Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Laba diena turiu neiprasta prasyma. Skubiai reikalnigas ,,IV rezus
minus grupes kraujas,, Draugu 2-ju metuku mergytei nustate kraujo
vezi. Siuo metu pastoviai yra statoma kraujo lasaline. Jei kas
galite padeti parasykite el.pastu. ingrida.kazlauskiene@cust.lt aciu
Persiuskit pazistamiems, gal kas turi sia reta kraujo grupe.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 01 29, 15:13)
Labai aciu uz atsakyma.Na namu darbus padariau tik testuku buvau dar nedarius nes tik vakar isigijau  ax.gif Zodziu jus sakot, kad testukus dabar gadinti iki 20-21cd ir ziureti kas bus ?Tikiuosi kaip nors pagauti ta dienele...
Cia gal ir ne si tema, bet jus dauguma jau zinoves, sakykit kaip su BT buna kai vyksta O ar pries ja  g.gif Pvz siandien buvo 36.4

Sveikutes. 4u.gif Mano pvz. testukas rodo teigiama vakare, o ryte matuota BT -36.3, kita diena jau testukas neigiamas, BT - 36,3. O siandien BT jau 36.5,tai rodo ,kad ovuliacija jau ivyko. Tai manau O ivyko, kitos dienos vakare po teigiamo testuko. Nezinau ar aiskiai paaiskinau..... g.gif
Kai OT rodo ta LH pika,tai ovuliacija ivyskta 12-36 val. begyje. Pagal mane geriau ND atlikti,kita diena po teigiamo OT. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
http://www.sveikaszm...r...&subtema=12
Va tokia nuoroda radau BT matuojanciu skyrelyje. Aisku apie OT nieko neraso.
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 29, 13:16)
Laba diena turiu neiprasta prasyma. Skubiai reikalnigas ,,IV rezus
minus grupes kraujas,, Draugu 2-ju metuku mergytei nustate kraujo
vezi. Siuo metu pastoviai yra statoma kraujo lasaline. Jei kas
galite padeti parasykite el.pastu. ingrida.kazlauskiene@cust.lt aciu
Persiuskit pazistamiems, gal kas turi sia reta kraujo grupe.

visos kurios gaunat tokius pranesimus ,nekreipkit demesio ,nes ji jau senas pranesimas ,mergyte mirusi pries metus ...kazkas siuntineja sena info ..mamytei kelia prisiminimus ,skaudina ...persiuskit ,jei apmatysit ,kad daugaiu neitu ta info ,nes isivaizduojat kaip mamytei nesmagu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 29, 15:45)
http://www.sveikaszm...r...&subtema=12
Va tokia nuoroda radau BT matuojanciu skyrelyje. Aisku apie OT nieko neraso.

Labai aciu uz nuoroda 4u.gif Idomiu straipsniuku radau.
P.S o del to kraujo, kad reiklaingas mergytei as irgi radau vakar tema, o paskui kitos mamytes informavo, kad cia jau pasenus info ir netiesa
Atsakyti
[quote=saguze,2009 01 29, 14:23]
O šįvakar išvis kurioziška situacija - pasidariau Ovucard testą, nuėjau kelioms minutėm, bet užsimiršusi prie testo grįžau tik po pusvalandžio. O ten jau švietė vienodo ryškumo linijos. Nieko nebesuprantu, ar man tikėt testu, ar ne...Beje, man šiandien tik 8 ciklo diena, ciklas trunka 28 - 29 dienas. Kaip manot?
[/quote]

g.gif aš nusprendžiau per dauk nepasitėti Ovucard testukais...nes man vidurį ciklo keturias dienas iš eilės rodė teigiamą, buvo ryškenė juostelė už testinę. Informatyvumo mažoka...
O tu testukus Ovucard pirkai iš interneto ar iš vaistinės? Čia truputį demagogijos paskleisiu, nes aš apie tai susimasčiau. Testukų kaina skiriais dvigubai, bet ir kokybė skiriasi. Nes kai pirkau iš vaistinės jie man rodė viską liuks, bet iš inteneto schmoll.gif
Gal kam teko ką nors panašaus pastebėti?
[/quote]

man ir is vaistines, ir is interneto thumbup.gif
Atsakyti
Aciu panikes 4u.gif pirma karta pamaciau sita melaginga info blush2.gif dekui kad parspejot
Atsakyti

Na va, dabar galiu papasakot savo istoriją. Vakar vakare, isejus is dušo pradėjau kraujuot. Su MB jau planavom lovon krist rolleyes.gif , bet MB, pamatęs, kad pradejau kraujuot, pasake, kad geriau susilaikykim unsure.gif Aš iš to išgąsčio pusę nakties neužmigau, prisigalvojau visokių nesąmonių. Šiandien įsiprašiau pas savo ginę, ir nuo jos bart gavau, kad vakar su MB nieko nedarėm doh.gif Apžiūrėjo mane echoskopu, ir pasakė, kad kiaušialąstė jau išsilaivinus iš apvalkalo, o vuliacija įvykus... Žodžiu, grįžau namo nukabinus nosį. MB grįžus iš darbo paišdykavom, bet greičiausiai jau per vėlu unsure.gif Tai va, moralas toks, kad ir vėliau nei po 5 min išryškėjusi testinė Ovucard testo juostelė (abi jos buvo vienodo ryškumo) rodė teisybę... O vat šiandien vakare įdomumo dėlei pasidariau testą, ir jame testinė juostelė blanki...

Saguže, nemanau, kad skirtųsi iš interneto ir iš vaistinės pirkti Ovucard testai. Vakar apžiūrėjau ir tą, ir tą pakuotę (esu užsisakius iš Hiperfarmos, ir dar turėjau iš Eurovaistinės pirktų), ir jokių skirtumų nemačiau. Tik kaina esminis skirtumas ax.gif

Iš savo istorijos dar supratau, kad ovuliacija iš tikrųjų gali vykti net ne ciklo vidury, o kur kas anksčiau doh.gif (mano atveju - 8 ciklo dieną)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 29 sausio 2009 - 19:59
QUOTE(Gytr @ 2009 01 29, 19:58)
Na va, dabar galiu papasakot savo istoriją. Vakar vakare, isejus is dušo pradėjau kraujuot. Su MB jau planavom lovon krist rolleyes.gif , bet MB, pamatęs, kad pradejau kraujuot, pasake, kad geriau susilaikykim unsure.gif  Aš iš to išgąsčio pusę nakties neužmigau, prisigalvojau visokių nesąmonių. Šiandien įsiprašiau pas savo ginę, ir nuo jos bart gavau, kad vakar su MB nieko nedarėm doh.gif Apžiūrėjo mane echoskopu, ir pasakė, kad kiaušialąstė jau išsilaivinus iš apvalkalo, o vuliacija įvykus... Žodžiu, grįžau namo nukabinus nosį. MB grįžus iš darbo paišdykavom, bet greičiausiai jau per vėlu unsure.gif Tai va, moralas toks, kad ir vėliau nei po 5 min išryškėjusi testinė  Ovucard testo juostelė (abi jos buvo vienodo ryškumo) rodė teisybę... O vat šiandien vakare įdomumo dėlei pasidariau testą, ir jame testinė juostelė blanki...

Saguže, nemanau, kad skirtųsi iš interneto ir iš vaistinės pirkti  Ovucard testai. Vakar apžiūrėjau ir tą, ir tą pakuotę (esu užsisakius iš Hiperfarmos, ir dar turėjau iš Eurovaistinės pirktų), ir jokių skirtumų nemačiau. Tik kaina esminis skirtumas ax.gif

Iš savo istorijos dar supratau, kad ovuliacija iš tikrųjų gali vykti net ne ciklo vidury, o kur kas anksčiau doh.gif  (mano atveju - 8 ciklo dieną)

nu kol mm nera tai vilciu tikrai daug mirksiukas.gif jik po O irgi vaisingos 2 dienos+-taip kad lauksim II.
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 29, 21:03)
nu kol mm nera tai vilciu tikrai daug  mirksiukas.gif jik po O irgi vaisingos 2 dienos+-taip kad lauksim II.

Kad Tavo zodziai Dievui į ausį 4u.gif ax.gif Širdies gilumoj ir aš noriu tikėt, kad dar spėjom blush2.gif
Ir tau linkiu kuo greičiau pamatyt II 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Na gerai panaudojus ARBOR pradedu nusivilti. Nes nera gi tu seiliu ryte vieni burbulai. Cia dirbti negalima jei jau taip zaisti. ax.gif
Aciu, uz info del Radvilenu pl/8 Kaunas. Nusipirkau ir as OT 4u.gif
Prisijungiu, bet pamokinkite mane kada reikia pradeti jei mano ciklas nereguliarus g.gif sergu tai kas 34 tai kas 43 ir vel 34 43, tai pagal mane kazkur issiskaiciavus vidurki gaunasi apie 22 c.d.-viduriukas.
Mano BT 37 jau visa savaite nuo mmm, snd 15 c.d. blush2.gif
Tai kada man pradeti daryti tuos testukus? blink.gif
Beje mano LH kraujo tyrimuose ir taip labai aukstas-ar tai reiskia, kad visada pikas? Siaip gine ziurejo ar vyksta OV-sake nevyskta, bet ziurejo tai 15 d. Kaip ji man gali vykti 15 d, jei mano ciklas ne 28, o 43 mirksiukas.gif - nedaejo man tada jos paklausti mirksiukas.gif
Padekite man i vezes ivaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 01 30, 12:46)
4u.gif Na gerai panaudojus ARBOR pradedu nusivilti. Nes nera gi tu seiliu ryte vieni burbulai. Cia dirbti negalima jei jau taip zaisti.  ax.gif
Aciu, uz info del Radvilenu pl/8 Kaunas. Nusipirkau ir as OT  4u.gif 
Prisijungiu, bet pamokinkite mane kada reikia pradeti jei mano ciklas nereguliarus  g.gif  sergu tai kas 34 tai kas 43 ir vel 34 43, tai pagal mane kazkur issiskaiciavus vidurki gaunasi apie 22 c.d.-viduriukas.
Mano BT 37 jau visa savaite nuo mmm, snd 15 c.d.  blush2.gif
Tai kada man pradeti daryti tuos testukus?  blink.gif
Beje mano LH kraujo tyrimuose ir taip labai aukstas-ar tai reiskia, kad visada pikas? Siaip gine ziurejo ar vyksta OV-sake nevyskta, bet ziurejo tai 15 d. Kaip ji man gali vykti 15 d, jei mano ciklas ne 28, o 43  mirksiukas.gif  - nedaejo man tada jos paklausti  mirksiukas.gif 
Padekite man i vezes ivaziuoti  4u.gif

Sveikutes 4u.gif Manau pradek nuo 19-20 cd, bet jei tavo LH didelis, turetum mazesnio jautrumo testukus daryti. Ir dar stebek gleives, jei jausi slapumo pojuti,tada gali ir pradeti OT gadinti. As visada galvojau ,kad O vyksta 14 cd., o pasirodo vyksta 18-19 c.d. Mano ciklas 30-31d.
O del 15 c.d.,manau tikrai per anksti ja matyti, o folikulo jokio nemate? Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti