Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(LauraButkiene @ 2009 02 04, 08:11)
Labas rytas merginos. Kazkur skaiciau kad jus perkate OT dideliais kiekiais? Gal galite papasakoti is kur, kaip?

dazniausiai perka is ebay tinklapio,ten gaubnasi tik apie lita OT
beje laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 04, 11:06)
dazniausiai perka is ebay tinklapio,ten gaubnasi tik apie lita OT
beje laba ryta 4u.gif

Aciu uz informacija, bet gal dar zinai kaip ten uzsisakyti, nelabai as ten suprantu, ir per kiek laiko ateina?
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 02 04, 15:37)
Aciu uz informacija, bet gal dar zinai kaip ten uzsisakyti, nelabai as ten suprantu, ir per kiek laiko ateina?

zinok kadangi ten uzsienio tonklapis tai gal ateina per kokias2 savites, bet pati as juo nesinaudoju ax.gif as vis bijau kad pinigus sumokesiu o prekes negausiu, tai po to gaudyk veja laukuose,bet cia tik as tokia baile blush2.gif yra mergyciu kurios ir kitom uzsakineja mirksiukas.gif tu kituose temose pasiklausinek g.gif
o as saindien sulaukiau teigaimo OT ax.gif
Atsakyti
user posted image

Aš vis kas kelios dienos pasidarau po testa (Ovucard). Gal kuri nors naudojat juos? Klausimas : ar po O testine juostele buna tokia kaip mano 15 CD (cia šiandien darytas), ar jos isvis nebesimato? Aš jau pradedu nusisvaigti, po šiandienos testo galvoju, gal čia man antra O arteja (juk taip buna, patys gydytojai ta pripazista) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 04 vasario 2009 - 22:00
Iš UK ebay per kelias dienas ateina
Atsakyti
kaip parsisiusti is to ebejaus? jie kokybiski? 4u.gif
o GYTR, tai, kad cia teigiamas tik 8 cd, 15 dienos juk neigiamas-sviesesnis uz T uz C, o tai reiskia neigiama.

Pas mane vakar pasirode irgi GAL teigiamas, toks kaip pas tave 8 CD, o taip nenorejau tu santykiu siaubas! Buna dar vyras bando sujaudinti, o si diena toookia buvo, kad ir jam nebeidomu visai. Umigo taip kietai knarkia. wub.gif o as irgi taip miego noriu. Nu bet ka pradejau ten visaip kaip. O tas pyksta doh.gif taip skaniai miega. Siaip ne taip isprievartavau tikra ta zodzio prasme vyra savo. schmoll.gif siaubas kazkoks santykiai pagal grafika. Viska pati atlikau, bet kadangi buvau ant virsaus (sorry uz smulkmenas) visi zirniukai atsidure ne ten kur reikia DEJA doh.gif
O tiek vargo buvo abiems siaubas kaip nemalonu. Eina sau tos ovuliacijos ir tie testai. Gal kaip nors as ir taip nestuke.gif , nes jau taip tai daugiau nesimylesiu..ir gulim abu nesuprate kas cia buvo...nei noro nei malonumo-kazkoks sportas sausas. blink.gif Sorry, kad cia taip, bet manau ne vienai man taip-juk cia visos pagal grafika. Uoj kaip man tai nepatiko-pirma karta as taip pagal grafika KOSMARAS kazkoks blush2.gif tok jausmas, kad ta vaika pas save per prievarta tempi-o gal jam dar ne laikas ateiti i si pasauli. Daugiau tip nedarysiu, na bent jau iki kito menesio. drinks_cheers.gif Kaip jus tai darote pamate II? Nejaugi ir Jums taip baisu buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 02 04, 21:56)
user posted image

Aš vis kas kelios dienos pasidarau po testa (Ovucard). Gal kuri nors naudojat juos? Klausimas : ar po O testine juostele buna tokia kaip mano 15 CD (cia šiandien darytas), ar jos isvis nebesimato? Aš jau pradedu nusisvaigti, po šiandienos testo galvoju, gal čia man antra O arteja (juk taip buna, patys gydytojai ta pripazista) ax.gif

as naudojau..viena menesi dar tik..zinai man po O irgi rode tokia gana ryskoka...mazdaug kaip ir tavoji...paskui jau paciame ciklo gale pries mm jau buvo blyski labiau..taip kad manau cia viskas normoje..aisku del viso pikto gali pabandyt pasiotestuot ir pasiziuret kas desis tarkim veliau..gal ir yra antra O.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 04, 18:07)
zinok kadangi ten uzsienio tonklapis tai gal ateina per kokias2 savites, bet pati as juo nesinaudoju ax.gif as vis bijau kad pinigus sumokesiu o prekes negausiu, tai po to gaudyk veja laukuose,bet cia tik as tokia baile blush2.gif yra mergyciu kurios ir kitom uzsakineja mirksiukas.gif tu kituose temose pasiklausinek g.gif
o as saindien sulaukiau teigaimo OT ax.gif

Na sveika biggrin.gif tai jau turbut turejot romantiska vakara sianakt jei OT teigiamas buvo blush2.gif linkiu kad butu sekminga naktele... 4u.gif Klausyk, o kokioj temoj dar paklausti apie ovuliacijos testus? labai noriu uzsisakyti, kadangi praktiskai gyvenu Norvegijoj gal cia man greiciau ateis nei i Lietuva? o gal yra lietuvisku tinklapiu? ( turbut nera nes butum pasakius doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2009 02 04, 22:57)
Iš UK ebay per kelias dienas ateina

Kad ir is UK , kaip uzsisakyti? man prisiregstruoti neleidzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 02 05, 10:16)
Na sveika  biggrin.gif  tai jau turbut turejot romantiska vakara sianakt jei OT teigiamas buvo  blush2.gif  linkiu kad butu sekminga naktele...  4u.gif  Klausyk, o kokioj temoj dar paklausti apie ovuliacijos testus? labai noriu uzsisakyti, kadangi praktiskai gyvenu Norvegijoj gal cia man greiciau ateis nei i Lietuva? o gal yra lietuvisku tinklapiu? ( turbut nera nes butum pasakius  doh.gif  )
Papildyta:

Kad ir is UK , kaip uzsisakyti? man prisiregstruoti neleidzia  unsure.gif

Jeigu nori, aš tau galiu užsakyti 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms! smile.gif As siame forume naujoke (prisijungiau tik siandiena). Planuojam leliuka, todel Jusu pasisakymai idomus ir naudingi thumbup.gif Norejau paklausti, ar kuriai nors is Jusu pavyko is pirmo karto pastoti naudojantis nestumo indikatoriumi pagal slapima? ax.gif
Atsakyti

Kiek žinau, antra O turėtų būti paros bėgyje, pas tave čia 8 CD greičiausiai buvo LH banga, dabar O dar tik artėja, o kokio ilgio tavo ciklas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madi: 05 vasario 2009 - 10:47
user posted image

po O juostele neryski buna , bet ji neteigiama . Pgal tavo OT tai teigaimas 8 ciklo diena g.gif kokio ilgumo tavo ciklas g.gif
Papildyta:
QUOTE(VK9 @ 2009 02 05, 07:51)
kaip parsisiusti is to ebejaus? jie kokybiski?  4u.gif
o GYTR, tai, kad cia teigiamas tik 8 cd, 15 dienos juk neigiamas-sviesesnis uz T uz C, o tai reiskia neigiama.

Pas mane vakar pasirode irgi GAL teigiamas, toks kaip pas tave 8 CD, o taip nenorejau tu santykiu siaubas! Buna dar vyras bando sujaudinti, o si diena toookia buvo, kad ir jam nebeidomu visai. Umigo taip kietai knarkia.  wub.gif  o as irgi taip miego noriu. Nu bet ka pradejau ten visaip kaip. O tas pyksta  doh.gif  taip skaniai miega. Siaip ne taip isprievartavau tikra ta zodzio prasme vyra savo.  schmoll.gif  siaubas kazkoks santykiai pagal grafika. Viska pati atlikau, bet kadangi buvau ant virsaus (sorry uz smulkmenas) visi zirniukai atsidure ne ten kur reikia DEJA  doh.gif 
O tiek vargo buvo abiems siaubas kaip nemalonu. Eina sau tos ovuliacijos ir tie testai. Gal kaip nors as ir taip  nestuke.gif , nes jau taip tai daugiau nesimylesiu..ir gulim abu nesuprate kas cia buvo...nei noro nei malonumo-kazkoks sportas sausas.  blink.gif  Sorry, kad cia taip, bet manau ne vienai man taip-juk cia visos pagal grafika. Uoj kaip man tai nepatiko-pirma karta as taip pagal grafika KOSMARAS kazkoks  blush2.gif  tok jausmas, kad ta vaika pas save per prievarta tempi-o gal jam dar ne laikas ateiti i si pasauli. Daugiau tip nedarysiu, na bent jau iki kito menesio.  drinks_cheers.gif  Kaip jus tai darote pamate II? Nejaugi ir Jums taip baisu buna  doh.gif

sveika ,gerai kad supratai kaad taip darytui tiesiog nereikai, jus gi ne masinos schmoll.gif o kai pamatai teigaima OT tai O turi ivykti 12-24val.begyje ,taip kad ir ryte galejot ir vakare rolleyes.gif ,bet per prievarta tai tikrai vaikiuko neprisisauksit, zinai sako vaikai atsiranda is dideles meiles ax.gif nu svarbiausia kad jus daugioau taip nebedarytumet rolleyes.gif
as tai nepastoju jau 11men. ,bet jei per tas dienas nenoriu tai ir nelipu ir tada net neprisileidziu MB sakau ne siandien tongue.gif ax.gif
Atsakyti