Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(aureka @ 2009 02 02, 21:33)
Sakot  g.gif Bet tai jau 20cd ! O mano ciklas keli men 30-31 diena.Tai jau kaip ir i pabaiga  cool.gif  Ta antra juostele blanki, bet visas dienas vienoda buvo.
O kada jum buna O ?

tai gal tau anksciau buvo?arba ciklas bus ilgesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 02, 22:49)
tai gal tau anksciau buvo?arba ciklas bus ilgesnis g.gif

Nu bet jei butu pirmoj cklo pusej buve, tai gal dabar turetu but tik viena juostele g.gif
Atsakyti
Sakot  g.gif Bet tai jau 20cd ! O mano ciklas keli men 30-31 diena.Tai jau kaip ir i pabaiga  cool.gif  Ta antra juostele blanki, bet visas dienas vienoda buvo.
O kada jum buna O ?

Tai tavo O galėjo būti jau ir 14-15CD smile.gif LH banguoja visą ciklą, todėl gali būti, kad vis yra blanki juostelė. O gali būti, kad tavo O dar tik bus. Mano ciklas šiaip 28-30 dienų. Dažniausiai O būna apie 16-17CD, bet gruodį buvo net 20CD blink.gif Taip, kad dar pora dienų pasidaryk mirksiukas.gif
beje, net pas pačią sveikiausią moterį per metus gali pasitaikyti ir anovuliacinis ciklas (O neįvyksta). O kaip pastave su vaisingom gleivėm? Ar jos buvo, ar yra dabar? Dar pagal tai galli spėt apie O 4u.gif Bent jau man jos prasideda 5-7 dienos iki O ir +- O dieną išnyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 03 vasario 2009 - 08:22
O kada jum buna O ?

Pas mane ivairiai. Buvo ir 16CD (is 27), buvo ir 26CD (is 35) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 02 03, 11:07)
Pas mane ivairiai. Buvo ir 16CD (is 27), buvo ir 26CD (is 35)  mirksiukas.gif

Aciu atsakiusioms 4u.gif O as durne galvojau, kad visada tuo paciu laiku kiekviena men buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 02 03, 10:33)
Aciu atsakiusioms  4u.gif O as durne galvojau, kad visada tuo paciu laiku kiekviena men buna  doh.gif

Gal ir buna, bet cia jau butu labai idealu mirksiukas.gif
Atsakyti
aureka, O gali butu ivairiu laiku, net jei tavo ciklas reguliarus mirksiukas.gif , o antra juostele blanki, buna ir po O (bent jau man) ir nevadink saves durne ,nes viskas su laiku ismokstama mirksiukas.gif imk ir neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 03, 12:14)
aureka, O gali butu ivairiu laiku, net jei tavo ciklas reguliarus mirksiukas.gif , o antra juostele blanki, buna ir po O (bent jau man) ir nevadink saves durne ,nes viskas su laiku ismokstama mirksiukas.gif imk ir neliudek 4u.gif

aciu, paguodet wub.gif Tai man dar gadint kazin tas juosteles ar jau pataupyt kitam ciklui?Turbut kaip dauguma sako reiks atsipalaiduot ir daryt namu darbus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir būsimos, prisijungiu smile.gif
prisipirkau testų, planuojam leliuką smile.gif

QUOTE(Ugniukė @ 2009 02 03, 08:22)
Tai tavo O galėjo būti jau ir 14-15CD smile.gif LH banguoja visą ciklą, todėl gali būti, kad vis yra blanki juostelė. O gali būti, kad tavo O dar tik bus. Mano ciklas šiaip 28-30 dienų. Dažniausiai O būna apie 16-17CD, bet gruodį buvo net 20CD blink.gif Taip, kad dar pora dienų pasidaryk  mirksiukas.gif
beje, net pas pačią sveikiausią moterį per metus gali pasitaikyti ir anovuliacinis ciklas (O neįvyksta). O kaip pastave su vaisingom gleivėm? Ar jos buvo, ar yra dabar? Dar pagal tai galli spėt apie O 4u.gif Bent jau man jos prasideda  5-7 dienos iki O ir +- O dieną išnyksta.
Kokios tos gleivės? Pas kiekvieną kitokios vis?
Nuo užvakar padidėjo gleivių kiekis, nuo tada pradėjau matuot OT.

Nuo vakar pradėjo ryškėt antra juostelė, šiandien lygi su kontroline.
Šiandien 14 CD. Bet ciklas nereguliarus, po maitinimo nutraukimo jis apskritai ilgėja doh.gif Praėjusį mėnesį buvo 35. tačiau jei dabar būtų ovuliacija, tai būtų normalus ciklas. Bais įdomu, esu net susijaudinus, nes pagal skaičiuokles ketinau pradėt daryt OT tik nuo vasario 8-10 dienos doh.gif
Atsakyti
sveikos panikes ryt jau laukiu teigiamo mirksiukas.gif tai poryt ir O turetu atsivilkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smekliuke69: 03 vasario 2009 - 16:11
O kada jum buna O ?

Dar tik du menesius stebiu save. Pirma menesi buvo tvarkingai, 14 ciklo diena. O pastaraji men buvo 8 ciklo diena. Tai gal ir pas tave buvo kur kas anksciau nei pradeai tikrintis g.gif O gal tu jau nestuke.gif , tik pati to nezinai g.gif

QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 02, 21:46)
Na, jei turiu atliekamų ir kam skubiai reikia, tai mielai parduodu  smile.gif

Jei turesi atliekamu, duok zinot blush2.gif ax.gif

QUOTE(Abo @ 2009 02 03, 13:50)
Bais įdomu, esu net susijaudinus, nes pagal skaičiuokles ketinau pradėt daryt OT tik nuo vasario 8-10 dienos  doh.gif

Merginos, neapsigaukit su skaiciuoklem, nes gali buti kaip man - ovuliacija 8 CD, kai to net nesitikejau, o ND pavelavom padaryt verysad.gif Geriau anksciau pradet testuotis...

Papildyta:
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 02 03, 16:06)
sveikos panikes ryt jau laukiu teigiamo mirksiukas.gif tai poryt ir O turetu atsivilkti

Sekmes 4u.gif Linkiu, kad ND butu veiksmingi ir sulauktum II 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. Kazkur skaiciau kad jus perkate OT dideliais kiekiais? Gal galite papasakoti is kur, kaip?
Atsakyti