nenusimink ateis laikas ir tu dziaugsies isvydus dvi teigiamas nt juosteles tiesiog taip labai nebelanuok, negalvok, tikrai gal kaledos stebuklu metas
na o as ryt ryte einu pas gine ir pasakys....labai jaudinuosi
kai grysiu butinai parsysiu
QUOTE(Sigeita @ 2008 11 10, 17:01)
sveikutes, mergytes paziurekite man OV jau galima skaityt ir 10cd, ar dar per mazo ryskumo? deja elektroninio nepasidariau testuko tik 11cd. aciu.
10CD dar neteigiamas, nes nėra juostelės vienodo ryškumo O 11CD tai tikrai Reiškia O 12-13CD
turiu klausimuka o is kur gauti elektronini testuka?gal gali pagelbeti nes kita menesi ir man reikes, buvau siandien pas gydytoja tai nieko nemato, israse vaistuku issaukti meesines ir vel laukti o taip jau tikejausi kad jau pagaliau
Uzjauciu, pelyte7 nu bet keista, tai del ko menesines sitiek veluoja? ar cia pas tave taip daznai buna?
tai va kad pirma karta taip, galvoju gal dar atsiras dar koks taskiukas? nes vienai mano pazystamai taip buvo jei gydytoja liepe gerti kontraceptikus ir israse gerti Duphastona, ir dar po keliu vaiciu pamate kad ji laukiasi taciau nuvykus i genetini centra liepe nerizikuoti ir padaryti iisvadarlyma ne sgere kt.na dar vis viliuosi, nes visada buvau sveika uz sveikesne nesupruntuuuuo kas pas jus naujesno mergaites gal turit kokiu geru ziniu?
mielos kolegės gal galit išduot paslaptį kur Kaune rast juostelinių OT, bet kad būtų pakuotėje ne viena, o 7-10, šiandien perlėkiau per kelias vaistines tai pardavime tik po vieną juostelę na kasetinių OT tai yra pakuočių po 5-7, o va juosteliniai testukai kažkodėl tik po vieną
Nelabai buna matyt pakuociu, kad ne po viena butu?O kodel nenori uzsisakyt papigiai is grange po lituka?
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 13, 19:27)
Nelabai buna matyt pakuociu, kad ne po viena butu?O kodel nenori uzsisakyt papigiai is grange po lituka?
o per kiek laiko ji gali gaut?
pažiūrėjau, kad ji Belgijoj gyvena, tai per savaitę man tie OT neateis o visai būtų nieko tokia kaina užsisakyt
o va as testeriu nesuprantu man is eiles tris dienas rode teigiamus ryskene ta juostele kur turetu rodyt apie ovuliacija nebesuprantu
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 13, 10:27)
Marlena, kiek pamenu tu turejai ar jau pardavei visus?
Papildyta:
QUOTE(mikimauze @ 2008 11 13, 12:20)
o va as testeriu nesuprantu man is eiles tris dienas rode teigiamus ryskene ta juostele kur turetu rodyt apie ovuliacija nebesuprantu
Ir man juostelinis parode 3 dienas II bet kai isiziurejau is arti arti tai antroje dienoje pats ryskiausias
niu viena dienele tikrai ryskenis isiziurejus bet kaip taip gali but
QUOTE(mikimauze @ 2008 11 13, 12:32)
niu viena dienele tikrai ryskenis isiziurejus bet kaip taip gali but
Ir jauciu kad vidurinis o kaip O zenklai? nes as jauciau ta ryskiausia diena