QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 09, 16:36)
Zydros akys, o jei as is Kauno imanoma man uzsisakyti tu testuku? ir kokia kaina?
Bet kur.. prašom į AZ
QUOTE(Diglė @ 2009 02 08, 15:56)
o kokie testukai pigiausi ir kur juos galima nusipirkti? Ačiū
Pigiausi po 0,73 Lt, prašom į AZ
QUOTE(LIR @ 2009 02 09, 16:07)
Sveikos visos inirtingai planuojančios,
skaitinėjau šią temelę jau anksčiau ir atrodė, kad viskas aišku ir suprantama tol kol nesiėmiau darbo
Gal kuriai taip buvo ir galėtumėte padėti ar pakonsultuoti. Naudojau OT "Baby plan" 1, dieną neryški testinė juosta 2- ą dieną ryški, beveik tokio ryškumo kaip kontrolinė, 3-ą dieną kontrolinė juosta vėl neryški kaip ir 1 dieną. Šiandien yra 3 testavimo diena ir 13 ciklo diena (ciklas 28 d). Nesuprantu kaip tą paaiškinti? Gal galiti kuri su didesne testavimo patirtimi paburti ką galėjo reikšti ta ryškoka juostelė. Ačiū labai.
Manau, kad gal čia buvo LH banga
Siūlau daryt toliau.. O ar žinai kokio jautrumo OT naudoji ir kiek pas tave II ciklo fazė ?
Papildyta:
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 09, 13:12)
Žydros akys kokius tu OT naudoji pati
,nes jau tvirtai nusprendziau kad man reikai netokiu jautriu ,nes sie kur perku LT ,tai jau uzkniso 3-4 dienas man rodo teigiama
tai jau man galit uzsakineti
Aš naudojau prieš tai 40 jautrumo, paskui 30 ir kelis 15 jautrumo, bet man labiausiai patiko 15, ne sprie O artėji pamažu, o ne taip, kad šiandien tik I, rytoj II, o paskui vėl tik I.. na, bet čia kaip kam labiau patinka
O kokio jautrumo naudojai ?
Dėl užsakymo prašau į AZ
Papildyta:
QUOTE(mikimauze @ 2009 02 09, 15:41)
as taip pat noreciau ot testuku,
Prašau į AZ.. kiekį, jautrumą ir t.t.