Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Gytr @ 2009 01 28, 22:19)
O šįvakar išvis kurioziška situacija - pasidariau Ovucard testą, nuėjau kelioms minutėm, bet užsimiršusi prie testo grįžau tik po pusvalandžio. O ten jau švietė vienodo ryškumo linijos. Nieko nebesuprantu, ar man tikėt testu, ar ne...Beje, man šiandien tik 8 ciklo diena, ciklas trunka 28 - 29 dienas. Kaip manot?

QUOTE(Gytr @ 2009 01 29, 19:58)
Apžiūrėjo mane echoskopu, ir pasakė, kad kiaušialąstė jau išsilaivinus iš apvalkalo, o vuliacija įvykus...
Iš savo istorijos dar supratau, kad ovuliacija iš tikrųjų gali vykti net ne ciklo vidury, o kur kas anksčiau doh.gif  (mano atveju - 8 ciklo dieną)

Tai tada taip iseitu, kad jei tau nepavyko, tavo mmm parsivilks veliausiai po 16 dienu g.gif
Dabar po savaites vel pasidaryk dar OT, ziurek ar ryskeja kas, nes tai ankstyvas NT biggrin.gif

QUOTE(VK9 @ 2009 01 30, 10:46)
4u.gif Na gerai panaudojus ARBOR pradedu nusivilti. Nes nera gi tu seiliu ryte vieni burbulai. Cia dirbti negalima jei jau taip zaisti.  ax.gif
Aciu, uz info del Radvilenu pl/8 Kaunas. Nusipirkau ir as OT  4u.gif 
Prisijungiu, bet pamokinkite mane kada reikia pradeti jei mano ciklas nereguliarus  g.gif  sergu tai kas 34 tai kas 43 ir vel 34 43, tai pagal mane kazkur issiskaiciavus vidurki gaunasi apie 22 c.d.-viduriukas.
Mano BT 37 jau visa savaite nuo mmm, snd 15 c.d.  blush2.gif
Tai kada man pradeti daryti tuos testukus?  blink.gif
Beje mano LH kraujo tyrimuose ir taip labai aukstas-ar tai reiskia, kad visada pikas? Siaip gine ziurejo ar vyksta OV-sake nevyskta, bet ziurejo tai 15 d. Kaip ji man gali vykti 15 d, jei mano ciklas ne 28, o 43  mirksiukas.gif  - nedaejo man tada jos paklausti  mirksiukas.gif 
Padekite man i vezes ivaziuoti  4u.gif

g.gif Su tookiaus ciklais labai brangu zaisti su pirktiniais Lt testukais. Nes tikrai neaisku, ar pradeti juos atlikineti nuo 17 CD (nes pas mane taip pat 35 CD, ir O buvo 18 CD), ar veliau. Si ovucard pakuote skirta moterims, kuriu mmm svyruoja +-7 dienos, nes jos gali apsiskaiciuoti tame intervale. Tavo intervalas 9 dienos. Tad reikestu maziausiai 9 testuku, ir pradedant daryti juos nuo anksciausios dienos.
O kad nebutu taip brangu, gali gi ir arboru pasizaisti, arba testukus daryti kas 2 diena ir stebeti ar ryskeja (cia ne taisykle, kiekvienom moterims skirtingai)
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 30, 13:21)
Sveikutes 4u.gif  Manau pradek nuo 19-20 cd, bet jei tavo LH didelis, turetum mazesnio jautrumo testukus daryti. Ir dar stebek gleives, jei jausi slapumo pojuti,tada gali ir pradeti OT gadinti. As visada galvojau ,kad O vyksta 14 cd., o pasirodo vyksta 18-19 c.d. Mano ciklas 30-31d.
O del 15 c.d.,manau tikrai per anksti ja matyti, o folikulo jokio nemate? Sekmes drinks_cheers.gif

as nusipirkau 7 testukus. tai darysiu tada kaip sakai nuo 19 d. kasdien tuo paciu metu ir negerti taip. O jei po 7 nieko nematysiu tai dasipirkti ir taip kasdien? Tai kiekpinigeliu iseina tada kas cikla sugaudyti savo O schmoll.gif ?
Bandysiu, nes su Arbor kaip jau sakiau vien burbuliukai ryte ir niekaip kitaip verysad.gif Tikiuosi greit pagausiu. Beje mergaites ar jusu nevargina maksties uzdegimai? Nes man nepraeina jau kokius 5 metus niekaip. Cia mmm cia zdegimas savaite vaistai 2 dienos nieko santykiai ir vel tas pats doh.gif Labai nuo to pavargau gi nieko padeti negali, cia tikriausiai imunitetas toooooooks silpnas! schmoll.gif Geriu vitaminu kruva...nieko, o santykiai toooookie sausi tooookie skausmingi! Man degina istisai net pasysioti negaliu ka jau apie santykius kalbeti-kartais apsimetu pries vyra ir sukandu dantis bet tas skausmas toks veriantis doh.gif nezinau ka daryti man blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2009 01 30, 23:32)
Tai tada taip iseitu, kad jei tau nepavyko, tavo mmm parsivilks veliausiai po 16 dienu  g.gif
Dabar po savaites vel pasidaryk dar OT, ziurek ar ryskeja kas, nes tai ankstyvas NT  biggrin.gif
g.gif Su tookiaus ciklais labai brangu zaisti su pirktiniais Lt testukais. Nes tikrai neaisku, ar pradeti juos atlikineti nuo 17 CD (nes pas mane taip pat 35 CD, ir O buvo 18 CD), ar veliau. Si ovucard pakuote skirta moterims, kuriu mmm svyruoja +-7 dienos, nes jos gali apsiskaiciuoti tame intervale. Tavo intervalas 9 dienos. Tad reikestu maziausiai 9 testuku, ir pradedant daryti juos nuo anksciausios dienos.
O kad nebutu taip brangu, gali gi ir arboru pasizaisti, arba testukus daryti kas 2 diena ir stebeti ar ryskeja (cia ne taisykle, kiekvienom moterims skirtingai)

Zaidziu asu ARBOR tik, kad tas meginys niekaip neiseina ir BT matuoju, bet 37 ir viskas...tai nezinau ar cia skaitosi pakiles? Vakare keista buna 36.6, bet va ryte neislipus 37 blink.gif tada ta arbor .... spjaudineju visus stikliukus sugadinu ir tik burbulai man...na nera tu skystu seiliu, o per burbulus nieko nematyti juk schmoll.gif Tad testukus nusipirkau, taip gal reikia daryti kas antra diena, bet jei praleisiu butent ta diena, kuria ir gaudziau. Sunku su tokiu ciklu schmoll.gif , o jus panelytes visos vyrus savo istyre? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 01 31, 14:41)
1. O jei po 7 nieko nematysiu tai dasipirkti  ir taip kasdien? Tai kiekpinigeliu iseina tada kas cikla sugaudyti savo O  schmoll.gif  ?
2. Bandysiu, nes su Arbor kaip jau sakiau vien burbuliukai ryte ir niekaip kitaip  verysad.gif 
3. Beje mergaites ar jusu nevargina maksties uzdegimai?

1. Cia dauguma prisipirkusios is ebay ir testuko kaina iseina 1 lt ar maziau, tai prisipirkaus, bet as 90 vnt blush2.gif Tai gali gadinti kad ir kelis kartus per diena. Ir daugiau dieneliu.
2 Kodel darai tik ryte? Daryt galima bet kada, svarbu bent 2 val pries tai nei valgyti nei gerti, t.y. nieko burnoj netureti, net kramtoskes buti nekramcius biggrin.gif
3. cia jau reikia eiti i moters sveikatos forumus mirksiukas.gif O siaip tai patariu isitirti del lytiskai plintanciu ligu ax.gif
Atsakyti
pritariu linutui drinks_cheers.gif reikia eiti issitirti,jei sisiojant ,degina tai jau yra infekcija unsure.gif ,tu geriau ne OT gadink ,o pas gine lek ,nes jei pagausi zirbiuka ir bus infekcija gali baigtis liudnai ,arba tai ir maiso tau pagauti leliu smile.gif sekemes tau smile.gif
Atsakyti
Merginos,
o jus pacios testukus per ebay siunciate ar is forumieciu perkates?
Atsakyti
QUOTE(Mažytė @ 2009 02 02, 13:27)
Merginos,

Aš tai pati ir kartais dar mergaitėm padedu užsakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažytė @ 2009 02 02, 12:27)
Merginos,

Man visada draugė užsakydavo, o dabar pas Grange užsisakiau, patiko man jos operatyvumas thumbup.gif Tik pervedžiau pinigėlius, iš karto ir išsiuntė, sakė per savaitę dažniausiai gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 30, 21:32)
Tai tada taip iseitu, kad jei tau nepavyko, tavo mmm parsivilks veliausiai po 16 dienu  g.gif
Dabar po savaites vel pasidaryk dar OT, ziurek ar ryskeja kas, nes tai ankstyvas NT  biggrin.gif

g.gif Kažkoks keistas tas mano ciklas. Pagal gine ir OT, lyg tai ovuliacija ivykus, o pagal BT, lyg ir ne (neuzkilo temperatura). Jei ne OT, galvociau, kad anovuliacinis ciklas.. OT dariaus sekmadieni. Tai testine linija vos vos mates verysad.gif Nuo 16 CD gydytoja paskyre gert Duphastona. Dar israse Clostelbegyt, bet galvoju, ar tikrai man jo reikia, jei ovuliacija vyksta g.gif

QUOTE(Žydros akys @ 2009 02 02, 13:51)
Aš tai pati ir kartais dar mergaitėm padedu užsakyt  rolleyes.gif

O tu pati neuzsakineji platinimui? ax.gif

VK9, man tas pats su ARBORU biggrin.gif Arba burbuliukai (jei ne taip seiliu uzvarvinu), arba paparciai smulkiais kotais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2009 02 02, 21:04)
Man visada draugė užsakydavo, o dabar pas Grange užsisakiau, patiko man jos operatyvumas thumbup.gif Tik pervedžiau pinigėlius, iš karto ir išsiuntė, sakė per savaitę dažniausiai gauna smile.gif

bigsmile.gif Reiks ir man su grange susiekt, gal pagelbes smile.gif
Atsakyti
As pirma men darau testukus.Pakolkas nieko nesuprantu doh.gif Nuo 15cd iki 20 darau ir visi vienodi su neryskia antra juostele.Tai ar jau O buvo ar tik bus ar isvis nevyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 02 02, 21:08)
As pirma men darau testukus.Pakolkas nieko nesuprantu  doh.gif Nuo 15cd iki 20 darau ir visi vienodi su neryskia antra juostele.Tai ar jau O buvo ar tik bus ar isvis nevyksta  g.gif

Jei antroji juostele nera ryskesne uz kontroline arba bent jau vienodo ryskumo (man tik taip buna), tai O dar nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 02 02, 22:15)
Jei antroji juostele nera ryskesne uz kontroline arba bent jau vienodo ryskumo (man tik taip buna), tai O dar nebuvo mirksiukas.gif

Sakot g.gif Bet tai jau 20cd ! O mano ciklas keli men 30-31 diena.Tai jau kaip ir i pabaiga cool.gif Ta antra juostele blanki, bet visas dienas vienoda buvo.
O kada jum buna O ?
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 02 02, 22:08)
O tu pati neuzsakineji platinimui?  ax.gif

Na, jei turiu atliekamų ir kam skubiai reikia, tai mielai parduodu smile.gif
Atsakyti