Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(madi @ 2009 01 17, 15:38)
Meda01 čia teigiamo dar tikrai nebuvo, gal tik LH banga, dar gali būti vėliau, be to ir ciklas gali pailgėti, žodžiu šitie 15 jautrumo turi tikrai dvi ryškias parodyti, kai OT teigiamas mirksiukas.gif

yahoo.gif nuraminot, lauksiu toliau doh.gif
Atsakyti
as ir tu is 30 jautrumu prisipirkau,idomu ar nebus jie irgi netike g.gif reikes daryti kartu su tais 15 jautrumo..
Atsakyti
Meda01,

Tavo parodytuose testuose tikrai nera nei vieno teigiamo. As per pirma menesi, kai pradejau testus daryti, irgi izvelgdavai teigiama ten, kur juo net nekvepedavo doh.gif Paskui ismokau juos skaityti. Kai testas teigiamas, pas mane testine juostele isryskeja dar net nespejus visam testui iki galo sudrekti, ir ryskeja daug greiciau nei kontroline juostele.
Idedu , kaip atrodo mano teigiamas testas. Beje, mano neigiamuose testuose antra neryski juostele visada buna.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 01 17, 20:17)
Meda01,

Tavo parodytuose testuose tikrai nera nei vieno teigiamo. As per pirma menesi, kai pradejau testus daryti, irgi izvelgdavai teigiama ten, kur juo net nekvepedavo  doh.gif  Paskui ismokau juos skaityti. Kai testas teigiamas, pas mane testine juostele isryskeja dar net nespejus visam testui iki galo sudrekti, ir ryskeja daug greiciau nei kontroline juostele.
Idedu , kaip atrodo mano teigiamas testas. Beje, mano neigiamuose testuose antra neryski juostele visada buna.

user posted image

va cia tai tikrai teigiamas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mane teigiami testukaiatrodo lygiai taip pat kaip ir taviskiai.
Atsakyti
Klajone, čia tavo kokio jautrumo OT ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 17, 19:45)
Klajone, čia tavo kokio jautrumo OT ?  rolleyes.gif

15 wink.gif Pirkti internetu. Norejau palyginimui ideti foto su "teigiamais" testais, kaip as isivaizdavau, bet nebeturiu tos foto...
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 01 17, 20:47)
15 wink.gif Pirkti internetu. Norejau palyginimui ideti foto su "teigiamais" testais, kaip as isivaizdavau, bet nebeturiu tos foto...

Matai, tie 15 žymiai teigiamensi būna nei 30 rolleyes.gif
O Meda darė su 30, tai.. na pas ją ten nėra teigiamų, bet tokio ryškaus su 30 manau ir nesulauks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 17, 19:54)
Matai, tie 15 žymiai teigiamensi būna nei 30  rolleyes.gif
O Meda darė su 30, tai.. na pas ją ten nėra teigiamų, bet tokio ryškaus su 30 manau ir nesulauks  unsure.gif

Tai kad ji raso, jog dare su 15 jautrumo, pirktais is ebay g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 01 17, 20:57)
Tai kad ji raso, jog dare su 15 jautrumo, pirktais is ebay  g.gif

blush2.gif Labai atsiprašau... blush2.gif pražioplinau.. kažkodėl vis galvojau, kad pas ją 30 jautrumas blush2.gif
Tada taip, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Aha su 15 mirksiukas.gif , niu turiu dar 5 rodos, tai tikiuosi sulauksiu teigiamo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis tik radau savo neigiamu testu kolekcija. Va, kaip maniskiai neigiami atrodo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 01 18, 11:44)
Vis tik radau savo neigiamu testu kolekcija. Va, kaip maniskiai neigiami atrodo:

user posted image

Tai kad jie kai kurie teigiami.. juk instrukcijoje parašyta, kad teigiamas tada, kai yra vienodo ryškumo abi juostelės arba testinė ryškesnė rolleyes.gif
Tai gal pas tave hormonai streikuoja g.gif nes kitom, čia rašiusiom mergaitėm taip nebūna schmoll.gif
Atsakyti