Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 18, 16:31)
BT (bazinė temperatūra) būna pastoviai, tik ji kinta  biggrin.gif  bet turūt ne tai norėjai paklausti  biggrin.gif

Na gerai , jeigu ji kinta tai kaip? Per vaisingas dienas buna didesne nei iprastai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2009 01 18, 17:20)
Kadangi cia visos mielai atsako i klausimus tai dar paklausiu  blush2.gif Kaip suprantu pirmoji ciklo diena yra pirmoji mmm diena? Noreciau kuo maziau sugadinti testuku  doh.gif Kada mazdaug galiu pradeti juos daryti? Ar teisingai supratau-kad BT buna didziausia per O?Reiktu pabandyti matuoti  ax.gif

Taip pirmoji ciklo diena laikoma- pirmoji Mmm diena. Del BT sunku pasakyti kokia tiksliai laikosi ivykus O, kadangi kiekvienos is musu organizmas skirtingas, taciau daznai pries ivykstant O, daugeliui moteru pakrinta BT 0,1 - 0,2 laipsniais, o jau po ivykusios O - BT pakyla. Kiekvienai individualiai. Sunkoka patart nuo kada pradeti darytis OT, priklausomai nuo tada kada tavo manimu (gal but pagal ankstesnius pojucius) galetu ivykti ovuliacija, tai pries tai 3-4 d. nuo numatomo laiko, jau galima bandyt darytis.
Jei tavo ciklas reguliarus pvz. 28 d. tai yra manoma kad 14 ciklo diena didele tikimybe jog ivyksta O, tai pora dienu pries tai gali bandyti darytis, bet jei ciklas nera reguliarus tai tada yra sunkoka nustatyti galima ovuliacijos laika. Reiktu pasitelkti BT pagalba.

P.S. Uzeik i BT matuojanciu tema, ten ,mergaites deda savo grafikus kuriuose labai akivaizdziai matosi BT pokytis prie ovuliacija ir po jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patri*: 18 sausio 2009 - 16:12
QUOTE(Patri* @ 2009 01 18, 17:10)
Taip pirmoji ciklo diena laikoma- pirmoji Mmm diena. Del BT sunku pasakyti kokia tiksliai laikosi ivykus O, kadangi kiekvienos is musu organizmas skirtingas, taciau daznai pries ivykstant O, daugeliui  moteru pakrinta BT 0,1 - 0,2 laipsniais, o jau po ivykusios O - BT pakyla. Kiekvienai individualiai. Sunkoka patart nuo kada pradeti darytis OT, priklausomai nuo tada kada tavo manimu (gal but pagal ankstesnius pojucius) galetu ivykti ovuliacija, tai pries tai 3-4 d. nuo numatomo laiko, jau galima bandyt darytis.
Jei tavo ciklas reguliarus pvz. 28 d. tai yra manoma kad 14 ciklo diena didele tikimybe jog ivyksta O, tai pora dienu pries tai gali bandyti darytis, bet jei ciklas nera reguliarus tai tada yra sunkoka nustatyti  galima ovuliacijos laika. Reiktu pasitelkti BT pagalba.

P.S. Uzeik i BT matuojanciu tema, ten ,mergaites deda savo grafikus kuriuose labai akivaizdziai matosi BT pokytis prie ovuliacija ir po jos  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif Na mano ciklas 2008 vasari-kova-balandi buvo po 45 dienas doh.gif jau kiek testu pridaryta verysad.gif Nuo geguzes iki gruodzio normalizavosi 30-31d.O dabar sausi vel 35 d.Jau galvojau nestuke.gif Bet vis nepavyksta daugiau kaip metai, beveik 1.5m. Vat ir nusprendziau pabandyt su tais testukais pasigauti tinkamas dieneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 18, 15:14)
Kaip supratau...neskaitei instrukcijos smile.gif , tai dar... iki testavimo reikia 2-4 val. nevartoti skysčių, maisto. Geriausias testo atlikimo laikas 10-20 val.
Rytinis šlapimas OT netinkamas.

Pagal viena vaisingumo speca ZZ (is MVK) intrukcija klaidina moteris, nes butent ir reikia darytis OT su rytiniu slapimu, nes rytinis slapimas labiausiai koncentruotas, taigi ir tinkamiausias visokiems testams atlikimeti biggrin.gif
Tai va cia ne man kas perpasakojo, o tai man paciai gydytojas sake flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 18, 18:14)
Pagal viena vaisingumo speca ZZ (is MVK) intrukcija klaidina moteris, nes butent ir reikia darytis OT su rytiniu slapimu, nes rytinis slapimas labiausiai koncentruotas, taigi ir tinkamiausias visokiems testams atlikimeti  biggrin.gif
Tai va cia ne man kas perpasakojo, o tai man paciai gydytojas sake  flirt.gif

blink.gif tai su rytiniu reikia?nu as pameginsiu tada,jai nieko pries sita tavo posta nukopinsiu ir perkelsiu i kita temute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odetule22: 18 sausio 2009 - 17:59
QUOTE(aureka @ 2009 01 18, 17:01)
Na gerai , jeigu ji kinta tai kaip? Per vaisingas dienas buna didesne nei iprastai?  g.gif

Na apie tokius dalykus rašome kitoje temoje wink.gif Eik į BT matavimo temą rolleyes.gif

QUOTE(Linutas @ 2009 01 18, 18:14)
Pagal viena vaisingumo speca ZZ (is MVK) intrukcija klaidina moteris, nes butent ir reikia darytis OT su rytiniu slapimu, nes rytinis slapimas labiausiai koncentruotas, taigi ir tinkamiausias visokiems testams atlikimeti  biggrin.gif
Tai va cia ne man kas perpasakojo, o tai man paciai gydytojas sake  flirt.gif

Nepyk, bet tokie argumentai kaip "sakė boba išsprogtakė, vakar mirė šiandien sakė", manęs neįtikins.. Aš skaičiau kelių gamintojų instrukcijas ir visose parašyta, kad tik ne su rytiniu šlapimu daryti.. gal ta ginė ne kokia unsure.gif
Atsakyti
sveikos noreciau jusu ot gadintoju patarimo ..
user posted image
va pirmoj foto mano ovuliacija ivykus pries 5 dienas .
antra juostele daryta is ryto siandie tik atsikelus ,o trecia ta pacia diena tik apie pietus ,bet valgius ,gerus ,ir nelaukus jokiu pora valandu .daba nebesuprantu kas darsi ,tipo antra O?
NES gleiviu yra ,o skausmo pamaudino absoliuciai jokio .....nesuprantu kame reikalas cia ....tipo dvi O I MENESI iseina blink.gif dar pasakyciau kad ot jautrus bet tikrai ne !tik 30mu ar kaip ten...zodziu pasimetus esu ,nesuprantu kas darosi ...gal padesit susigaudyt ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 18, 20:43)
sveikos noreciau jusu ot gadintoju patarimo ..
user posted image
va pirmoj foto mano ovuliacija ivykus pries 5 dienas .
antra juostele daryta is ryto siandie  tik atsikelus ,o trecia ta pacia diena tik apie pietus ,bet valgius ,gerus ,ir nelaukus jokiu pora valandu .daba nebesuprantu kas darsi ,tipo antra  O?
NES gleiviu yra ,o skausmo pamaudino absoliuciai jokio .....nesuprantu kame reikalas cia ....tipo dvi O I MENESI iseina blink.gif dar pasakyciau kad ot jautrus bet tikrai ne !tik 30mu ar kaip ten...zodziu pasimetus esu ,nesuprantu kas darosi ...gal padesit susigaudyt ?

Tai kad trečias, apatinis nėra teigamas rolleyes.gif
Na... būna taip, kad kai esi nestuke.gif OT būna teigiamai, bet po 5 dienų sakyčiau ankstoka rodyti g.gif
Gal šiaip LH banga.. g.gif
Matuok toliau ir informuok mus kaip tau sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 18 sausio 2009 - 20:15
tai vat vakar buvo OT TOKIO PACIO RYSKUMO ,SIANDIE GAL KIEK RYSKESNIS ,AS ZINAU KAD JIS NERA TEIGIAMAS ,BET IR NEIGIAMU NEPAVADINSI doh.gif GAL RIMTAI RYT KOKIA ANRTA O bus ?
nu as jau pavargau nuo tu speliojimu ,5 dpo tikrai permazai rodyt nestuma ,ir abejoju ar is vis uzkibo ,nes nei pilvo pucia absliuciai nieko schmoll.gif
DURNYSTES kazkokios ,pirma karta taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 18, 21:16)
tai vat vakar buvo OT TOKIO PACIO RYSKUMO ,SIANDIE GAL KIEK RYSKESNIS ,AS ZINAU KAD JIS NERA TEIGIAMAS ,BET IR NEIGIAMU NEPAVADINSI doh.gif  GAL RIMTAI RYT KOKIA ANRTA O bus ?
nu as jau pavargau nuo tu speliojimu ,5 dpo tikrai permazai rodyt nestuma ,ir abejoju ar is vis uzkibo ,nes nei pilvo pucia absliuciai nieko  schmoll.gif
DURNYSTES kazkokios ,pirma karta taip  unsure.gif

O kokio ilgumo ciklas būna ir ar jis reguliarus ? rolleyes.gif
Atsakyti
ciklas 31 jei bus si menesis reguliarus, jei ne tai tada 36...nes mano antroji faze trunka 12 dienu zinau ta tiksliai .tai vat nzn bus matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 01 18, 21:23)
ciklas 31 jei bus si menesis reguliarus, jei ne tai tada 36...nes mano antroji faze trunka 12 dienu zinau ta tiksliai .tai vat nzn bus matyt  doh.gif

Na tai tada O tikrai negalėjo būti... g.gif
Manau, kad bus taip, kad kai apie 20 c.d. ateis O, tai tavo šitie prieš tuos OT atrodys visiškai neigiami biggrin.gif
Atsakyti