Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

merginos sakykit kokia itaka turi OT jei pries darydama ji , buvo smileysex.gif nu pries kokai 2val. g.gif
beje norejau ir as ikelti savo OT kolekcija ,bet su skaitmeniniu fotiku foto dariau , tai kai ikeliau tai per visa ekrana biggrin.gif o kol istryniau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smekliuke69: 05 vasario 2009 - 11:22
QUOTE(Gytr @ 2009 02 04, 22:56)

Aš vis kas kelios dienos pasidarau po testa (Ovucard). Gal kuri nors naudojat juos? Klausimas : ar po O testine juostele buna tokia kaip mano 15 CD (cia šiandien darytas), ar jos isvis nebesimato? Aš jau pradedu nusisvaigti, po šiandienos testo galvoju, gal čia man antra O arteja (juk taip buna, patys gydytojai ta pripazista) ax.gif

As naudojau juos, bet dabar naudoju mazesnio jautrumo is ebay, nes Ovucard labai jautrus ir ta juostele gali iki pat menesiniu rodyt ir pries O vis klaidindavo. Tuo tarpu tie maziau jautrus is ebay rodo konkreciai ta diena kai O vyksta o pries ir po - nieko. be to, instrukcijoje raso, kad OT reikia darytis iki pirmo teigiamo. Pas tave 8 cd buvo akivaizdus teigiamas, tai veltui paskui gadini.

QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 08:51)
kaip parsisiusti is to ebejaus? jie kokybiski?  4u.gif
o GYTR, tai, kad cia teigiamas tik 8 cd, 15 dienos juk neigiamas-sviesesnis uz T uz C, o tai reiskia neigiama.

Pas mane vakar pasirode irgi GAL teigiamas, toks kaip pas tave 8 CD, o taip nenorejau tu santykiu siaubas! Buna dar vyras bando sujaudinti, o si diena toookia buvo, kad ir jam nebeidomu visai. Umigo taip kietai knarkia.  wub.gif  o as irgi taip miego noriu. Nu bet ka pradejau ten visaip kaip. O tas pyksta  doh.gif  taip skaniai miega. Siaip ne taip isprievartavau tikra ta zodzio prasme vyra savo.  schmoll.gif  siaubas kazkoks santykiai pagal grafika. Viska pati atlikau, bet kadangi buvau ant virsaus (sorry uz smulkmenas) visi zirniukai atsidure ne ten kur reikia DEJA  doh.gif 
O tiek vargo buvo abiems siaubas kaip nemalonu. Eina sau tos ovuliacijos ir tie testai. Gal kaip nors as ir taip  nestuke.gif , nes jau taip tai daugiau nesimylesiu..ir gulim abu nesuprate kas cia buvo...nei noro nei malonumo-kazkoks sportas sausas.  blink.gif  Sorry, kad cia taip, bet manau ne vienai man taip-juk cia visos pagal grafika. Uoj kaip man tai nepatiko-pirma karta as taip pagal grafika KOSMARAS kazkoks  blush2.gif  tok jausmas, kad ta vaika pas save per prievarta tempi-o gal jam dar ne laikas ateiti i si pasauli. Daugiau tip nedarysiu, na bent jau iki kito menesio.  drinks_cheers.gif  Kaip jus tai darote pamate II? Nejaugi ir Jums taip baisu buna  doh.gif

Suprantu tave, visoms taip pasitaiko. mes irgi planuojam jau virs metu..visko buvo, bet pastojau (deja, ivyko persileidimas) ta cikla, kai pries diena iki O patyriau stipru orgazma kartu su vyru vienu metu. Atsiprasau uz smulkmenas, bet patikekit manim (ir ginekologe ta pati sake) ND pagal grafika gali ir neatnest jokio rezultato. Todel is sau ir jums linkiu pamirst apie tuos planavimus, atsipalaiduoti ir megautis seksu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2009 02 05, 11:58)
As naudojau juos, bet dabar naudoju mazesnio jautrumo is ebay, nes Ovucard labai jautrus ir ta juostele gali iki pat menesiniu rodyt ir pries O vis klaidindavo. Tuo tarpu tie maziau jautrus is ebay rodo konkreciai ta diena kai O vyksta o pries ir po - nieko. be to, instrukcijoje raso, kad OT reikia darytis iki pirmo teigiamo. Pas tave 8 cd buvo akivaizdus teigiamas, tai veltui paskui gadini.
Suprantu tave, visoms taip pasitaiko. mes irgi planuojam jau virs metu..visko buvo, bet pastojau (deja, ivyko persileidimas) ta cikla, kai pries diena iki O patyriau stipru orgazma kartu su vyru vienu metu. Atsiprasau uz smulkmenas, bet patikekit manim (ir ginekologe ta pati sake) ND pagal grafika gali ir neatnest jokio rezultato. Todel is sau ir jums linkiu pamirst apie tuos planavimus, atsipalaiduoti ir megautis seksu wink.gif

drinks_cheers.gif reikia del malonumo mylu mylu daryti, o ne is pareigos, beje viskas bus gerai ,turesim mes tuos leliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau gal man kas blogai. As nesu niekada patyrusi orgazmo, na patiriu as ji zinau ka tai reiskia, bet kai mylimes paprasati tai NIEKADA doh.gif nezinau kodel, bet man visada skauda. Na taip pradzioje santykiu nualpti galedavau, bet vistiek orgazmo niekada nepatyriau. Kodel? Nesuprantu. blink.gif Pameginu kartais viena-galiu patirti ju is karto 20 kokiu. blush2.gif Bet su vyru kazkaip diba visai kita grupe raumenu-ir man tai panasu i sporta, kurio as tiesiog nekeciu. Mylime vienas kita, mano vyras svelnus-daro viska ka gali. Bet doh.gif Svarbiausia, kad jis juk mato jaucia. Be to ten visada sausa, tada itruksta ir prasideda infekcija. Tada testa parodo II juosteles ir as lipu su sausa makstimi ant vyro savo net neigrudu to jo daikciuko, o daryti reikia, nes dvi II bado akeles doh.gif blush2.gif O vyrui net skuryte itruko kaip sausa pas mane schmoll.gif kazkokia TRAGEDIJA tikrai. doh.gif Jis sako ko tu lipi jei nenori to, paziurek kaip sausa!!!! Ka cia darai? doh.gif Ka man daryti. Gal nueiti i kokiu lytiniu sutrikimu centra? Ar Jus visos patiriate orgazma ir ko Jums reikia, kad tai ateitu kaip tai vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 12:56)
Nezinau gal man kas blogai. As nesu niekada patyrusi orgazmo, na patiriu as ji zinau ka tai reiskia, bet kai mylimes paprasati tai NIEKADA  doh.gif  nezinau kodel, bet man visada skauda. Na taip pradzioje santykiu nualpti galedavau, bet vistiek orgazmo niekada nepatyriau. Kodel? Nesuprantu.  blink.gif  Pameginu kartais viena-galiu patirti ju is karto 20 kokiu.  blush2.gif  Bet su vyru kazkaip diba visai kita grupe raumenu-ir man tai panasu i sporta, kurio as tiesiog nekeciu. Mylime vienas kita, mano vyras svelnus-daro viska ka gali. Bet  doh.gif  Svarbiausia, kad jis juk mato jaucia. Be to ten visada sausa, tada itruksta ir prasideda infekcija. Tada testa parodo II juosteles ir as lipu su sausa makstimi ant vyro savo net neigrudu to jo daikciuko, o daryti reikia, nes dvi II bado akeles  doh.gif  blush2.gif  O vyrui net skuryte itruko kaip sausa pas mane  schmoll.gif  kazkokia TRAGEDIJA tikrai.  doh.gif  Jis sako ko tu lipi jei nenori to, paziurek kaip sausa!!!! Ka cia darai?  doh.gif  Ka man daryti. Gal nueiti i kokiu lytiniu sutrikimu centra? Ar Jus visos patiriate orgazma ir ko Jums reikia, kad tai ateitu kaip tai vyksta  blush2.gif

jei pastave labai sausa pabandykit lubrikantus g.gif ,beje pabandyk paivairinti ta smileysex.gif kokias nors situacijas padaryk(nu pvz as kartais saviski su chalato dirzu surisu rankas blush2.gif ,arba spec. neleidziu manes liesti tik as darau ka noriu blush2.gif ),bet gal tikrai reikai kreiptis i spec. g.gif jums.
Atsakyti
Sveikutes. Sutinku ,kad tas grafikinis sex yra tikrai bjauru. Bet reikia pasitelkti fantazija. As pries O neduodu kokias 3-4 dienas,tai jis jau pats po tiek tarpo suokia ,trinasi aplinkui ax.gif
O kai VK9 pamatai tas II juosteles,nereiskia ,kad ta pati vakara myletis. Juk O ivyksta 12-36 val. begyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje mergaites gal ta kuri siunciasi sau is ibejaus galetu daugiau parsisiusti, uzsidetum kokius 15 Lt ir mums parsiustum kaip manai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
sati mano OT
Papildyta:
user posted image nepyk uz kokybe, nes su sakaitmeniniu nemoku sumazinti foto ,tai foto dariau su mobiliaku ax.gif
Atsakyti
nezinau man tai jau baisu del to sekso-kas bus dar po 5 metu-juk mano vyrui atsibos, kad as nieko nepatiriu su juo 4u.gif o kaip jis stengiasi, o kaip nusivilia, o apsimesti nemoku. ir nenoriu. nejaugi jus visos patiriate orgazma. blush2.gif kinrozyte ar rodo dvi ar nerodo, as vistiek nenoriu JUODAIIIIIIIIIIIIIII. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 13:24)
nezinau man tai jau baisu del to sekso-kas bus dar po 5 metu-juk mano vyrui atsibos, kad as nieko nepatiriu su juo  4u.gif  o kaip jis stengiasi, o kaip nusivilia, o apsimesti nemoku. ir nenoriu. nejaugi jus visos patiriate orgazma.  blush2.gif  kinrozyte ar rodo dvi ar nerodo, as vistiek nenoriu JUODAIIIIIIIIIIIIIII.  lotuliukas.gif

tai cia kazkur slypi kazkokios problemos g.gif jei tu niekada nenori g.gif o jus su mb kalbejoties?
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 05, 09:36)
Jeigu nori, aš tau galiu užsakyti  4u.gif

tai gal ir as isbandysiu tuos is ebay g.gif jei ka tai tau i az parasysiu ok g.gif
Atsakyti
Manau tada cia psichologines problemos. O tu nenori i kokia sanatorija? Ten visokie gimdos masazai,spa ir t.t. Ir pasiilgsi vyrelio, ir pati atsigausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 13:24)
nezinau man tai jau baisu del to sekso-kas bus dar po 5 metu-juk mano vyrui atsibos, kad as nieko nepatiriu su juo  4u.gif  o kaip jis stengiasi, o kaip nusivilia, o apsimesti nemoku. ir nenoriu. nejaugi jus visos patiriate orgazma.  blush2.gif  kinrozyte ar rodo dvi ar nerodo, as vistiek nenoriu JUODAIIIIIIIIIIIIIII.  lotuliukas.gif

zinai cia problema..tada ir bendravime atsiranda bedos..pas mus pradzioje kazkada buvo..kazkas panasaus..gal ne taip smarkiai bet ir buvo panasiu bedu..bet viskas slypi atsipalaidavime ir psichologijoj..kazkaip ismokom abu vienas kita atpalaiduot..zinok ko reik..
del sausumo..pabandyk lubrikantus pradzioj..gal tikrai pades atsipalaiduot nes neskaudes ir tuo paciu leis pajusti malonuma..jei nepades, tikrai verta manau kazka isbandyti medicinisko, kazkokias profesionalu konsultacijas..

kaip kitos nzn bet as nevisada turbut pajuntu auksciausia taska..kaip sakoma yra kur tobulet blush2.gif
Atsakyti