13 ciklo diena (ciklas 28 d). Nesuprantu kaip tą paaiškinti? Gal galiti kuri su didesne testavimo patirtimi paburti ką galėjo reikšti ta ryškoka juostelė. Ačiū labai. 4u.gif

Įmesk nuotraukytę, bus aiškiau 4u.gif Jei antrą testavimosi dieną jos nebuvo vienodos, tai greičiausiai buvo tik LH banga, dar pasidaryk keletą dienų ir stebėk, ar neryškėja. Jei cikas 28, O turėtų vykti apie 12-16CD, tai visko gali būti, kad O ir vyko vakar ar vyksta šiandien (jei tas jau skaitės teigiamas). O gali dar ir būti už kelių dienų smile.gif
Va čia mano LH banga (10-11-12CD), o teigiamas buvo tik 16CD (mano ciklas 28-30d.):
user posted image

Beje, turiu 7 testukus, 30 jautrumo, jei kam reikia, galiu perleisti už 10Lt 4u.gif Aš vėl elektroninių užsipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2009 02 09, 17:44)
Įmesk nuotraukytę, bus aiškiau 4u.gif Jei antrą testavimosi dieną jos nebuvo vienodos, tai greičiausiai buvo tik LH banga, dar pasidaryk keletą dienų ir stebėk, ar neryškėja. Jei cikas 28, O turėtų vykti apie 12-16CD, tai visko gali būti, kad O ir vyko vakar ar vyksta šiandien (jei tas jau skaitės teigiamas). O gali dar ir būti už kelių dienų smile.gif
Va čia mano LH banga (10-11-12CD), o teigiamas buvo tik 16CD (mano ciklas 28-30d.):
user posted image
Beje, turiu 7 testukus, 30 jautrumo, jei kam reikia, galiu perleisti už 10Lt 4u.gif Aš vėl elektroninių užsipirkau smile.gif

Ka reiskia elektroniniai ir as noriu:)
Atsakyti
Ačiū labai visoms atsakiusioms 4u.gif O dar man blondinei pasakykit kas ta LH banga? blush2.gif Aš maniau, kad niekas nebanguoja, ta prasme, kad juostelės ryškėja kol pasidaro vienodos, tai reiškai kad bus tuoj O, o paskui vėl neberyški, kuri patvirtina, kad O buvo blush2.gif O gal aš kažką ir nusvaigau. Va kaip būna, kai skaitai skaitai, o kai pačiai reikia tai ir visos žinios išgaruoja tongue.gif Susinervinau ištiesų pamačius šiandien neryškią juostelę, nes bandau dukriuką pagauti cool.gif Atrodo skaičiuoji, planuoji, o TAS AUKŠTAI KUR VISKĄ ŽINO, BET NIEKO NESAKO, taip gardžiai juokiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
as naudoju tokius kokie sioje foto g.gif (pirkti euro vaistinej ir nerandu kokio ten jautrumo blush2.gif )
idomu ir man butu kas ten per elektroninis g.gif prasom placiau apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano irgi tokie kaip foto smile.gif ir jokių jautrumų nerandu. Ačiū Darlingkrbe už vaizdų parodymą, pabandysiu dar kelias dienas ir tada bus matyti. Tiesa, o kaip kiti požymiai? Krūtinės padidėjimas neatslūgo, o gleivių nėra, tai gal ir ne O. ax.gif
Atsakyti
[

Prašau į AZ.. kiekį, jautrumą ir t.t. 4u.gif
[/quote]

negavau jokios zinutes unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=mikimauze,2009 02 09, 20:44]
[

[/quote]

[/quote]
o tai ar parasei jai i az?
Atsakyti
[quote=mikimauze,2009 02 09, 21:44]
[

[/quote]

[/quote]
Tai kad nesulaukiau jūsų žinutės rolleyes.gif ? t.y.jūs man parašykit kas jus domina, o aš atrašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif siandien man prasidejo mmm ir pradejau stebeti seiliu kristalizacija...ir man pacia pirma mmm diena rodo jau papartelius ir labai daug..... blink.gif ar gali buti OV mmm metu? siandien dar nusipirkau OT, tai grizusi namo padarysiu ir OT, nes kazkas man cia jau nelabai aisku....beje mano mmm si menesi velavo 1 savaite, iki mmm temperatura laikesi auksta (iki 37), o kai mmm prasidejo iskart nukrito...tai nemanau, kad galetu buti OV g.gif bet tai kodel rodo man tas ABROR papartelius...gal tai itakojo paracetamolis, nes ji geriau skysta 6val ryto, nes bijojau, kad gali skaudeti pilva, o 11 paemiau seiliu ant stikliuko (jos buvo tokios lyg ir su vaistu priemaisom)...ar as visai nusisneku, vaistai neitakoja to? blink.gif
siandien dar grizusi namo vel patikrinsiu tas savo seiles....
labai prasau, atsakykit merginos i mano zinute....ar gali OV buti mmm metu? doh.gif
ar man jau kazkas negerai su kiausidem? blink.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2009 02 10, 17:56)
sveikutes 4u.gif siandien man prasidejo mmm ir pradejau stebeti seiliu kristalizacija...ir man pacia pirma mmm diena rodo jau papartelius ir labai daug..... blink.gif ar gali buti OV mmm metu? siandien dar nusipirkau OT, tai grizusi namo padarysiu ir OT, nes kazkas man cia jau nelabai aisku....beje mano mmm si menesi velavo 1 savaite, iki mmm temperatura laikesi auksta (iki 37), o kai mmm prasidejo iskart nukrito...tai nemanau, kad galetu buti OV g.gif  bet tai kodel rodo man tas ABROR papartelius...gal tai itakojo paracetamolis, nes ji geriau skysta 6val ryto, nes bijojau, kad gali skaudeti pilva, o 11 paemiau seiliu ant stikliuko (jos buvo tokios lyg ir su vaistu priemaisom)...ar as visai nusisneku, vaistai neitakoja to? blink.gif
siandien dar grizusi namo vel patikrinsiu tas savo seiles....
labai prasau, atsakykit merginos i mano zinute....ar gali OV buti mmm metu? doh.gif
ar man jau kazkas negerai su kiausidem? blink.gif

dekui 4u.gif

nu seip tai taip anksti tikrai negali buti g.gif schmoll.gif buna kad kitom kelios(6-9) dienos po mm buna O, bet zinok man tas ARBOR tai irgi gryba pjaudavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 10, 18:09)
nu seip tai taip anksti tikrai negali buti g.gif  schmoll.gif buna kad kitom kelios(6-9) dienos po mm buna O, bet zinok man tas ARBOR tai irgi gryba pjaudavo schmoll.gif

sveikute, pasidariau siandien OT (nieko negerus buvau 5val), tai buvo tik viena aiski controline juostele, jokiu seseliu ar kazko panasaus, kas butu link teigiamos linkmes.....tai vadinasi tikrai man nera OV, nes praeita cikla buvau nusipirkusi OT, kad pradeciau gaudyti vaisingas dieneles si menesi, bet neiskentus ibandziau keliom dienom po OV (pagal kalendoriu), tai pirmas testukas tikrai buvo ryskus (bet neteigiamas), kitu, kuriuos dariau praejus kazkuriam laikui (del smalsumo), tai irgi buvo ruzava juostele antra, bet daug silpnesne nei pirmo, o kai dariau paskutini pries savaite, tai vos vos vos tokia ruzava antra juostele buvo....o siandien balta balta.....tai kaip supratau man buvo OV ciklo viduri, kurios as aisku nepagavau, nes net negaudziau biggrin.gif
o tas ABROR tikras s....kaip suprantu....veltui pinigus isleidau doh.gif nes va grizusi namo vel pasidariau ta seiliu megineli, tai buvo maziau tu paparteliu, kuriu kazkaip kelios kruveles buvo, o visur kitur tik tie zirneliai g.gif nebepatinka man sitas aparatas, manau jis kazka kliedi, nes jei butu OV, tai rodytu ir OT unsure.gif nes juk per O pakyla estrogenu lygis organizme, kuri OT testukai ir parodo, taip pat kazkokiu drusku kiekis isauga, kuri parodo tas ABROR, tai manau, tuo ABROR nelabai galima pasikliauti jei jis daug kam taip sugrybauja....o gal ir tos druskos visiem skirtingai atsiranda, gal kazkas jas itakoja, nebutinai tik estrogenai g.gif
o tu pastojai jau ar dar ne? naudoji OT? viskas tvargingai buna? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos, o as naudojau elementarias juosteles ( per ebay nusipirkau 30vnt uz 30 litu). Ir ka - po pirmo matavimo pagavau laiminga diena, ciupau savo mylimaji ir dabar... nestuke.gif
Tikrai geras dalykas, nes nors pas mane idealus ciklas 28 dienos, bet pasirodo ovuliacija apie 12-13 diena, o anksciau vis laukdavau 14 -15 .
sekmes !
Jei kam reikia - turiu pardavimui neisnaudotu juosteliu
Atsakyti