QUOTE(Gytr @ 2009 02 04, 21:56)
Aš vis kas kelios dienos pasidarau po testa (Ovucard). Gal kuri nors naudojat juos? Klausimas : ar po O testine juostele buna tokia kaip mano 15 CD (cia šiandien darytas), ar jos isvis nebesimato? Aš jau pradedu nusisvaigti, po šiandienos testo galvoju, gal čia man antra O arteja (juk taip buna, patys gydytojai ta pripazista)
po O juostele neryski buna , bet ji neteigiama . Pgal tavo OT tai teigaimas 8 ciklo diena
kokio ilgumo tavo ciklas
Papildyta:
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 07:51)
kaip parsisiusti is to ebejaus? jie kokybiski?
o GYTR, tai, kad cia teigiamas tik 8 cd, 15 dienos juk neigiamas-sviesesnis uz T uz C, o tai reiskia neigiama.
Pas mane vakar pasirode irgi GAL teigiamas, toks kaip pas tave 8 CD, o taip nenorejau tu santykiu siaubas! Buna dar vyras bando sujaudinti, o si diena toookia buvo, kad ir jam nebeidomu visai. Umigo taip kietai knarkia.
o as irgi taip miego noriu. Nu bet ka pradejau ten visaip kaip. O tas pyksta
taip skaniai miega. Siaip ne taip isprievartavau tikra ta zodzio prasme vyra savo.
siaubas kazkoks santykiai pagal grafika. Viska pati atlikau, bet kadangi buvau ant virsaus (sorry uz smulkmenas) visi zirniukai atsidure ne ten kur reikia DEJA
O tiek vargo buvo abiems siaubas kaip nemalonu. Eina sau tos ovuliacijos ir tie testai. Gal kaip nors as ir taip
, nes jau taip tai daugiau nesimylesiu..ir gulim abu nesuprate kas cia buvo...nei noro nei malonumo-kazkoks sportas sausas.
Sorry, kad cia taip, bet manau ne vienai man taip-juk cia visos pagal grafika. Uoj kaip man tai nepatiko-pirma karta as taip pagal grafika KOSMARAS kazkoks
tok jausmas, kad ta vaika pas save per prievarta tempi-o gal jam dar ne laikas ateiti i si pasauli. Daugiau tip nedarysiu, na bent jau iki kito menesio.
Kaip jus tai darote pamate II? Nejaugi ir Jums taip baisu buna
sveika ,gerai kad supratai kaad taip darytui tiesiog nereikai, jus gi ne masinos
o kai pamatai teigaima OT tai O turi ivykti 12-24val.begyje ,taip kad ir ryte galejot ir vakare
,bet per prievarta tai tikrai vaikiuko neprisisauksit, zinai sako vaikai atsiranda is dideles meiles
nu svarbiausia kad jus daugioau taip nebedarytumet
as tai nepastoju jau 11men. ,bet jei per tas dienas nenoriu tai ir nelipu ir tada net neprisileidziu MB sakau ne siandien