QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 13:56)
Nezinau gal man kas blogai. As nesu niekada patyrusi orgazmo, na patiriu as ji zinau ka tai reiskia, bet kai mylimes paprasati tai NIEKADA nezinau kodel, bet man visada skauda. Na taip pradzioje santykiu nualpti galedavau, bet vistiek orgazmo niekada nepatyriau. Kodel? Nesuprantu. Pameginu kartais viena-galiu patirti ju is karto 20 kokiu. Bet su vyru kazkaip diba visai kita grupe raumenu-ir man tai panasu i sporta, kurio as tiesiog nekeciu. Mylime vienas kita, mano vyras svelnus-daro viska ka gali. Bet Svarbiausia, kad jis juk mato jaucia. Be to ten visada sausa, tada itruksta ir prasideda infekcija. Tada testa parodo II juosteles ir as lipu su sausa makstimi ant vyro savo net neigrudu to jo daikciuko, o daryti reikia, nes dvi II bado akeles O vyrui net skuryte itruko kaip sausa pas mane kazkokia TRAGEDIJA tikrai. Jis sako ko tu lipi jei nenori to, paziurek kaip sausa!!!! Ka cia darai? Ka man daryti. Gal nueiti i kokiu lytiniu sutrikimu centra? Ar Jus visos patiriate orgazma ir ko Jums reikia, kad tai ateitu kaip tai vyksta
Aisku ne visos ir ne visada, taip kad tu nepergyvenk kad cia tu viena su tokia bedele:) Vienoms ateina su amziumi si patirtis, kitoms pakeitus vyra
Visada itakos turi nuovargis, stresai, rutina ir pan. Atostogu metu visada buna visaks lengviau.
Bet jau vien is tavo pasisakymo galima padaryt kelias isvadas:
-jei pati viena gali patirt kad ir 20, vadinasi zinai ko tau reikia ir kas tau patinka..kodel nepabandzius tai atlikt prie vyro kad ir miegancio...gal prisijungtu arba "padeti sau" nukreipti reikiama linkme ND metu? Lovoj neturi buti jokiu suvarzymu, kai matai kad atsilieki nuo SB, stenkis pasivyt savo metodais
Man tai yra normalus dalykas. Nors ir zinau kad MB nepatinka pasaliniai elementai, bet ka padarysi , turiu ir zaisliuku ir mazu burzgekliu is Amsterdamo..ojojoj kokia fiesta galiu uzkurt Paziurek sexshopuose yra labai naudingu dalykeliu.
- kaip sportas? tai nesportuok . Kur jus skubat? Ka..vaikai alkani uz duru laukia? ) Pabandyk absoliuciai atpalaiduot visus raumenis, tiesiog gulet, apie nieka negalvok, leisk jam paciam padirbet. Mokykis atpalaiduot savo kuna ir mintis. Niekada nepatirsi orgazmo su pilna minciu galva. Reikia aba apie nieka negalvot arba apie ka nors erotishko kas tave jaudina.
-paziurekit kartu koki filmuka suaugusiems
- pagaliau nedaryk tu OT pries pat miega!! Daryk 13 arba 17 val, nusiteik vakarui romantishkai, kad butu laiko pagundyt vyra.
Fantazijai ribu nera, tik tu labai uzsiciklinus at problemos. Mes su MB kartu jau 10 metu ir vis susigalvojam kaip papramogaut Negalvok kad bus blogai po 5 metu, galvok kad bus gerai. Stenkites abu kad butu gerai.
O del sausumo -negerai. Taip infekcija nukliauja net iki slapimo pusles.
Lubrikantai irgi nieko gero - nuzudys visus spermiukus. Be to mikroflorai nera gerai. Cia tik atsipalaidavimas ir ilga preliudija pades. Daugiau galvok apie seksa kaip apie malonu ir teigiama dalyka...seksualines fantazijos dienos metu nuteikia kuo puikiausiai ta linkme ir ten gali but visa laik slapia. Daryk kegelio pratimukus.
Oj kiek prirasiau Sorry kad uztersiau OT eteri