Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 13:56)
Nezinau gal man kas blogai. As nesu niekada patyrusi orgazmo, na patiriu as ji zinau ka tai reiskia, bet kai mylimes paprasati tai NIEKADA  doh.gif  nezinau kodel, bet man visada skauda. Na taip pradzioje santykiu nualpti galedavau, bet vistiek orgazmo niekada nepatyriau. Kodel? Nesuprantu.  blink.gif  Pameginu kartais viena-galiu patirti ju is karto 20 kokiu.  blush2.gif  Bet su vyru kazkaip diba visai kita grupe raumenu-ir man tai panasu i sporta, kurio as tiesiog nekeciu. Mylime vienas kita, mano vyras svelnus-daro viska ka gali. Bet  Svarbiausia, kad jis juk mato jaucia. Be to ten visada sausa, tada itruksta ir prasideda infekcija. Tada testa parodo II juosteles ir as lipu su sausa makstimi ant vyro savo net neigrudu to jo daikciuko, o daryti reikia, nes dvi II bado akeles  O vyrui net skuryte itruko kaip sausa pas mane    kazkokia TRAGEDIJA tikrai.  doh.gif  Jis sako ko tu lipi jei nenori to, paziurek kaip sausa!!!! Ka cia darai?  doh.gif  Ka man daryti. Gal nueiti i kokiu lytiniu sutrikimu centra? Ar Jus visos patiriate orgazma ir ko Jums reikia, kad tai ateitu kaip tai vyksta

Aisku ne visos ir ne visada, taip kad tu nepergyvenk kad cia tu viena su tokia bedele:) Vienoms ateina su amziumi si patirtis, kitoms pakeitus vyra lotuliukas.gif
Visada itakos turi nuovargis, stresai, rutina ir pan. Atostogu metu visada buna visaks lengviau.
Bet jau vien is tavo pasisakymo galima padaryt kelias isvadas:
-jei pati viena gali patirt kad ir 20, vadinasi zinai ko tau reikia ir kas tau patinka..kodel nepabandzius tai atlikt prie vyro wink.gif kad ir miegancio...gal prisijungtu biggrin.gif arba "padeti sau" nukreipti reikiama linkme ND metu? Lovoj neturi buti jokiu suvarzymu, kai matai kad atsilieki nuo SB, stenkis pasivyt savo metodais biggrin.gif
Man tai yra normalus dalykas. Nors ir zinau kad MB nepatinka pasaliniai elementai, bet ka padarysi smile.gif, turiu ir zaisliuku ir mazu burzgekliu is Amsterdamo..ojojoj kokia fiesta galiu uzkurt biggrin.gif Paziurek sexshopuose yra labai naudingu dalykeliu.

- kaip sportas? tai nesportuok smile.gif. Kur jus skubat? Ka..vaikai alkani uz duru laukia? smile.gif) Pabandyk absoliuciai atpalaiduot visus raumenis, tiesiog gulet, apie nieka negalvok, leisk jam paciam padirbet. Mokykis atpalaiduot savo kuna ir mintis. Niekada nepatirsi orgazmo su pilna minciu galva. Reikia aba apie nieka negalvot arba apie ka nors erotishko kas tave jaudina.
-paziurekit kartu koki filmuka suaugusiems biggrin.gif
- pagaliau nedaryk tu OT pries pat miega!! Daryk 13 arba 17 val, nusiteik vakarui romantishkai, kad butu laiko pagundyt vyra.

Fantazijai ribu nera, tik tu labai uzsiciklinus at problemos. Mes su MB kartu jau 10 metu ir vis susigalvojam kaip papramogaut smile.gif Negalvok kad bus blogai po 5 metu, galvok kad bus gerai. Stenkites abu kad butu gerai.

O del sausumo -negerai. Taip infekcija nukliauja net iki slapimo pusles.
Lubrikantai irgi nieko gero - nuzudys visus spermiukus. Be to mikroflorai nera gerai. Cia tik atsipalaidavimas ir ilga preliudija pades. Daugiau galvok apie seksa kaip apie malonu ir teigiama dalyka...seksualines fantazijos dienos metu nuteikia kuo puikiausiai ta linkme ir ten gali but visa laik slapia. Daryk kegelio pratimukus.

Oj kiek prirasiau doh.gif Sorry kad uztersiau OT eteri drinks_cheers.gif

Atsakyti
Visiskai pritariu Baravykei drinks_cheers.gif As pvz paprastai myledamasi irgi nepatiriu iki galo tos palaimos, kuri man paciai pavyksta puikiai ax.gif Todel visad siek tiek padedu MB ir abu bunam patenkinti.Dar as nuo rugpjucio naudoju toki produkta alura.Neturiu jokiu problemu su dregnumu schmoll.gif Draugei gine rekomendavo o ji man. Nenoriu cia reklamuoti, kurios nores info ras smile.gif
O dabar apie OT.Dariau 7 testukus nuo 15cd iki 23.Visi jie su vos matoma, blankia juostele.Tai nesuprantu kad ta O buvo g.gif Gal pradzioj ciklo...
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 02 05, 17:33)
Visiskai pritariu Baravykei   drinks_cheers.gif  As pvz paprastai myledamasi irgi nepatiriu iki galo tos palaimos, kuri man paciai pavyksta puikiai  ax.gif  Todel visad siek tiek padedu MB ir abu bunam patenkinti.Dar as nuo rugpjucio naudoju toki produkta alura.Neturiu jokiu problemu su dregnumu  schmoll.gif Draugei gine rekomendavo o ji man. Nenoriu cia reklamuoti, kurios nores info ras  smile.gif
O dabar apie OT.Dariau 7 testukus nuo 15cd iki 23.Visi jie su vos matoma, blankia juostele.Tai nesuprantu kad ta O buvo  g.gif Gal pradzioj ciklo...

Ziurint koks ciklo ilgumas. Gali buti kad vyko 12-14 d., o gal anksciau. O gal tas cikas anavoliacinis. O pagal gleives nejauti,kada galetu prasideti O?
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 05, 16:46)
Ziurint koks ciklo ilgumas. Gali buti kad vyko 12-14 d., o gal anksciau. O gal tas cikas anavoliacinis. O pagal gleives nejauti,kada galetu prasideti O?

Arba praleidai staigu LH pika wink.gif Man taip buvo, tad artejant O periodui darau 2 OT i diena, tada pagaunu.
Atsakyti
as atsiprasau, kad uvedziau sia tema 4u.gif man reikia listi i kita tema, na cia tik gavosi taip del II sekso pgl grafika. Uoj kokios Jus laimongos blush2.gif kokie Jusu vyrai laimingi blush2.gif as niekada nepatirsiu orgazmo-zinau niekada blush2.gif mes irgi jau 10 metu kartu, ir filmus ziuriu jei bunu viena visks gerai patiriu is karto nemeluoju kiek tik save lieciu TAI PATIRIU, galiu bet ka ziureti zinias, pietu miegoti ir pan... g.gif , jei su vyru man skauda ir viskas. Jokio malonumo, apie prgazma is vis minciu nera. Jokio malonumo. doh.gif Gerai negalima cia ta tema rasinetis. O jus matuojat BT? Man visada 37.

Kaip ten sakei ALUR is kur gauti toki dalyka? schmoll.gif as suprata - man menopauze-sausumas, nera malonumo trakos, menesini ir dar nevaisinga nervuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 05, 16:46)

Siaip mano ciklas 30-31 diena.O su tom gleivem nezinau.Vakar tai bandziau ziureti buvo tasios, bet baltos smile.gif Nu nieko, palauksiu kito ciklo ir anksciau bandysiu darytis OT.O gal jau nebereiks g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 14:21)
as atsiprasau, kad uvedziau sia tema  4u.gif  man reikia listi i kita tema, na cia tik gavosi taip del II sekso pgl grafika. Uoj kokios Jus laimongos  blush2.gif  kokie Jusu vyrai laimingi  blush2.gif  as niekada nepatirsiu orgazmo-zinau niekada  blush2.gif  mes irgi jau 10 metu kartu, ir filmus ziuriu jei bunu viena visks gerai patiriu is karto nemeluoju kiek tik save lieciu TAI PATIRIU, galiu bet ka ziureti zinias, pietu miegoti ir pan... g.gif , jei su vyru man skauda ir viskas. Jokio malonumo, apie prgazma is vis minciu nera. Jokio malonumo.  doh.gif  Gerai negalima cia ta tema rasinetis. O jus matuojat BT? Man visada 37.

Kaip ten sakei ALUR is kur gauti toki dalyka?  schmoll.gif  as suprata - man menopauze-sausumas, nera malonumo trakos, menesini ir dar nevaisinga nervuota  doh.gif

tavo nusiteikimas daug ka duoda,tu esi isitikinus kad tau nebus gerai,o taip negerai..negi ir dar draugystes pradzioje jums taip buvo..?niekada nebuvo noro,ar buvo gera..?
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2009 02 05, 17:11)
Aisku ne visos ir ne visada, taip kad tu nepergyvenk kad cia tu viena su tokia bedele:) Vienoms ateina su amziumi si patirtis, kitoms pakeitus vyra lotuliukas.gif
Visada itakos turi nuovargis, stresai, rutina ir pan. Atostogu metu visada buna visaks lengviau.
Bet jau vien is tavo pasisakymo galima padaryt kelias isvadas:
-jei pati viena gali patirt kad ir 20, vadinasi zinai ko tau reikia ir kas tau patinka..kodel nepabandzius tai atlikt prie vyro wink.gif kad ir miegancio...gal prisijungtu biggrin.gif arba "padeti sau" nukreipti reikiama linkme ND metu? Lovoj neturi buti jokiu suvarzymu, kai matai kad atsilieki nuo SB, stenkis pasivyt savo metodais biggrin.gif
Man tai yra normalus dalykas. Nors ir zinau kad MB nepatinka pasaliniai elementai, bet ka padarysi smile.gif, turiu ir zaisliuku ir mazu burzgekliu is Amsterdamo..ojojoj kokia fiesta galiu uzkurt biggrin.gif Paziurek sexshopuose yra labai naudingu dalykeliu.

- kaip sportas? tai nesportuok smile.gif. Kur jus skubat? Ka..vaikai alkani uz duru laukia?  smile.gif) Pabandyk absoliuciai atpalaiduot visus raumenis, tiesiog gulet, apie nieka negalvok, leisk jam paciam padirbet. Mokykis atpalaiduot savo kuna ir mintis. Niekada nepatirsi orgazmo su pilna minciu galva. Reikia aba apie nieka negalvot arba apie ka nors erotishko kas tave jaudina.
-paziurekit kartu koki filmuka suaugusiems biggrin.gif
- pagaliau nedaryk tu OT pries pat miega!! Daryk 13 arba 17 val, nusiteik vakarui romantishkai, kad butu laiko pagundyt vyra.

Fantazijai ribu nera, tik tu labai uzsiciklinus at problemos. Mes su MB kartu jau 10 metu ir vis susigalvojam kaip papramogaut smile.gif Negalvok kad bus blogai po 5 metu, galvok kad bus gerai. Stenkites abu kad butu gerai.

O del sausumo -negerai. Taip infekcija nukliauja net iki slapimo pusles.
Lubrikantai irgi nieko gero - nuzudys visus spermiukus. Be to mikroflorai nera gerai. Cia tik atsipalaidavimas ir ilga preliudija pades. Daugiau galvok apie seksa kaip apie malonu ir teigiama dalyka...seksualines fantazijos dienos metu nuteikia kuo puikiausiai ta linkme ir ten gali but visa laik slapia. Daryk kegelio pratimukus.

Oj kiek prirasiau  doh.gif  Sorry kad uztersiau OT eteri  drinks_cheers.gif

OHO KOKIA TU SAUNI PANELE wub.gif tai jus ir daikciukus naudojat visokius thumbup.gif nu man toli iki to. as nevykele. gerai sorry, kad uvedziau sia tema. drinks_cheers.gif bet manau visoms idomu buvo.
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 16:21)
as atsiprasau, kad uvedziau sia tema  4u.gif  man reikia listi i kita tema, na cia tik gavosi taip del II sekso pgl grafika. Uoj kokios Jus laimongos  blush2.gif  kokie Jusu vyrai laimingi  blush2.gif  as niekada nepatirsiu orgazmo-zinau niekada  blush2.gif  mes irgi jau 10 metu kartu, ir filmus ziuriu jei bunu viena visks gerai patiriu is karto nemeluoju kiek tik save lieciu TAI PATIRIU, galiu bet ka ziureti zinias, pietu miegoti ir pan... g.gif , jei su vyru man skauda ir viskas. Jokio malonumo, apie prgazma is vis minciu nera. Jokio malonumo.  doh.gif  Gerai negalima cia ta tema rasinetis. O jus matuojat BT? Man visada 37.

Kaip ten sakei ALUR is kur gauti toki dalyka?  schmoll.gif  as suprata - man menopauze-sausumas, nera malonumo trakos, menesini ir dar nevaisinga nervuota  doh.gif

nera cia ko atsiprasineti ,mes galim kabetis ,dikutuotis apie viska mirksiukas.gif mums tabu nera schmoll.gif , beje ir as noriu ta pati pastebeti ,kad tu labai jau pesimistiskai nusiteikus g.gif jei visko dar neisbandet tai kodel tu galvoji ,kad jau viskas nieko nebus geriau g.gif
Atsakyti
user posted image wub.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Tik dabar perskaiciau (darbe nelabai galiu SM skaitinet blush2.gif )
Aciu visoms, pakomentavusioms mano testus. Aciu, kad nuleidot ant zemes biggrin.gif O as jau prisisvaigus buvau, kad gal man dar viena ovuliacija bus, arba kad ten netikra O buvo Neveltui sakoma, kad viltis - kvailiu motina blush2.gif
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 07:51)
o GYTR, tai, kad cia teigiamas tik 8 cd, 15 dienos juk neigiamas-sviesesnis uz T uz C, o tai reiskia neigiama.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 05, 08:50)
as naudojau..viena menesi dar tik..zinai man po O irgi rode tokia gana ryskoka...mazdaug kaip ir tavoji...paskui jau paciame ciklo gale pries mm jau buvo blyski labiau..taip kad manau cia viskas normoje..aisku del viso pikto gali pabandyt pasiotestuot ir pasiziuret kas desis tarkim veliau..gal ir yra antra O..

Na va, reiskia cia tiesiog Ovucard rodo LH likucius. Reiks ir man jautresnius OT pradet naudot...
QUOTE(madi @ 2009 02 05, 10:46)
Kiek žinau, antra O turėtų būti paros bėgyje, pas tave čia  8 CD greičiausiai buvo LH banga, dabar O dar tik artėja, o kokio ilgio tavo ciklas?

Pastaraisiais men ciklas gan trumpas - 28-29 dienos. Tai kazin, ar begali but O......

QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 05, 10:56)
po O juostele neryski buna , bet ji neteigiama . Pgal tavo OT tai teigaimas 8 ciklo diena  kokio ilgumo tavo ciklas
Papildyta:

Na, taip. Tik ji man pasirode ryskesne, nei ankstesnem dienom po O, tai ir pradejau galvoti apie antra O....

QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 05, 11:21)
merginos sakykit kokia itaka turi OT jei pries darydama ji , buvo sex nu pries kokai 2val.

Manau, jokios itakos neturi. Juk ne maksties isskyros naudojamos OT, o slapimas.
QUOTE(Baravyke @ 2009 02 05, 11:58)
As naudojau juos, bet dabar naudoju mazesnio jautrumo is ebay, nes Ovucard labai jautrus ir ta juostele gali iki pat menesiniu rodyt ir pries O vis klaidindavo. Tuo tarpu tie maziau jautrus is ebay rodo konkreciai ta diena kai O vyksta o pries ir po - nieko. be to, instrukcijoje raso, kad OT reikia darytis iki pirmo teigiamo. Pas tave 8 cd buvo akivaizdus teigiamas, tai veltui paskui gadini.

Sutinku...

[b]Smekliuke69[/b], OT grazus. Ar uztaiket su ND?

VK9, tavo atvejis nera labai isskirtinis, manau, kad kiekvienos poros gyvenime pasitaiko tokiu laikotarpiu, kad kuriam laikui susilpneja noras blush2.gif Bet tavo atveju siek tiek per ilgai tas tesiasi... O tas sausumas, manau, yra psichologinis dalykas - tavo pasamone jau is anksto zino, kad malonumo su vyru nepatirsi, tad ir buni sausa. O is to atsiranda visokios infekcijos, uzdegimai...Uzburtas ratas. O dar bjauriau yra seksas pagal grafika, kai zinai, kad vaisingos dienos, tada isvis orgazma sunku pasiekt. Rekomenduoju atvirai pakalbet su SB, papasakot jam, kaip orgazma pasieki pati, ir kad tai itrauktumet i savo ND mirksiukas.gif

Na, o apie seksa pagal grafika ir as galiu papasakot kurioza. Cia buvo pries kelis metus, kai dar dukryte "gaminom". Kitaip ivardinti to, ka mes darem, neimanoma blush2.gif Viena rytmeti, kai MB uz 15-20 min ruosesi iseit darban, o as dar lovoj varciausi, pajauciau pas save "a lia vaisingas" isskyras. MB iskart buvo nurengtas ir parsivestas i lova biggrin.gif Is pradziu buvo viskas gerai, o paskui abiem jau tapo panasu i bruzinima, nes man is galvos neisejo mintys, kad siandien vaisinga diena, o MB vis galvojo, kad tik nepaveluot i darba biggrin.gif Rezultatas - likom abu be orgazmo, o MB ir i darba pavelavo lotuliukas.gif Cia pavyzdys, kaip galima persistengt siame reikale ax.gif

O pastojau as tik po kokio pusmecio, kai abu buvom numoje ranka i visus planavimus, buvom ka tik grize is vienos keliones, planavom vykt kiton, ir ta menesi kai pastojau, sex buvo mums tikras malonumas rolleyes.gif

As ir dabar zinau, kad neverta terliotis su OT, BT matavimu ir pan. Na, bet taip noris greiciau vaikelio sulaukt, kad rankos niezti OT pirkt biggrin.gif Tai ir gaunasi toks planavimas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 05 vasario 2009 - 22:17
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 05, 10:36)
Jeigu nori, aš tau galiu užsakyti  4u.gif

ooo bigsmile.gif labai noriu
Atsakyti