Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 25, 21:59)
merginos nesipykit drinks_cheers.gif

nu jo..pavaret lotuliukas.gif nors nuotaika pakelet tongue.gif

kiekviena savotiskai teisi taip kad baikit,bet buvo juokinga ax.gif
as naudoju OT man su jais labai gerai sekasi pagauti O ir zirniukus..taip kad esu patenknta,dar matavau BT irgi nieko bet neiseina atsikelti visada laiku o ir prie sunaus tenka keltis nekarta,perkelem i kita kambari tai vis tenka eiti pora kartu,naman netinka BT nera galimybiu matuoti,o mikroskopai..pakolkas nera butinybes 4u.gif
Atsakyti
As OT taip pat nesiskundziu ,nes rezultata turiu tik OT deka ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
esu girdejus, kad O testukai rodo II esant nestumui? ar tai tiesa? ir koki nestuma rodo (kokio laiko)?
nes vat tas ABROR,kiek zinau, kai yra nestumas, tai rodo papartelius tik labai trumpai ir mazai, o veliau buna ten tie kiti ratilai, ar kazkas panasaus. tai va, tas pat gal ir su O testukais? tik maza nestuma gal rodo? na kokiu 1-2 savaiciu? ar tas progesteronas buna pakiles jau per visa nestuma?
sorry, jei kazka 'suveliau' blush2.gif gal ka neteisingai parasiau.... blush2.gif

dekui uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taip OT nestuma rodo ,nes ta hcg yra panasus Lh hormona ,atrodo taip parasiau ..jau kai nt rodo vaiduokliuka ,tai OT BUNA TEIGIAMAS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 25 sausio 2009 - 22:58
QUOTE(*weita* @ 2009 01 25, 21:56)
taip OT nestuma rodo ,nes ta hcg yra panasus Lh hormona ,atrodo taip parasiau ..jau kai nt rodo vaiduokliuka ,tai OT BUNA TEIGIAMAS 4u.gif

o kiek ilgai tas OT buna teigiamas? g.gif
Atsakyti
NZN KAIP tau atsakyt ,nuo pacio teigiamiausio OT O ivyksta per 24 valandas smile.gif O OT nestuma rodo visada jei jis yra ..
Papildyta:
kai tik ivyksta O ,KITA DIENA JAU OT buna neigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
MENDEY ar kaip ten ji zodziu AUKSTO LYGIO:
as tai NESIPYKSTU ir nieko cia "zemo lygio ar menkysta" nevadinu ir nesaudau smile.gif . Nestabilios psichikos ir tiek. Pilka banko pele tongue.gif gerai, kad nors jus prajuokinom, lotuliukas.gif .
M:-"jei ka tai net nezinai kas man buvo, menkysta"...o is kur as galiu zinot kas TAU BUVO nemenkysta? g.gif
o gal tu cia kazkas tokio pas mus YPATINGO? M:-"as tai jau nesamonem sitom neuzsiimsiu"- jei ka tai zinokis, kad sis skyrelis pavadintas tu nesamonu tavo vadinamu pavadinimu "vaisingu dienu testeriai!"-o gal tu tokio AUKSTO lygio, kad temu nesugebi atsirinkti?

Kitoms gesinancioms gaisra:
Sugundet mane cia su OT testukais, o jus vaistinese perkate? g.gif
Kiek apejau tai nera ju? gal uzsisakyti? Nes arbor mano paparcius rodyti pradejo...tai pasitikrinciau su OT, nes paparciai deja po pusryciu isdygo rolleyes.gif , na kitaip seiliu nera..tai pavalgiau ir ax.gif Gal reikia vyreli pamyleti sakau blush2.gif
Beje jei kam pades tai googel: gydyma delemis paskaitykite-gal reiketu isbandyti blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu klausima. Ar 16 cd OT vertinti kaip teigiama ar gali buti tik LH banga? g.gif
user posted image

Nes praeitus menesius OT buvo teigiami 18 cd- 21 cd.

2008.10 men. - ciklas 31d. (OT teigiamas buvo 18 cd)
11 men. - 33d., OT teigiamas buvo 20 cd
12 men. - 36d., OT teigiamas buvo 21 cd

Atsakyti
merginos ir as uz OT ir Bt , nes tie mikroskopai tai ir labai brangu ir mokslu reikia geru kad juos suprastum doh.gif bet cia tik mano nuomone
ingi, taip gali buti kad tai teigiamas OTtau bus O , jei ciklas nera reguliarus
Atsakyti
Sveikutes merginos. Ingi manau 16 c.d. yra teigiamas testukas. O kokio cia jautrumo testukai? As darausi 30, tai mane jie nervina, nes tik nerysku vaiduokli rodo,sugadinau jau 7 testukus g.gif . Nu O tureti vykti ryt,poryt. Dar nusipirksiu siandien is musu vaistines kokiu, tada ziuresim, kuom cia pasitiketi.
Baikit merginos pyktis 4u.gif Ir VK9 tu pati pradejai, ir is tavo postu suprantu ,kad pati esi nervuota ir dirgli asmenybe.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 26, 11:58)
Sveikutes merginos. Ingi manau 16 c.d. yra teigiamas testukas. O kokio cia jautrumo testukai? As darausi 30, tai mane jie nervina, nes tik nerysku vaiduokli rodo,sugadinau jau 7 testukus g.gif . Nu O tureti vykti ryt,poryt. Dar nusipirksiu siandien is musu vaistines kokiu, tada ziuresim, kuom cia pasitiketi.
Baikit merginos pyktis 4u.gif  Ir VK9 tu pati pradejai, ir is tavo postu suprantu ,kad pati esi nervuota ir dirgli asmenybe.

mane ir nervina tie 30 ,jau geriau tada jautresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2009 01 26, 12:16)
Sveikos  4u.gif

Turiu klausima. Ar 16 cd OT vertinti kaip teigiama ar gali buti tik LH banga?  g.gif
user posted image
Nes praeitus menesius OT buvo teigiami 18 cd- 21 cd.

2008.10 men. - ciklas 31d. (OT teigiamas buvo 18 cd)
11 men. - 33d., OT teigiamas buvo 20 cd
12 men. - 36d., OT teigiamas buvo 21 cd

Mano akim tai sakyčiau 16CD testinė net ryškesnė už kontrolinę g.gif , aš laikyčiau, kaip teigiamą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 26 sausio 2009 - 14:24