Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 13:58)
Sveikutes merginos. Ingi manau 16 c.d. yra teigiamas testukas. O kokio cia jautrumo testukai? As darausi 30, tai mane jie nervina, nes tik nerysku vaiduokli rodo,sugadinau jau 7 testukus g.gif . Nu O tureti vykti ryt,poryt. Dar nusipirksiu siandien is musu vaistines kokiu, tada ziuresim, kuom cia pasitiketi.
Baikit merginos pyktis 4u.gif  Ir VK9 tu pati pradejai, ir is tavo postu suprantu ,kad pati esi nervuota ir dirgli asmenybe.

testai 15 jautrumo. Jis tiesiog netiketai uzryskejo ir nustebino biggrin.gif
Anksciau naudojau OT is eurovaistines (juosteles, po 1 vnt supakuota, kaina ~ 5 lt., jautrumo neprisimenu). Tai jie ryskedavo palaipsniui, matydavau, kad po truputi atslenka O.
user posted image
Atsakyti
nu gruodzio men. tai tikrai teigiami OT -20 c.d., o si men. -16 c.d. O ar nematuoji BT. Kaip gleives?
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 15:41)
nu gruodzio men. tai tikrai teigiami OT -20 c.d., o si men. -16 c.d. O ar nematuoji BT. Kaip gleives?

BT nematuoju. 16 cd isskyru buvo daugiau, jos tirstesnes kazkokios.
Galvoju, ar gadinti dar OT iki kokios 21 cd ar ne, gal ateis dar viena O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 13:58)
Sveikutes merginos. Ingi manau 16 c.d. yra teigiamas testukas. O kokio cia jautrumo testukai? As darausi 30, tai mane jie nervina, nes tik nerysku vaiduokli rodo,sugadinau jau 7 testukus g.gif . Nu O tureti vykti ryt,poryt. Dar nusipirksiu siandien is musu vaistines kokiu, tada ziuresim, kuom cia pasitiketi.
Baikit merginos pyktis 4u.gif  Ir VK9 tu pati pradejai, ir is tavo postu suprantu ,kad pati esi nervuota ir dirgli asmenybe.

na jau uzmirstam sita reikala,nera ko tersti eterio ax.gif
manau siaip ar taip inai pasake dali teisybes tikrai-jai tu manai kad ot sudas tai ko cia lendi ir ta aiskini-juk taip daryti istiesu negalima,jai nepatinka ot tai ir nereikia cia lysti,juk temute skirta mums ot testotojoms -pradedancioms ir jau pasikausciusioms blush2.gif
nes man jau buvo toks variantas kai moteryte ilindo i musu temute kur bendraujam visos mergaites po persileidimu ir abraziju,tai inai pradzioj graziai o paskui liko taip kad mes kone iskrypeles kad guodzemes savo skausmu..kiekvienam skirtingas supratimas ,bet tai nesuteikia teises menkinti kitus ir sakyti kad vienas ar kitas dalykas yra idiotizas,juk pasauli suvokem visos savaip galu gale-skirtingi prioritetai..

o mano ot vel ryskeja ax.gif sakau gal cia bus sykarta nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2009 01 26, 15:57)
na jau uzmirstam sita reikala,nera ko tersti eterio ax.gif
manau siaip ar taip inai pasake dali teisybes tikrai-jai tu manai kad ot sudas tai ko cia lendi ir ta aiskini-juk taip daryti istiesu negalima,jai nepatinka ot tai ir nereikia cia lysti,juk temute skirta mums ot testotojoms -pradedancioms ir jau pasikausciusioms blush2.gif
nes man jau buvo toks variantas kai moteryte ilindo i musu temute kur bendraujam visos mergaites po persileidimu ir abraziju,tai inai pradzioj graziai o paskui liko taip kad mes kone iskrypeles kad guodzemes savo skausmu..kiekvienam skirtingas supratimas ,bet tai nesuteikia teises menkinti kitus ir sakyti kad vienas ar kitas dalykas yra idiotizas,juk pasauli suvokem visos savaip galu gale-skirtingi prioritetai..
o mano ot vel ryskeja ax.gif sakau gal cia bus sykarta nestuke.gif  wub.gif  wub.gif

beje as kaip tik rasiau kad OT geras dalykas,o ape abor sakiau kad man ten apsurdas kazkoks,gal reiketu paskaityt atidziau mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos gal kuri naudoja kasetinius OT is eirovaistines kur 7 vnt . dezutej? as niekur neradau kokio ten jautrumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(manday @ 2009 01 26, 16:03)
beje as kaip tik rasiau kad OT geras dalykas,o ape abor sakiau kad man ten apsurdas kazkoks,gal reiketu paskaityt atidziau mirksiukas.gif

doh.gif ne taip supratai-as ir turejau omeny kad tu apgynei temute ir kad tave palaikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VK9 @ 2009 01 26, 09:08)
Sugundet mane cia su OT testukais, o jus vaistinese perkate?  g.gif
Kiek apejau tai nera ju? gal uzsisakyti? Nes arbor mano paparcius rodyti pradejo...tai pasitikrinciau su OT, nes paparciai deja po pusryciu isdygo  rolleyes.gif , na kitaip seiliu nera..tai pavalgiau ir  ax.gif  Gal reikia vyreli pamyleti sakau  blush2.gif
Beje jei kam pades tai googel: gydyma delemis paskaitykite-gal reiketu isbandyti  blink.gif

Dauguma naudoja is ebay pirktus mirksiukas.gif Taip gaunasi ju kaina apie lituka ar dar maziau.
O vyreli pamyleti visada sveika ir kuo daugiau biggrin.gif

QUOTE(ingi @ 2009 01 26, 14:26)
testai 15 jautrumo. Jis tiesiog netiketai uzryskejo ir nustebino  biggrin.gif
Anksciau naudojau OT is eurovaistines (juosteles, po 1 vnt supakuota, kaina ~ 5 lt., jautrumo neprisimenu). Tai jie ryskedavo palaipsniui, matydavau, kad po truputi atslenka O.
user posted image

Man irgi sitie ilgai teigiamus rodydavo (4 dienas). Bet jautrumas ju nenurodytas, kiek ziurejau.

QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 26, 15:06)
merginos gal kuri naudoja kasetinius OT is eirovaistines kur 7 vnt . dezutej? as niekur neradau kokio ten jautrumo g.gif

Naudoju 4u.gif Tik ne kaip pagrindinius, o kaip kontrolei, kai atlieku is ebay pirktus ir jei man kelia itarima, kad gali buti teigiamas, tauomet pasidarau su siais.
Pastaba. pirkau juos is interneto berods hiperfarmos, tai jie ne apie 50 Lt, o tik apie 27 Lt kainuoja smile.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau vel is ebay 30 jautrumo, rodo jau nerysku vaiduokli, kontrolei nusipirkau is vaistines irgi juostelini -rodo gan rysku vaiduokli,kuris manau rytoj virs i teigiama. O kas keisciausia,kad tas pirktas musu vaistinej OT yra 40 mIU/l jautrumo. g.gif Nu kuriozas... nerandu pakrovejo ,ideciau foto
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 17:45)
O kas keisciausia,kad tas pirktas  musu vaistinej OT yra 40 mIU/l jautrumo. g.gif Nu kuriozas... nerandu pakrovejo ,ideciau foto

g.gif blink.gif
Atsakyti

Naudoju 4u.gif Tik ne kaip pagrindinius, o kaip kontrolei, kai atlieku is ebay pirktus ir jei man kelia itarima, kad gali buti teigiamas, tauomet pasidarau su siais.
Pastaba. pirkau juos is interneto berods hiperfarmos, tai jie ne apie 50 Lt, o tik apie 27 Lt kainuoja smile.gif
[/quote]
o kodel? jie prasti? kokio jie jautrumo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 17:45)
Siandien pasidariau vel is ebay 30 jautrumo, rodo jau nerysku vaiduokli, kontrolei nusipirkau is vaistines irgi juostelini -rodo gan rysku vaiduokli,kuris manau rytoj virs i teigiama. O kas keisciausia,kad tas pirktas  musu vaistinej OT yra 40 mIU/l jautrumo. g.gif Nu kuriozas... nerandu pakrovejo ,ideciau foto

Aš irgi nepatenkinta tais 30 jautrumo schmoll.gif Kaip anksčiau rašiau, jie man rodė vos vaiduoklį, tuo tarpu elektroninis Clearblue rodė šypsenėlę g.gif

O tie kur 7 eurovaistinėj irgi vieną ciklą naudojau, tik aš už juos apie 35Lt mokėjau. Rodė LH bangą (10-12CD), bet O irgi gerai parodė, antra buvo ryškesnė:
user posted imageuser posted image
Atsakyti