Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Linutas @ 2009 01 28, 19:27)
Ginekologe be echoskopo ne testeris  lotuliukas.gif O tureciau as echoskopa, tai ir pas gine neiciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tikrai tie mazo jautrumo ir yra gerai, nes neklaidina ,,ant" LH bangu. Bet cia jau kiekvienai savas pasirinkimas, nes kiekviena save geriau pazista  mirksiukas.gif
Papildyta:

Prie azuolyno. Tam gale, nba prie buvusio odos dispanserio. Kaip kitaip tau cia paaiskinti nezinau, as tai isivedziau i maps.lt ir ten parode ant zemelapio  mirksiukas.gif

dekui tau . daba jau panasiai zynau , o cia skaitosi kaune nuo gimimo gyvenu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar as 30 jautrumo OT salininke thumbup.gif Siandien vakare dar pasidariau negerus 2 val., jokio tegiamumo. Labai paprasta ir viskas aisku. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Skaičiau skaičiau pas jus, tik niekaip nesuprantu, kokie testai yra geresni: ar tie jautresni, ar silpnesni. O gal galėtumėt pakomentuoti Ovucard testus? Apžiūrėjau visą dėžutę, bet niekur neradau parašyta, kokio jautrumo...
O šįvakar išvis kurioziška situacija - pasidariau Ovucard testą, nuėjau kelioms minutėm, bet užsimiršusi prie testo grįžau tik po pusvalandžio. O ten jau švietė vienodo ryškumo linijos. Nieko nebesuprantu, ar man tikėt testu, ar ne...Beje, man šiandien tik 8 ciklo diena, ciklas trunka 28 - 29 dienas. Kaip manot?
Atsakyti
kaip vadovelyje:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas visoms. Bandziau ir as vakar OT testuka darytis ax.gif Nezinau kiek cia man ju sugadint reikes, nes darau pirma men ir nelabai ka ismanau blush2.gif Mano ciklas 30-31 diena. Vakar buvo 15cd, testukas neigiamas verysad.gif Idomu su tokiu ciklu kada panasiai gali buti O g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 01 29, 13:35)
Labas visoms. Bandziau ir as vakar OT testuka darytis  ax.gif  Nezinau kiek cia man ju sugadint reikes, nes darau pirma men ir nelabai ka ismanau  blush2.gif  Mano ciklas 30-31 diena. Vakar buvo 15cd, testukas neigiamas  verysad.gif  Idomu su tokiu ciklu kada panasiai gali buti O  g.gif

Manyčiau, kad O gali įvykti 16-20 c.d., nes antra ciklo fazė būna 10-16 dienų. Ir visada pas tą pačią moterį vienodai...

Šį ciklą siūlau testuotis iki 20-21 c.d., o kitą ciklą pradėti nuo 12 c.d., nes teigiamas OT būna likus 12-48 val. IKI OVULIACIJOS !
Taip kad, gali būti, kad šį mėnesį jau pralaukėt.. bet gal ir ne, jei II ciklo fazė trumpesnė rolleyes.gif nei 14 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 29 sausio 2009 - 12:51
[quote=KUNKULIS,2009 01 29, 13:23]

panasiai judame biggrin.gif

user posted image

http://s42.radikal.r...ed24f861f6d.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingi: 29 sausio 2009 - 13:09
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 29, 13:50)
Manyčiau, kad O gali įvykti 16-20 c.d., nes antra ciklo fazė būna 10-16 dienų. Ir visada pas tą pačią moterį vienodai...

Šį ciklą siūlau testuotis iki 20-21 c.d., o kitą ciklą pradėti nuo 12 c.d., nes teigiamas OT būna likus 12-48 val. IKI OVULIACIJOS !
Taip kad, gali būti, kad šį mėnesį jau pralaukėt.. bet gal ir ne, jei II ciklo fazė trumpesnė  rolleyes.gif nei 14 dienų.

Labai aciu uz atsakyma.Na namu darbus padariau tik testuku buvau dar nedarius nes tik vakar isigijau ax.gif Zodziu jus sakot, kad testukus dabar gadinti iki 20-21cd ir ziureti kas bus ?Tikiuosi kaip nors pagauti ta dienele...
Cia gal ir ne si tema, bet jus dauguma jau zinoves, sakykit kaip su BT buna kai vyksta O ar pries ja g.gif Pvz siandien buvo 36.4
Atsakyti
O šįvakar išvis kurioziška situacija - pasidariau Ovucard testą, nuėjau kelioms minutėm, bet užsimiršusi prie testo grįžau tik po pusvalandžio. O ten jau švietė vienodo ryškumo linijos. Nieko nebesuprantu, ar man tikėt testu, ar ne...Beje, man šiandien tik 8 ciklo diena, ciklas trunka 28 - 29 dienas. Kaip manot?
[/quote]

g.gif aš nusprendžiau per dauk nepasitėti Ovucard testukais...nes man vidurį ciklo keturias dienas iš eilės rodė teigiamą, buvo ryškenė juostelė už testinę. Informatyvumo mažoka...
O tu testukus Ovucard pirkai iš interneto ar iš vaistinės? Čia truputį demagogijos paskleisiu, nes aš apie tai susimasčiau. Testukų kaina skiriais dvigubai, bet ir kokybė skiriasi. Nes kai pirkau iš vaistinės jie man rodė viską liuks, bet iš inteneto schmoll.gif
Gal kam teko ką nors panašaus pastebėti?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 01 29, 14:13)
Labai aciu uz atsakyma.Na namu darbus padariau tik testuku buvau dar nedarius nes tik vakar isigijau  ax.gif Zodziu jus sakot, kad testukus dabar gadinti iki 20-21cd ir ziureti kas bus ?Tikiuosi kaip nors pagauti ta dienele...
Cia gal ir ne si tema, bet jus dauguma jau zinoves, sakykit kaip su BT buna kai vyksta O ar pries ja  g.gif Pvz siandien buvo 36.4

Atsiprašau, bet apie BT nekompetencijoj paaiškint.. biggrin.gif
Aš tik pirmą mėnesį matavau, bet man tai kosmosas doh.gif .. kažkodėl nevienodai daug kam rodo BT O ir OT O schmoll.gif
O aš labiau pasitikiu OT biggrin.gif ir mmm prasidėjo pagal OT, o ne pagal BT cool.gif

O dėl šio mėnesio.. nesukit sau galvos.. jei ND buvo stabiliai, tai viskas bus super mirksiukas.gif tik jei jau netyčia, šį mėnesį nepavyktų iškeliaut pas nestuke.gif tai kitą pradėkit anksčiau testuotis 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 29 sausio 2009 - 13:59
merginos BT reikia matuoti bent jau 3 ciklus kad suprastum savo organizmo , vieno ciko tikrai neuztenka kad kazka suprastumet schmoll.gif . kai matavau pirma cikla bt tai mano pirmoj fazej temp. taip sokinejo ,kaip linksmiei kalneliai , o si cikla tai lygiai sliauziu ,kad net nesulyginami tie 2 grafikai.taip kad savo organizma geriau pazinsit kai praeis daugiau laiko su BT matavimais.
beje kiek as suprantu tai preis O Bt nukrenta keliais lapsniais o kita diena jau Bt gerokai i virsu sokteli mirksiukas.gif nu bet tu pastudijuok temuke BT matavimai
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 29, 14:57)
Atsiprašau, bet apie BT nekompetencijoj paaiškint.. biggrin.gif 
Aš tik pirmą mėnesį matavau, bet man tai kosmosas doh.gif .. kažkodėl nevienodai daug kam rodo BT O ir OT O  schmoll.gif
O aš labiau pasitikiu OT  biggrin.gif ir mmm prasidėjo pagal OT, o ne pagal BT  cool.gif

O dėl šio mėnesio.. nesukit sau galvos.. jei ND buvo stabiliai, tai viskas bus super  mirksiukas.gif tik jei jau netyčia, šį mėnesį nepavyktų iškeliaut pas  nestuke.gif tai kitą pradėkit anksčiau testuotis 4u.gif
Sėkmės  4u.gif

Aciu.Labai noriu tapti nestuke.gif Kazkaip nepavyksta jau 1.5 metu verysad.gif Todel ir pradejau dometis testukais ir visais kitais skaiciavimo budais.Tik pradejus skaityti planiukiu temeles man daejo, kad per men praktiskai tik karta galima pataikyti i tiksla doh.gif
Atsakyti