Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Gytr jei tavo ciklas 28 - 29 d., tai O gali būti ir 18 ir 19 CD, o jei ciklas pailgėga, tai ir vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 02 05, 22:10)
Na, o apie seksa pagal grafika ir as galiu papasakot kurioza.

As ir dabar zinau, kad neverta terliotis su OT, BT matavimu ir pan. Na, bet taip noris greiciau vaikelio sulaukt, kad  rankos niezti OT pirkt biggrin.gif Tai ir gaunasi toks planavimas...

Žodžiu pagundai neatsispiri... mirksiukas.gif Visos mes pagundų vergės...
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 02 06, 09:09)
Gytr jei tavo ciklas 28 - 29 d., tai O gali būti ir 18 ir 19 CD, o jei ciklas pailgėga, tai ir vėliau mirksiukas.gif

O mano kaip minejau 30-31 diena.Testukus nuo 15cd iki 23 dariau ir nieko verysad.gif
Atsakyti
Gytr, jo dirbam dirbam is peties ,o ar uztaikem tai tikrai taip dar kokias 3 dienelesw pasidarbuosim, o po to jau rezu lauksim ,ir jei nebusiu nestuke.gif tai tada man jua aisku ,kad maniskio zirniai nekokios kokybes g.gif ,ai ar taip ar taip jau sakem eisim tirti jo turto mirksiukas.gif
o kaip jums panikes?
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 06, 18:59)
Gytr, jo dirbam dirbam is peties ,o ar uztaikem tai tikrai taip dar kokias 3 dienelesw pasidarbuosim, o po to jau rezu lauksim ,ir jei nebusiu  nestuke.gif  tai tada man jua aisku ,kad maniskio zirniai nekokios kokybes g.gif ,ai ar taip ar taip jau sakem eisim tirti jo turto mirksiukas.gif
o kaip jums panikes?

As irgi sakiau jei si men neuzkibs tada irgi eisim ta turta tirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 02 06, 07:59)
ooo  bigsmile.gif  labai noriu

As irgi noreciau blush2.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2009 02 06, 08:41)
Žodžiu pagundai neatsispiri...  mirksiukas.gif  Visos mes pagundų vergės...

drinks_cheers.gif

QUOTE(aureka @ 2009 02 06, 11:04)
O mano kaip minejau 30-31 diena.Testukus nuo 15cd iki 23 dariau ir nieko  verysad.gif

Ar ne per velai pradejai daryt? Visgi reikejo nuo pvz. 10 CD pradet daryt juos. Ar tik nebus O buvus iki 15 CD? g.gif
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 06, 17:59)
Gytr, jo dirbam dirbam is peties ,o ar uztaikem tai tikrai taip dar kokias 3 dienelesw pasidarbuosim, o po to jau rezu lauksim ,ir jei nebusiu  nestuke.gif  tai tada man jua aisku ,kad maniskio zirniai nekokios kokybes g.gif ,ai ar taip ar taip jau sakem eisim tirti jo turto mirksiukas.gif
o kaip jums panikes?

Na, nebutinai taviskio zirniukai nekokios kokybes. Nepastojimo prieastis gali buti ir psichologine. mirksiukas.gif Bet linkiu, kad neprireiktu tirti TB zirniuku mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(madi @ 2009 02 06, 08:09)

As jau ir pati nebezinau, ka begalvoti. Gal man tikrai progesterono trukumas, nes po tos ar tai O, ar LH bangos 8 ciklo diena, BT ne kiek nepakilo, taip ir svyruoja tarp 36,3 ir 36,6 laipsniu. Gal tu ir teisi smile.gif Bet Duphaston vis tiek pradejau vakar gerti... Jau noriu greiciau sulaukti mmm, atsibodo ta nezinomybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 06 vasario 2009 - 19:42
QUOTE(Gytr @ 2009 02 06, 20:41)
As irgi noreciau blush2.gif

Tai parašykit man AZ mirksiukas.gif kiekį, jautrumą smile.gif
Atsakyti

Na, nebutinai taviskio zirniukai nekokios kokybes. Nepastojimo prieastis gali buti ir psichologine. mirksiukas.gif Bet linkiu, kad neprireiktu tirti TB zirniuku mirksiukas.gif

taip zinau ,bet nepakenks jei zinosim ir ju bukle ax.gif
Papildyta:
Žydros akys as ir noreciau,o kada tu uzsakineji , as tik po kokiu dvieju savaiciu taupasakyciau tiksliai ar nebutu velu? g.gif
Atsakyti
Labas,

4u.gif na jei galima diskutuoti tai diskutuojam. Visoms tikriausiai neprosali visa si temele susijusi su seksu-juk neatsiejama nuo musu zirniuku ir ND pagal grafika. blush2.gif , kad ir ne pgl ji.

Tikrai Ovucard tie labai jautrus, ziuriu as i tas dvi II ir vaidentis pradeda kuri cia ryskesne g.gif

Kai baigsiu sio ciklo ovucard testukus. Arba si menesi jau ju nebenaudosiu. Lauksiu mmm-gal sulauksiu gal ne, o tada is ebey per TAVE (tik jau nebesuprantu cia kas juos praplatintu)uzsisakysiu. Matau, kad cia ne as viena jau to noriu. Va ir bizniuka prasuksi sioki toki . Koks tavo slapyvardis, po menesio is vis neatsiminsiu i ka kreiptis dabar dar nenoriu, nes ciklas jau i pabaiga (20 cd)keliauja, O jau kazkur toli-jai su PKS ji vyksta apskritai.

Vyras besote mane vadina wub.gif ilgai prisimins mane thumbup.gif

Cia kazkas klause ar visada taip buvo? Orgazmo nebuvimas VISADA 10 METU JAU. Kazkas paminejo kita vyra... wub.gif na ne pirmas jis man...bet deja nieko nepatyriau su vyru. Pikciausia man TAI, kad viena as be jokiu problemu patiriu ORGAZMA ax.gif ir labai labai stipru. Toki stipru, kad uzmiegu tokiu giliu miegu, mano veidas tampa skaistus, as atjauneju kokiais 5 metais. thumbup.gif Bunu tokia laiminga ir t.t. As tiesiog pakylu...o paskui taip krentu krentu maloniomis bangomis ir galiu tai daryti tol kol uzmiegu, nebetenku jegu. Paskui tik igeriu stiprios kavos verysad.gif bet su vyru, vyrais-TO niekada nebuvo. Net panasiai nieko nevyksta. As juk pazystu save, kad jis arteja. Bet tai net nepanasu. blush2.gif Man labai liudna del to. O kai jus cia visos rasote, kad ... patiriate (na gal ne visada, bet patiriate TAI su savo vyrais-tai is vis tada blink.gif ). Kai cia kazkas rase, kad viskas virto i BRUZINIMA-tai stai BUTENT TAI VISADA IR JAUCIU. Atrodo, kad manimi vazinetu tona sveriantis traukinys. O vyras juk tai jaucia. As uzsimerkiu ir garsus leidziu tik is nemalonumo, nes tyleti jau buna nebeimanoma-o jis gal zmogutis mano, kad man gerai ir dar ilgiau stengiasi, nes nori, kad pabaigciau, o as negaliu to padaryti.
Zinau, kad tai psichologija. Gal net kokios psichoterapijos reikia. Paskambinau cia kazkuria diena i lytiniu sutrikimu centra, atsiliepe toks vyras...tai biskiuka pabijojau-uzhipnoszuos mane ir padarys ka reikia: ka as zinau-drauges tai nenusivesi su tokiom bedom, ar mamaos kokios, kad pasaugotu. lotuliukas.gif
O su vyru (kaip issifruoti jusu ta MB? ) ne nesikalbejau NENORIU as-tabu man, kad man kas blogai, jis net nezino, kad as nepastoju. blink.gif Sakysit-mes neartimi. As nezinau-atsakysiu kai gyvenima nugyvensim. Gal neartimi-gal noriu buti jam sauniausia, gal nenoriu jo liudinti, gal esu per daug paslkaptinga. Net nezinau blush2.gif Bet tik po 10 metu prisipazinau ir sau ir jums, kad turiu beda ir didele. Visa tai panasu i bemiege nakti, kai lyg miegi, bet vartaisi - nemiegi. O kiti taip giliai miega! Idomiausia mano atveju tai, kad as patiriu ORGAZMA. Zinau kas jis-vadinasi galiu tai patirti. Manau, kad tai gali lemti pirmoji naktis musu gyvenime. Tai buvo tragedija. Tiesiog didele tragedija. Mano gyvenime. verysad.gif Gal daug ka lemia , kad ir santykiai su tevu. unsure.gif tarkime sunki ir itempta vaikyste. Dar dziaugiuosi, kad kokia zveneline nesusirgau po tokios vaikystes g.gif Zinoma as cia nepasakosiu...per daug jau cia. Bet va ir atsakymai lenda kai kitiems pasakoji-manau reikalinga psichoterapija rimta. Su vyru nesikalbesiu apie tai tikrai. Labas mielasis:"zinau jau 10 metu as kankinuosi-tu man kaip koks traukinis vazinejantis manimi surudijusiais begiais dzyly dzylu dzylu dzylu, zinai-as aimanuoju, nes man visada skauda lotuliukas.gif , o rodau iniciatyva tik tada kai pasisioju i ta kibiriuka ir ekrane pasirodo II, dar turiu mikroskopa, ten ieskau paparciu ziedu-kai jie prazysta as taip pat lipu ant taves ...dar kai tu nematai as kiekviena ryta sau i uzpakali isikisu termometra..........."o tai kam?"- ai zinai as is vis tai nevaisinga MYLIU TAVE PUPULIUK - gal pasibarskinam siandien dvi II islindo?
a? "

Na jau gal tikrai tiek to . iki

be to su savimi as patiriu tik tada kai klitori suku ratuku (ATSIPRASAU UZ SMULKMENAS) dviems pirstais. Ar jus myledamosi su savo vyreliais daroter butent taip ar net jums tokio dalyko nereikia, o tiesiog jis ateina nuo vyro ritmisku judesiu ir kokia poza lengviausiai pasiekiamas orgazmas. verysad.gif Ir kaip jums pacioms seksualu..tarkime ta pizama su kokiu pingvinu pas jus, kojnytes, ant veido kremas, jokio makiazo-ir jums norisi? man paciai i save ziureti nesinori. Taigi nelipi i lova su makiazu ar ten silkiniais naktiniais kaskart....nesuprantu nieko-kaip galima noreti tokios nepasipuosusios nepaslaptingos moters. Man turi buti makiazas, grazus rubai, kad ir kojnes auskarai kvepalai-tada to vyro akys bent jau ziba. Na man to reikia...tada gal kazkiek TO KAZKO yra. Gal as per daug is saves reikalauju? drinks_cheers.gif na gerai geros nakties. Ziuresim kas cia sianakt bus. Ir jusm orgazmu su zirniukais...
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 06, 22:20)
Tai parašykit man AZ  mirksiukas.gif kiekį, jautrumą  smile.gif

Tu prisisiusk daug, o tada pardavinek. Kad tau apsimoketu, o mes tiekeja turesim. Vistiek pirksim kiekviena cikla. Ir tau gherai bus ir mums. Ir Lt biskiuka pasidarysi, nuo daug panikiu-gal i darba nereikes eiti 4u.gif
nes visos nepripirksim daug , o tu nesiuntinesi kiekvienai atskirai-neapsimoka gi.
Tai va parsisiusk daugiau ir ramiai sau dalink mums mirksiukas.gif
Atsakyti
VK9, pirmiausia tai man nepatinka toks nusiteikimas ,kaip tavo (sorry uz tiesmukiskuma ax.gif ) tokias problemas reikia spresti o ne tyleti ir kenteti,nes dar po kiek metu is vis i vyru puse nepaziuresi schmoll.gif . O vyras yra tas zmogus su kuriuo tu sieji gyvenima ir sita problema yra jusu abieju,todel dviese ir sprest ja turit.
As tai su savo Mb galiu kalbetis apie ka tik norim apie mm, jei man suskaudo akto metu tai jis viska suzino, jei nevisada patiriu orgazma jis taip pat zino,ne sieskom priezasciu ,pozos kitos ir pan. Daba kai mes esame abu issistudijave viens kita ,mes zinome ,kuria poza as tikari nebaigsiu, o kuria tik uzlipus galiu pabaigti ax.gif
as manau kad tu turi sprest sia problema ir ne viena o su SB g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 06, 22:04)
VK9, pirmiausia tai man nepatinka toks nusiteikimas ,kaip tavo (sorry uz tiesmukiskuma ax.gif ) tokias problemas reikia spresti o ne tyleti ir kenteti,nes dar po kiek metu is vis i vyru puse nepaziuresi schmoll.gif .

as manau kad tu turi sprest sia problema ir ne viena o su SB g.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi taip manau.
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 06, 22:41)
Papildyta:
Žydros akys as ir noreciau,o kada tu uzsakineji , as tik po kokiu dvieju savaiciu taupasakyciau tiksliai ar nebutu velu? g.gif

Nevėlu.. darau užsakymą iškarto, kai tik kam reikia mirksiukas.gif Jei reikės, prašom kreiptis 4u.gif
Atsakyti