Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ugniukė @ 2009 01 26, 20:31)
Aš irgi nepatenkinta tais 30 jautrumo schmoll.gif Kaip anksčiau rašiau, jie man rodė vos vaiduoklį, tuo tarpu elektroninis Clearblue rodė šypsenėlę g.gif

O tie kur 7 eurovaistinėj irgi vieną ciklą naudojau, tik aš už juos apie 35Lt mokėjau. Rodė LH bangą (10-12CD), bet O irgi gerai parodė, antra buvo ryškesnė:
user posted imageuser posted image

as taip pat siuos naudoju, ir esu patenkinta tik vienas dalykas yra kairodo teigiama man daznai T juostele buna plonesne uz C juotsele g.gif
Atsakyti
[quote=Ugniukė,2009 01 26, 20:31]
Aš irgi nepatenkinta tais 30 jautrumo schmoll.gif Kaip anksčiau rašiau, jie man rodė vos vaiduoklį, tuo tarpu elektroninis Clearblue rodė šypsenėlę g.gif

O tie kur 7 eurovaistinėj irgi vieną ciklą naudojau, tik aš už juos apie 35Lt mokėjau. Rodė LH bangą (10-12CD), bet O irgi gerai parodė, antra buvo ryškesnė:

Ugniuke, as irgi tokius naudoju, beje sian vel nusipirkau, bet pas mus virs 45 litu kainuoja pakuote
Atsakyti
as seniau naudojau babytime,tai super buvo,panasiai kaip su tavo. nu ryt ziuresim ka rodys , beto ir BT matuoju. jei nerodis tas ebay teigiamo,mesiu per borta. doh.gif
Atsakyti
Na jei taip jau visos nusprendete, kad kalta as...tai labai lengvai galiu atsiprasyti biggrin.gif , nors manau, kad gal "ne visi namie posakis" bigsmile.gif yra daugiau seseriskas, o jau "zemo lygio ir menkysta"-tai kaip cia pasakius ...Na bet cia mano nuomone. Jei dauguma nusprende kitaip-tai galiu laisvai atsiprasyti. 4u.gif

Sekmes visoms su arbor, be arbor, su OT , siaip.. tapti nestuke.gif
Atsakyti
niekas cia nieko nesprende, maziau reikia del tokiu mazmoziu nervintis. imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 22:03)
niekas cia nieko nesprende, maziau reikia del tokiu mazmoziu nervintis. imk  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif imu, bet ir tu susinervintum kai tave pavadintu zemo lygio ar menysta. As baigus du univerus, turiu imone savo ir nauja atidarineju. tai kazkaip nervas paime. beje i tema "vaisingu dienu testeriai ieina ir arbor-jis zymi vaisingas dienas"...tai manau, kad HAL as ilindau i tinkama temele g.gif , atskiros temos MIKROSKOPAI lyg ir nera. Niekada neisizeisciau jei man pasakytu "gal tau ne visi namie"...ir pasake panos is kitos temeles NESULAUKIANCIOMS GANDRO=TEMA NAUJOKEM, kai suzinojo, kad gavau lasiuku demetosios maudos (as ju negeriau zinoma)...ir ka? Plaukai nenukrito. Ta yra tiesiog tiesus bendravimas. Juk ne darbe esame. Lyg ir savotiskos drauges cia. g.gif Ai...ka as cia diskutuoju. Iseinu is sio forumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai noriu patarimo, darausi testukus pirma karta, jau tris pasidariau ryški tik C juostele arba T tik vos matosi, tai pagal instrukcija suprantu, kad dar ne O, ar gerai suprantu ?? blush2.gif
Atsakyti
Taip. supranti teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 01 27, 09:59)
Taip. supranti teisingai biggrin.gif

Tai dabar lauksiu kol abi bus vienodo ryškumo, šonai maudžia juodai, tai gal ao artėja ax.gif Nors maniau, kad bus sekmadienį, bet pasirodo klydau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 01 27, 11:04)
Tai dabar lauksiu kol abi bus vienodo ryškumo, šonai maudžia juodai, tai gal ao artėja  ax.gif  Nors maniau, kad bus sekmadienį, bet pasirodo klydau  doh.gif

Tai neuužmiršk, kad teigiamaas OT parodo, akd ovuliacija įvyks per artimiausias 12-48 val.
Atsakyti
Labas ryteles. 4u.gif Fu fu pagaliau mano rytinis 11 val. OT (30 jautrumo)parode teigiama juostele, ir ji isryskejo po minutes thumbup.gif thumbup.gif . O jau galvojau ,kad juos reiks ismesti. Darysiu dar vakare 2 skirtungu firmu testukus.
Atsakyti