Meda01 čia teigiamo dar tikrai nebuvo, gal tik LH banga, dar gali būti vėliau, be to ir ciklas gali pailgėti, žodžiu šitie 15 jautrumo turi tikrai dvi ryškias parodyti, kai OT teigiamas
Tavo parodytuose testuose tikrai nera nei vieno teigiamo. As per pirma menesi, kai pradejau testus daryti, irgi izvelgdavai teigiama ten, kur juo net nekvepedavo Paskui ismokau juos skaityti. Kai testas teigiamas, pas mane testine juostele isryskeja dar net nespejus visam testui iki galo sudrekti, ir ryskeja daug greiciau nei kontroline juostele. Idedu , kaip atrodo mano teigiamas testas. Beje, mano neigiamuose testuose antra neryski juostele visada buna.
Tavo parodytuose testuose tikrai nera nei vieno teigiamo. As per pirma menesi, kai pradejau testus daryti, irgi izvelgdavai teigiama ten, kur juo net nekvepedavo Paskui ismokau juos skaityti. Kai testas teigiamas, pas mane testine juostele isryskeja dar net nespejus visam testui iki galo sudrekti, ir ryskeja daug greiciau nei kontroline juostele.
Idedu , kaip atrodo mano teigiamas testas. Beje, mano neigiamuose testuose antra neryski juostele visada buna.
Tai kad jie kai kurie teigiami.. juk instrukcijoje parašyta, kad teigiamas tada, kai yra vienodo ryškumo abi juostelės arba testinė ryškesnė
Tai gal pas tave hormonai streikuoja nes kitom, čia rašiusiom mergaitėm taip nebūna