QUOTE(Gytr @ 2009 01 28, 22:19)
O šįvakar išvis kurioziška situacija - pasidariau Ovucard testą, nuėjau kelioms minutėm, bet užsimiršusi prie testo grįžau tik po pusvalandžio. O ten jau švietė vienodo ryškumo linijos. Nieko nebesuprantu, ar man tikėt testu, ar ne...Beje, man šiandien tik 8 ciklo diena, ciklas trunka 28 - 29 dienas. Kaip manot?
QUOTE(Gytr @ 2009 01 29, 19:58)
Apžiūrėjo mane echoskopu, ir pasakė, kad kiaušialąstė jau išsilaivinus iš apvalkalo, o vuliacija įvykus...
Iš savo istorijos dar supratau, kad ovuliacija iš tikrųjų gali vykti net ne ciklo vidury, o kur kas anksčiau (mano atveju - 8 ciklo dieną)
Iš savo istorijos dar supratau, kad ovuliacija iš tikrųjų gali vykti net ne ciklo vidury, o kur kas anksčiau (mano atveju - 8 ciklo dieną)
Tai tada taip iseitu, kad jei tau nepavyko, tavo mmm parsivilks veliausiai po 16 dienu
Dabar po savaites vel pasidaryk dar OT, ziurek ar ryskeja kas, nes tai ankstyvas NT
QUOTE(VK9 @ 2009 01 30, 10:46)
Na gerai panaudojus ARBOR pradedu nusivilti. Nes nera gi tu seiliu ryte vieni burbulai. Cia dirbti negalima jei jau taip zaisti.
Aciu, uz info del Radvilenu pl/8 Kaunas. Nusipirkau ir as OT
Prisijungiu, bet pamokinkite mane kada reikia pradeti jei mano ciklas nereguliarus sergu tai kas 34 tai kas 43 ir vel 34 43, tai pagal mane kazkur issiskaiciavus vidurki gaunasi apie 22 c.d.-viduriukas.
Mano BT 37 jau visa savaite nuo mmm, snd 15 c.d.
Tai kada man pradeti daryti tuos testukus?
Beje mano LH kraujo tyrimuose ir taip labai aukstas-ar tai reiskia, kad visada pikas? Siaip gine ziurejo ar vyksta OV-sake nevyskta, bet ziurejo tai 15 d. Kaip ji man gali vykti 15 d, jei mano ciklas ne 28, o 43 - nedaejo man tada jos paklausti
Padekite man i vezes ivaziuoti
Aciu, uz info del Radvilenu pl/8 Kaunas. Nusipirkau ir as OT
Prisijungiu, bet pamokinkite mane kada reikia pradeti jei mano ciklas nereguliarus sergu tai kas 34 tai kas 43 ir vel 34 43, tai pagal mane kazkur issiskaiciavus vidurki gaunasi apie 22 c.d.-viduriukas.
Mano BT 37 jau visa savaite nuo mmm, snd 15 c.d.
Tai kada man pradeti daryti tuos testukus?
Beje mano LH kraujo tyrimuose ir taip labai aukstas-ar tai reiskia, kad visada pikas? Siaip gine ziurejo ar vyksta OV-sake nevyskta, bet ziurejo tai 15 d. Kaip ji man gali vykti 15 d, jei mano ciklas ne 28, o 43 - nedaejo man tada jos paklausti
Padekite man i vezes ivaziuoti
Su tookiaus ciklais labai brangu zaisti su pirktiniais Lt testukais. Nes tikrai neaisku, ar pradeti juos atlikineti nuo 17 CD (nes pas mane taip pat 35 CD, ir O buvo 18 CD), ar veliau. Si ovucard pakuote skirta moterims, kuriu mmm svyruoja +-7 dienos, nes jos gali apsiskaiciuoti tame intervale. Tavo intervalas 9 dienos. Tad reikestu maziausiai 9 testuku, ir pradedant daryti juos nuo anksciausios dienos.
O kad nebutu taip brangu, gali gi ir arboru pasizaisti, arba testukus daryti kas 2 diena ir stebeti ar ryskeja (cia ne taisykle, kiekvienom moterims skirtingai)