Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Linutas @ 2009 01 22, 21:27)
Ziurau, kad nuotraukoje virsutinis OT siauresnis atrodo uz apatini. Ir kaip supratau, tas virsutinis ir yra 15 jautrumo. Na, gal tik nuotraukoj matosi.. unsure.gif
Kol kas viskas graziai atrodo, BT pries O kaip tausukle nukrito, o O galejo vykti arba vakar arba siandien, tagi, dar lauk, dar turetu kilti, nes ne visoms taip sauna iskarto i virsu. Va pvz: mano  ax.gif

QUOTE(madi @ 2009 01 22, 22:30)
Pagal OT ir  BT, tai 14 CD buvo O mirksiukas.gif Dabar belieka tik laukti tolimesnio kilimo 4u.gif

dekui mergytes kaip ir saket kylu po truputi ax.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(manday @ 2009 01 23, 06:38)
dekui mergytes kaip ir saket kylu po truputi ax.gif
My Webpage

na cia jau ne biski, o gerai soktelejai thumbup.gif Linkiu kad ir nesileistum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 23, 13:53)
na cia jau ne biski, o gerai soktelejai  thumbup.gif Linkiu kad ir nesileistum  4u.gif

dekui 4u.gif .as pati tikiuos kad pagaliau si cikla pasiseks,nes labaaaaaaaaaai ilgai laukiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Noriu jusu patarimo. Planuojam leliuka, nusipirkau OT . mano cd yra nepastovus, skiriasi pora dienu, pagal OT instrukcija testa turejau pradeti darytis 12.08, o pagal SM skiaciuokle vaisinga diena turetu buti 12 diena. 8 diena pasidariau OT, vienas bruksniukas, 9 diena, net pries darant OT pastebejau daug gleiviu ir jos tokios tasios, kaip ir turetu buti vaisinga, pasidariau OT, II labai ryskus, kaip atrodo ir gerai. Paskui 12 diena ejau pas gine, nes buvau uzsirasiusi profilaktiskam pasitikrinimui, viska jai papasakojau, o ji po apziuros sako, kad tau neplyso folikulas, jis normalaus dydzio, kaip ir O neivyko. Nu nieko nesupratau, o va siandien ir mm parejo. verysad.gif Gal kuriai nors taip panasiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 01 24, 14:26)
Sveikos mergytes,

Noriu jusu patarimo. Planuojam leliuka, nusipirkau OT . mano cd yra nepastovus, skiriasi pora dienu, pagal OT instrukcija testa turejau pradeti darytis 12.08, o pagal SM skiaciuokle vaisinga diena turetu buti 12 diena. 8 diena pasidariau OT, vienas bruksniukas, 9 diena, net pries darant OT pastebejau daug gleiviu ir jos tokios tasios, kaip ir turetu buti vaisinga, pasidariau OT, II labai ryskus, kaip atrodo ir gerai. Paskui 12 diena ejau pas gine, nes buvau uzsirasiusi profilaktiskam pasitikrinimui, viska jai papasakojau, o ji po apziuros sako, kad tau neplyso folikulas, jis normalaus dydzio, kaip ir O neivyko. Nu nieko nesupratau, o va siandien ir mm parejo.  verysad.gif Gal kuriai nors taip panasiai buvo?

imesk vototu testuku g.gif idomiai bet matyt gine zino ka sako,cia yra mergaiciu daugiau ismananciu.
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2009 01 24, 13:33)
imesk vototu testuku g.gif idomiai bet matyt gine zino ka sako,cia yra mergaiciu daugiau ismananciu.

Zinok as juos ismeciau blush2.gif , kazkaip OT instrukcijoj parasyta, kad galimi rezultatai tik po 5 minuciu, o po kokiu 15 min, jau negalioja, tai paskui ir ismeciau, gal durnai pasiegiau, bet kita menesi pataupysiu ir imesiu jums.
As suprantu kad gine teisi, bet tada lb idomiai testai rodo viena, o gine sako kita, jauciu, kad mano organizmas is manes saiposi. ax.gif
Atsakyti
As ot vertinu po 10 minuciu jei ne daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 24, 15:19)
As ot vertinu po 10 minuciu jei ne daugiau  ax.gif

drinks_cheers.gif tiesa pasakius as irgi..
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 01 24, 13:26)
Sveikos mergytes,

Noriu jusu patarimo. Planuojam leliuka, nusipirkau OT . mano cd yra nepastovus, skiriasi pora dienu, pagal OT instrukcija testa turejau pradeti darytis 12.08, o pagal SM skiaciuokle vaisinga diena turetu buti 12 diena. 8 diena pasidariau OT, vienas bruksniukas, 9 diena, net pries darant OT pastebejau daug gleiviu ir jos tokios tasios, kaip ir turetu buti vaisinga, pasidariau OT, II labai ryskus, kaip atrodo ir gerai. Paskui 12 diena ejau pas gine, nes buvau uzsirasiusi profilaktiskam pasitikrinimui, viska jai papasakojau, o ji po apziuros sako, kad tau neplyso folikulas, jis normalaus dydzio, kaip ir O neivyko. Nu nieko nesupratau, o va siandien ir mm parejo.  verysad.gif Gal kuriai nors taip panasiai buvo?

OT rodo LH banga, kuri privercia folikula galutinai subresti ir sprogti.
Labai retai bet pasitaiko, kad kiauside neplysta ir kiausialaste neisbega i kiausintaki, tuomet toksai folikulas tampa cista.
Na, o OT vis del to galejo rodyti, kad LH buvo reikiamo kiekio.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,
as tai nezaidziu su OT kazkaip daug zaidimo ir brangu. As naudosiu ARBOR vaisingom dienom. Nes jau pabodo aklai taikyti. Tai va. blush2.gif ir siaip jei norite berniuko ar mergytes tai ten knygele yra faina www.arborita.lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 24, 14:33)
OT rodo LH banga, kuri privercia folikula galutinai subresti ir sprogti.
Labai retai bet pasitaiko, kad kiauside neplysta ir kiausialaste neisbega i kiausintaki, tuomet toksai folikulas tampa cista.
Na, o OT vis del to galejo rodyti, kad LH buvo reikiamo kiekio.

Aciu Linutas uz atsakyma. Tai jei tampa cista, gal blogai yra, atsiprasau uz kvailus klausimus. Gal reiktu pas gine nueiti?
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 01 24, 15:54)
Aciu Linutas uz atsakyma. Tai jei tampa cista, gal blogai yra, atsiprasau uz kvailus klausimus. Gal reiktu pas gine nueiti?

nera kvailu klausimu yra tik kvaili atsakymai biggrin.gif
Zinoma, cistos tai nera gerai. Bet nuo ju nemirsi biggrin.gif Cistos gali susidaryti ir ne tik del sios priezasties, bet jos taip pat gali ir isnykti, pvz, vartojant KT

Gaila, kad echo metu sunku (bet imanoma) diferencijuoti ar tai geltonkunis, ar kokia cista, ar dar kas.
Kol kas gyvenk sau ramiai, stebek save ir planuok, nebek del kiekvieno pirstelejimo pas gine biggrin.gif
Atsakyti