Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

taip dariau tris ir vidurinis ryskiauses nors ir kiti neatsiliek o pozymiu per daug nera tik tasiu gleiviu ta diena pastebejau ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2008 11 13, 12:59)
taip dariau tris ir vidurinis ryskiauses nors ir kiti neatsiliek o pozymiu per daug nera tik tasiu gleiviu ta diena pastebejau ir viskas  g.gif

man maude pilvo desine puse apacioje vidurine diena tai ir sperndziu pagal tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 13, 09:00)
10CD dar neteigiamas, nes nėra juostelės vienodo ryškumo ax.gif O 11CD tai tikrai smile.gif Reiškia O 12-13CD mirksiukas.gif

Aciu Ugniuke uz paaiskinima! 4u.gif zinosim dabar smile.gif o tu tiksliai pataikei, kad 13cd bus O, nes man Babyplan sia diena ir parode O diena. nu pagaliau sulaukiau normalaus ciklo, su visa puokste wub.gif
Atsakyti
Granta, per savaite tikrai gausi, jei sian susisieksi su grange ir pervesi jai pinigelius, tai koki antradieni-treciadieni tikrai turesi mirksiukas.gif man labai greit atsiunte, tikrai ne per savaite bigsmile.gif
Pas mane tik 20 liko ir jau turiu juos kam prastumt tongue.gif kitus ispardaviau...
Atsakyti
Sveikos, merginos,
reikia jusu konsultacijos blush2.gif

Vakar pas mane buvo 30 ciklo diena testukas parode kuo tikriausia ovuliacijos rezultata - antra isryskejusi juostele buvo gerokai ryskesne uz kontroline. Mano ciklas paprastai buna 28-30 dienu.
Gal zinote ka tai reiskia blink.gif , ar gali buti, kad ovuliacija vyksta paskutinemis ciklo dienomis? g.gif kazin ar yra buve pastojimo atveju 30ta ciklo diena? blink.gif

is anksto labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 14 lapkričio 2008 - 10:43
QUOTE(darviena @ 2008 11 14, 11:42)
Sveikos, merginos,
reikia jusu konsultacijos  blush2.gif

Vakar pas mane buvo 30 ciklo diena testukas parode kuo tikriausia ovuliacijos rezultata - antra isryskejusi juostele buvo gerokai ryskesne uz kontroline. Mano ciklas paprastai buna 28-30 dienu.
Gal zinote ka tai reiskia blink.gif , ar gali buti, kad ovuliacija vyksta paskutinemis ciklo dienomis?  g.gif kazin ar yra buve pastojimo atveju 30ta ciklo diena? blink.gif

is anksto labai aciu uz atsakyma 4u.gif

Gal tu jau nescia mirksiukas.gif ,teigiamas OT testas rodo nestuma,nusipirk NT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 14, 11:49)
Gal tu jau nescia  mirksiukas.gif ,teigiamas OT testas rodo nestuma,nusipirk NT  biggrin.gif

cia bajeris? lotuliukas.gif

o jei rimtai, ka reiskia teigiamas ovuliacijos testa praktiskai ta dienai, kai turi prasideti mmm? Ar esat girdejusios, kad kas nors pastotu 30-ta ciklo diena? 4u.gif

P.S. aisku mes su MB saziningai atidirbome smileysex.gif smileysex.gif vakar ir siandien ryte blush2.gif, a vdrug uzkibs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 14 lapkričio 2008 - 12:18
Prie ko cia pastot 30 ciklo diena?? blink.gif reiskia tu pastojai per ovuliacija, kaip priklauso,o OT teigiamas, kadangi gali buti nescia tongue.gif Man lygiai taip pat buvo, mano ciklas 26-28 dienos, tad nesulaukus mm 30 ciklo diena ant bajerio pasidariau OT, ziuriu teigiamas tongue.gif kita diena pasidariau NT ir viskas aisku pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 14, 13:43)
Prie ko cia pastot 30 ciklo diena?? blink.gif reiskia tu pastojai per  ovuliacija, kaip priklauso,o OT teigiamas, kadangi gali buti nescia tongue.gif Man lygiai taip pat buvo, mano ciklas 26-28 dienos, tad nesulaukus mm 30 ciklo diena ant bajerio pasidariau OT, ziuriu teigiamas tongue.gif kita diena pasidariau NT ir viskas aisku pasidare blush2.gif

ok, pasidarysiu NT blush2.gif
...bet man siomis dienmis ir gleiviu buvo pagauseje... blink.gif
Atsakyti
Nusipirk EASY CUP testa, nes ji galima darytis ir ne su rytiniu slapimu, nereiks laukt iki rytojaus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena,norejau pasiteirauti kur galima daugiau suzinoti apie OT?niekada jais nesinaudojau tad noriu pradzioj apsisviesti blush2.gif
Atsakyti
Atidaryk sios temo 1 puslapi, ten yra nuorodos i 2 ankstesnes temas apie OT mirksiukas.gif Manau, apsisviesi ax.gif
Atsakyti