QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 25, 14:07)
merginos kuri cia seke savo Osu gine ? gal kuri galetu placiau papsakoti ? as ketinu irgi prasyti savo gines kad kartu paziuretume ta mano O?
turiu ir as ta arbor,bet nenaudoju, nes man ten nelabai samones rodo, o ir seiles reik is ryto imti , o pas mane jos niekaip nesuskysteja
man cia taip buvo
Pas tuos vadinamus vaisingumo specus lankiausi. Pradzioje susitariau ar galeciau ateiti pasiechoskopuoti, kai OT bus teigiamas. Nes man siule darytis O stimuliacija vaistais, bet as nesutikau, sakau ji pas mane ir taip vyksta.
Taigi, kai OT parode teigiama as paskambinau i MV klinika, sakau man reikia pasiechoskopuot, nes (pamelavau) vartoju O stimuluojancius. Gerai, uzregistravo, paskyre laika. Atvykau, paechoskopavo, patvirtino, kad folikulas jau plyses. Uz tai susimokejau 50 Lt ir isejau patenkinta. Viskas labai paprasta
lit karta netiketai taip isejo, kad uzsiregistravau anksciau tam tikram tyrimui, o kai jau reikejo ji atlikti, sako, kad jau tuoj bus O, nes pamate 21 mm folikula. Beje ir OT ta diena buvo teigiamas. Taigi, kadangi vyko O, to tyrimo negalejom atlikti. Tai dar ,,pakonsulatavo" ir taip man zinomais klausimais, primiginai man pirso darytis laparakopija, na ir uz sita pokalbi bei echo palikau 100 Lt.
Zodziu, pinigu plesimas, o man tu pinigeliu labai reikia, bent jau ne tam as noreciau juos ismesti uz tai, ka ir taip zinau. Bet cia jau kiekvienos reikalas ir apsisprendimas
Jeigu tok yra poliklinikoj vaginalinis echo, gali eiti tartis asmeniskai su savo gine, kad pasiziuretu ar vyksta echo, cia jau tam nereikia kazkokio vaisingumo speco