taip dariau tris ir vidurinis ryskiauses nors ir kiti neatsiliek o pozymiu per daug nera tik tasiu gleiviu ta diena pastebejau ir viskas
QUOTE(mikimauze @ 2008 11 13, 12:59)
taip dariau tris ir vidurinis ryskiauses nors ir kiti neatsiliek o pozymiu per daug nera tik tasiu gleiviu ta diena pastebejau ir viskas
man maude pilvo desine puse apacioje vidurine diena tai ir sperndziu pagal tai
QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 13, 09:00)
10CD dar neteigiamas, nes nėra juostelės vienodo ryškumo O 11CD tai tikrai Reiškia O 12-13CD
Aciu Ugniuke uz paaiskinima! zinosim dabar o tu tiksliai pataikei, kad 13cd bus O, nes man Babyplan sia diena ir parode O diena. nu pagaliau sulaukiau normalaus ciklo, su visa puokste
Granta, per savaite tikrai gausi, jei sian susisieksi su grange ir pervesi jai pinigelius, tai koki antradieni-treciadieni tikrai turesi man labai greit atsiunte, tikrai ne per savaite
Pas mane tik 20 liko ir jau turiu juos kam prastumt kitus ispardaviau...
Pas mane tik 20 liko ir jau turiu juos kam prastumt kitus ispardaviau...
Sveikos, merginos,
reikia jusu konsultacijos
Vakar pas mane buvo 30 ciklo diena testukas parode kuo tikriausia ovuliacijos rezultata - antra isryskejusi juostele buvo gerokai ryskesne uz kontroline. Mano ciklas paprastai buna 28-30 dienu.
Gal zinote ka tai reiskia , ar gali buti, kad ovuliacija vyksta paskutinemis ciklo dienomis? kazin ar yra buve pastojimo atveju 30ta ciklo diena?
is anksto labai aciu uz atsakyma
Vakar pas mane buvo 30 ciklo diena testukas parode kuo tikriausia ovuliacijos rezultata - antra isryskejusi juostele buvo gerokai ryskesne uz kontroline. Mano ciklas paprastai buna 28-30 dienu.
Gal zinote ka tai reiskia , ar gali buti, kad ovuliacija vyksta paskutinemis ciklo dienomis? kazin ar yra buve pastojimo atveju 30ta ciklo diena?
QUOTE(darviena @ 2008 11 14, 11:42)
Sveikos, merginos,
Gal tu jau nescia ,teigiamas OT testas rodo nestuma,nusipirk NT
QUOTE(Neryte @ 2008 11 14, 11:49)
Gal tu jau nescia ,teigiamas OT testas rodo nestuma,nusipirk NT
cia bajeris?
o jei rimtai, ka reiskia teigiamas ovuliacijos testa praktiskai ta dienai, kai turi prasideti mmm? Ar esat girdejusios, kad kas nors pastotu 30-ta ciklo diena?
P.S. aisku mes su MB saziningai atidirbome vakar ir siandien ryte , a vdrug uzkibs
Prie ko cia pastot 30 ciklo diena?? reiskia tu pastojai per ovuliacija, kaip priklauso,o OT teigiamas, kadangi gali buti nescia Man lygiai taip pat buvo, mano ciklas 26-28 dienos, tad nesulaukus mm 30 ciklo diena ant bajerio pasidariau OT, ziuriu teigiamas kita diena pasidariau NT ir viskas aisku pasidare
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 14, 13:43)
Prie ko cia pastot 30 ciklo diena?? reiskia tu pastojai per ovuliacija, kaip priklauso,o OT teigiamas, kadangi gali buti nescia Man lygiai taip pat buvo, mano ciklas 26-28 dienos, tad nesulaukus mm 30 ciklo diena ant bajerio pasidariau OT, ziuriu teigiamas kita diena pasidariau NT ir viskas aisku pasidare
ok, pasidarysiu NT
...bet man siomis dienmis ir gleiviu buvo pagauseje...
Nusipirk EASY CUP testa, nes ji galima darytis ir ne su rytiniu slapimu, nereiks laukt iki rytojaus
Atidaryk sios temo 1 puslapi, ten yra nuorodos i 2 ankstesnes temas apie OT Manau, apsisviesi