QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 16, 20:55)
Na įdomiai čia pas jus, mergaitės..
Prašau, pranešk ką rodė
Kaip sakiau, tie 30 jautrumo visai kitaip rodo, kitą vakarą
buvo vienodo ryškumo juostelės, dar kitą - jau antra blanki, šiandien ryte irgi vos matoma. Ir pagal BT O jau įvyko. Ką gi 30 jautrumo rodė dar neigiamą, o elektroninis Clearblue rodė šypsenėlę, va taip. Nelabai man tie 30 patinka
Daug geriau matyti kaip palaipsniui kyla LH
QUOTE(Linutas @ 2009 01 16, 21:09)
Darau isvada, kad tie pirktiniai is ebay.com OT 30 jautrumo yra BROKUOTI ir netikslus naudojimui
Jau ne viena ir ne dvi taip sakot, pasiskaitykit anksciau, ka rase merginos.
Nors ziurint is isrores jie niekuo nesiskiria nuo 15 jautrumo, kuriuos as turiu, irgi is ebay
Nors jie man irgi rodo blankoka juostele, palyginus kaip rodo ovucard...
Kananga, gal iseitu didesne foto ideti
Na lyg ir nebrokuoti, jei parodė, bet vistiek ne tokie geri man kaip 15
QUOTE(aureka @ 2009 01 16, 21:18)
O sakykit kuris jautrumas geriau? 15 ar 30? Dabar kaip tik noriu isigyt tu juosteliu, bet gal jos nepatikimos
Kaip jau rašiau, man tai netgi labai smarkiai geriau yra 15 jautrumo
Manau, kad patikimos abejos, tik panašu, kad sudėtinga LH pakilusią virš 30 pagaut (įdedu senai mano rastą grafikiuką, kuris yra pirmam temos lape) šiam grafike rodo, kad LH pakyla iki ~40, bet virš 25 išsilaiko labai trumpai, o dažniausiai juk OT daromasi kas parą, tai tikrai virš tiek gali neišsilaikyt visą parą ir galima jo nepagaut:
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...