Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 18, 19:29)
Na tai tada O tikrai negalėjo būti...  g.gif
Manau, kad bus taip, kad kai apie 20 c.d. ateis O, tai tavo šitie prieš tuos OT atrodys visiškai neigiami  biggrin.gif

kaip tai ,o gleives g.gif juk jos buvo 16 cd lyg kai buvo pirmoji O ,TADA as jau nieko nebesuprantu ,reiks turbut vel bt matuoti doh.gif
tai jei tu teisi tai man ryt turetu buti tikroji O?NES BUS 20 c.d .tai ir mmm reiskia bus 31 tiktais doh.gif niu ziuresiu ka ryt rodys OT g.gif IDMU PASIDARE g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 18, 21:36)
kaip tai ,o gleives  g.gif juk jos buvo 16 cd lyg kai buvo pirmoji O ,TADA as jau nieko nebesuprantu ,reiks turbut vel bt matuoti  doh.gif
tai jei tu teisi tai man ryt turetu buti tikroji O?NES BUS 20 c.d .tai ir mmm reiskia bus 31 tiktais  doh.gif niu ziuresiu ka ryt rodys OT g.gif  IDMU PASIDARE  g.gif

Atsiprašau, bet dėl gleivių metodo ir BT matavimo negaliu pakomentuot rolleyes.gif
Atsakyti
nu nieko ,vis vien si menesi kazkaip nieko nesitikiu schmoll.gif bus pamoka kitam menesiui ,matuosiu bt ir viskas bus aiskiau 4u.gif
aciu tau Žydros akys uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 16, 11:50)
aisku, idomu kiek is viso dienu pas tave rodytu teigiamus testus  g.gif

O tu cia tuos ,,ovucard" naudoji, kur dezuteje po 7 vnt?

Neisidemejau kaip jie vadinasi, bet tokia violetine dezute su vaikuciais smile.gif taip ir po 7 vnt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 15, 22:25)
Man atrodo, kad 15 c.d.  4u.gif  nes paskui OT palyginus su 15 c.d. blankesni  smile.gif
O BT matuoji ?

Ne, nuo kito ciklo matuosiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 18, 21:43)
nu nieko ,vis vien si menesi kazkaip nieko nesitikiu schmoll.gif  bus pamoka kitam menesiui ,matuosiu bt ir viskas bus aiskiau 4u.gif
aciu tau Žydros akys uz pagalba 4u.gif

Nėra už ką.. malonu padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 18, 22:16)
tai vat vakar buvo OT TOKIO PACIO RYSKUMO ,SIANDIE GAL KIEK RYSKESNIS ,AS ZINAU KAD JIS NERA TEIGIAMAS ,BET IR NEIGIAMU NEPAVADINSI doh.gif  GAL RIMTAI RYT KOKIA ANRTA O bus ?
nu as jau pavargau nuo tu speliojimu ,5 dpo tikrai permazai rodyt nestuma ,ir abejoju ar is vis uzkibo ,nes nei pilvo pucia absliuciai nieko  schmoll.gif
DURNYSTES kazkokios ,pirma karta taip  unsure.gif

Sveikos merginos. Weita kiek atsimenu is tavo postu,tai tau antroje fazeje rodydavo pusteigiamus OT. Antra ovuliacija kazkur gali ivykti paros begyje po pirmos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 19, 13:23)
Sveikos merginos. Weita kiek atsimenu is tavo postu,tai tau antroje fazeje rodydavo pusteigiamus OT. Antra ovuliacija  kazkur gali ivykti paros begyje po pirmos. 4u.gif

aga rodydavo ,bet cia tik ta karta kai ir nt rode ir OT ...Daba visai kitaip ,siandie paziuresiu ka rodys OT ,JEI ROdys vel taip pat ,teks eiti pas daktare galiausiai ,nes rimtai pievos kazkokios.
Kaip tavo sveikata,kaip planavimai einasi ?
man po persileidimo uzdraude planuoti 6 menesius,nieko nerado kas blogai bet liepe pailseti ..o cia uk sake planuoti toliau ,tai paemiau viduriuka ir si menesiuka jau bandom smile.gif tik nuojauta sako, kad jau teks ilgai paplanuoti unsure.gif
Atsakyti
OT padarytas ,ir yra visiskai nublankes g.gif gali but kad nakti ivyko O ,nes pilvuka maude g.gif jei mmm sulauksiu 25 tai reiskia PIRMA o buvo 16c.d jei ne tai daba reiskia tikrji buvo...
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 19, 18:05)
OT padarytas ,ir yra visiskai nublankes g.gif gali but kad nakti ivyko O ,nes pilvuka maude g.gif jei mmm sulauksiu 25 tai reiskia PIRMA o buvo 16c.d jei ne tai daba reiskia tikrji buvo...

Mes planuojam toliau. Svarbiausia neuzciciklinti ant to planavimo ,tada viskas bus thumbup.gif Ir manau,gal tau ir BT tada reikia matuoti,tada viskas aisku bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 01 19, 16:23)
Mes planuojam toliau. Svarbiausia neuzciciklinti ant to planavimo ,tada viskas bus  thumbup.gif Ir manau,gal tau ir BT tada reikia matuoti,tada viskas aisku bus 4u.gif

noreciau ta bt matuoti ,bet ji mane vargina labai doh.gif ...jei per 2 menesiukus nesigaus ,tai tada nei OT DARYSIU ,NEI BT ZIURESIU schmoll.gif Uztenka doh.gif
nesisaugosim tik tada ...
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 19, 19:29)
noreciau ta bt matuoti ,bet ji mane vargina labai  doh.gif ...jei per 2 menesiukus nesigaus ,tai tada nei OT DARYSIU ,NEI BT ZIURESIU  schmoll.gif Uztenka doh.gif
nesisaugosim tik tada ...

mums ir uzkibo ta menesiuka,kai isvis neplanavom,nei OT nei BT. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 18, 18:17)
Nepyk, bet tokie argumentai kaip "sakė boba išsprogtakė, vakar mirė šiandien sakė", manęs neįtikins.. Aš skaičiau kelių gamintojų instrukcijas ir visose parašyta, kad tik ne su rytiniu šlapimu daryti.. gal ta ginė ne kokia  unsure.gif

Na ta boba vienake biggrin.gif , kaip vadini, yra vienas is labiausiai isliaupsintu nevaisingumo specu. O tas jo toks pasakymas mane irgi labai subalamutino blink.gif Ti kol turiu testuku, dariausi viena ryte, kita po pietu (dabar dar menesiukas liko atostogu nuo planavimu, taigi, nieku nesinaudoju, nei OT, nei BT blush2.gif )

Ir dar as jo paklausiau, ar antra O negali vykti po savaites nuo pirmos O - atsake - ne! Gali vykti tik paros begyje. Todel ryskiai teigiami testukai normaliai negali pasikartoti po savaites, jeigu pirmi tokie patys jau buvo.
Atsakyti